تذکر بسیار مهم برای دریافت وقت مصاحبه روادید دانشجویی

تذکر بسیار مهم برای دریافت وقت مصاحبه روادید دانشجویی

۰۲٫۰۹٫۲۰۱۹ – مطلب این مطلب توسط سفارت آلمان منتشر شده و مسئولیت آن به عهده سفارت آلمان در تهران می باشد. https://teheran.diplo.de/ir-fa/-/2243190 آیا از زمان انتظار طولانی برای وقت مصاحبه روادید دانشجویی کلافه شده اید؟ سفارت آلمان در تهران قصد دارد فرصتی برای وقت مصاحبه سریعتر در اختیار دانشجویان دارای صلاحیت ویژه قرار دهد. چگونه؟ ۱٫ لطفاً اطلاعات مربوط به سامانه رزرو وقت مربوط به بخش حقوقی-کنسولی و همچنین برگه راهنمای مربوطه را به دقت مطالعه نمائید. ۲٫ سپس وقت رزرو شده قبلی خود را از طریق لینک مربوط به لغو وقت مصاحبه که درایمیل تأییدیه ثبت نام قبلی موجود است، لغو نمائید. ۳٫ حال مجدداً ثبت نام نمائید.  برای شرایطی که در ارتباط با شما صدق می کنند گزینه “بله” (JA) را علامت بزنید و برای آنهایی که صدق نمی کنند گزینه “خیر” (NEIN) را. ۴٫ به طور مرتب ایمیل و پوشه اسپم (Spam) خود را ملاحظه و چک نمائید! در ابتدا یک تأییدیه ثبت نام دریافت خواهید نمود. سپس در اولین فرصت، اعلامیه وقت سفارت را برایتان ارسال خواهیم کرد. ۵٫ پس از دریافت ایمیل اعلام وقت، حتماً بر روی لینک تأیید داخل ایمیل کلیک نمائید! در غیر این صورت وقت مصاحبه شما لغو خواهد شد! مسئولیت چک کردن ایمیل و پوشه اسپم آن بر عهده خود شما می باشد. به اشخاص ثالثی که قول هایی به شما می دهند و در قبالش از شما پول می گیرند، اعتماد نکنید. توجه: در صورتی که در ثبت نام مجدد یکی از شرایطی که در مورد شما صدق نمی کند را با “بله” پاسخ داده باشید تا بدین ترتیب وقت نزدیکتر و سریعتری بگیرید، اقدام شما جهت گرفتن وقت اصلاً لحاظ نخواهد شد. درخواست شما پذیرفته نخواهد شد...
پاسخ مثبت درخواست های روادید دانشجویی، دکترا، فرصت مطالعاتی و پژوهشی

پاسخ مثبت درخواست های روادید دانشجویی، دکترا، فرصت مطالعاتی و پژوهشی

Studierende des Informatik-Masterprogramms für afghanische Dozenten© TU Berlin تذکر در خصوص روادید اقامت بلند مدت  در آینده نزدیک، دیگر امکان اطلاع‌رسانی از طریق تلفن و یا ایمیل درخصوص صدور روادیدتان وجود نخواهد داشت. از طریق این تارنما و به کمک شماره پیگیری‌تان می‌توانید در خصوص آماده بودن روادید درخواستی، کسب اطلاع نمایید اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای اقامت بلند مدت از تاریخ اول اکتبر ۲۰۱۹ (برابر با ۹/۷/۱۳۹۸) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را بهمراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارئه نمایید. لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند.     در صورتی که درخواست روادید دانشجویی یا فرصت مطالعاتی کرده اید بارکد مربوط به درخواست شما در لیست دانشجویان، متخصصین مهمان قرار خواهد گرفت. خودتان گذرنامه را تحویل خواهید گرفت یا وکیل شما؟ در صورتی که خودتان نمی توانید حضور پیدا کنید، می توانید جهت دریافت گذرنامه وکالت دهید. شخص مورد اعتماد شما باید جهت احراز هویت، گذرنامه خود و همچنین وکالتنامه حاوی امضای شما و نیز گذرنامه شما و برگه تحویل و شماره بارکد مربوطه را به همراه داشته باشد. در وکالتنامه، تاریخ سفر مورد نظر خود را نیز درج نمایید. خواهشمند است مدارک زیر را به شخص مورد اعتماد خود دهید:  وکالت نامه جهت تحویل گرفتن گذرنامه گذرنامه شخص معتمد شما گذرنامه درخواست کننده روادید برگه رسید مدارک با شماره بارکد آن در صورتی که حضور شخص شما الزامی باشد، به موقع به شما اطلاع داده خواهد شد. در بخش روادید اگر شماره بارکدتان در فهرست وجود دارد، یا خودتان و یا وکیل تام‌الاختیارتان برای دریافت ویزا از یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ الی ۹:۳۰ صبح...
اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی (ویزای بلند مدت) آلمان

اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی (ویزای بلند مدت) آلمان

از تاریخ اول اکتبر ۲۰۱۹ (برابر با ۹/۷/۱۳۹۸) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را به همراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارائه نمایید. لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند. روادید ملی، همان روادید ورود برای اقامت بلندمدت با هدف و منظوری خاص می باشد (بیش از ۳ ماه) که در قانون پیش بینی شده است. این نوع روادید معمولاً برای مدتی مشخص، در برخی موارد خاص تا یک سال، صادر می گردد. بسته به هدف از اقامت، می بایست پس از ورود به آلمان، مجوز اقامت آلمان درخواست گردد. برای اتباع خارجی جهت اقامت بیش از سه ماه و یا اقامت همراه با اشتغال و فعالیت کاری، اصولاً الزام روادید وجود دارد. موارد استثنا عبارتند از اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا، اتباع کشورهای منطقه اقتصادی اروپا و اتباع کشور سویس. شایان ذکر است، متقاضیان ویزای تحصیلی و کاری نیز جزو این دسته محسوب شده و بایستی مدارک خود را به زبان آلمانی ترجمه نمایند و تحویل دهند. این مطلب توسط سفارت آلمان منتشر شده و مسئولیت آن به عهده سفارت آلمان در تهران می باشد....
تغییر قوانین سفارت آلمان در ویزای تحصیلی

تغییر قوانین سفارت آلمان در ویزای تحصیلی

  در شرایطی که در گذشته سفارت آلمان داشت، درصورتی که شخصی مدرک زبان ویا پذیرش را در هنگام مراجعه به سفارت به همراه نداشت، سفارت آلمان به متقاضی مهلت رفع این نقصی داده می شد. ولی متأسفانه سفارت آلمان در روند جدید ويزاى تحصيلى خود تغيير ايجاد كرده و به پرونده هايى كه داراى نقصى مى باشد فرصت براى رفع نقصى داده نخواهدشد و پرونده را رد مى نمايد و اعلام به دريافت وقت سفارت مجدد مى نمايد. در قانون جديد كه از سه شنبه دو هفته پيش به اجرا درآمده است، نقصى پرونده داده نخواهدشد درصورت هرگونه نقص مدرك، پرونده را رد خواهند كرد. با شرايط فعلى نبايستى به هيچ وجه بدون پذيرش و مدرك زبان به سفارت آلمان مراجعه نمائيد. درصورتى كه امكان دريافت پذيرش را نداريد به مؤسسه مراجعه نموده تا درصورت امكان اين مشكل را در کمترین زمان ممکنه مرتفع نمايد. این قانون به صورت علنی اعلام نشده ولی متأسفانه در سفارت آلمان در حال اجرا می باشد. لذا از تمامی عزیزان تقاضا داریم نسبت به وقت دریافتی دقت بیشتر را داشته و درصورت محاسبه تقریبی وقت، درنظر داشته باشند که درصورتی که نمی توانند مدرک زبان موردنیاز و پذیرش را داشته باشند، وقت قبلی را کنسل نموده و درخواست وقت جدید نمایند. البته این مطلب را درنظر داشته باشید به دلیل شرایط جدید سفارت آلمان، قطعاً میزان زمان انتظار برای وقت مصاحبه سفارت آلمان به شدت کاهش خواهدیافت. این نکته را نیز درنظر داشته باشید. افزايش ميزان تمكن مالى دانشجويى سفارت آلمان در تهران 🔸اداره مهاجرت آلمان اعلام كرد از سال جديد (Jan. 2020) ميزان تمكن مالى دانشجويى از ۸,۶۴۰ يورو به ۱۰,۲۳۶ يورو جهت افتتاح حساب...
تحویل گرفتن پاسخ روادید از سفارت آلمان در تهران

تحویل گرفتن پاسخ روادید از سفارت آلمان در تهران

به مطلبی که در سایت سفارت آلمان جهت نحوه تحویل گرفتن روادید قرار داده شده است، دقت فرمائید زمان مربوطه پس از تصمیم گیری، از طریق پست الکترونیک و یا تلفن اطلاع داده خواهد شد. در صورتی که درخواست روادید دانشجویی یا فرصت مطالعاتی و تحقیقاتی کرده اید بارکد مربوط به درخواست شما در لیست دانشجویان و متخصصین مهمان قرار خواهد گرفت. خودتان گذرنامه را تحویل خواهید گرفت یا وکیل شما؟ در صورتی که خودتان نمی توانید حضور پیدا کنید، می توانید جهت دریافت گذرنامه وکالت دهید. شخص مورد اعتماد شما باید جهت احراز هویت، گذرنامه خود و همچنین وکالتنامه حاوی امضای شما و نیز گذرنامه شما و برگه تحویل و شماره بارکد مربوطه را به همراه داشته باشد. در وکالتنامه، تاریخ سفر مورد نظر خود را نیز درج نمایید. خواهشمند است مدارک زیر را به شخص مورد اعتماد خود دهید: وکالت نامه جهت تحویل گرفتن گذرنامه گذرنامه شخص معتمد شما گذرنامه درخواست کننده روادید برگه رسید مدارک با شماره بارکد آن در صورتی که حضور شخص شما الزامی باشد، به موقع به شما اطلاع داده خواهد شد. در بخش روادید اگر شماره بارکدتان در فهرست وجود دارد، یا خودتان و یا وکیل تام‌الاختیارتان برای دریافت ویزا از یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ الی ۹:۳۰ صبح با در دست داشتن گذرنامه، به بخش ویزا مراجعه کنند. در بخش روادید مستقیماً به باجه صندوق راهنمایی خواهید شد. در آنجا از شما درخواست خواهد شد برگه تحویل حاوی شماره بارکد را ارئه و تاریخ سفر مورد نظر را اعلام نمائید. سپس گذرنامه شما به پرونده رسیدگی پیوست شده و مراحل بعدی انجام خواهد شد. می توانید گذرنامه‌تان را در همان روز از ساعت ۱۴ الی...
ارائه اعتراض و شکایت حقوقی به ویزای رد شده سفارت آلمان

ارائه اعتراض و شکایت حقوقی به ویزای رد شده سفارت آلمان

مؤسسه ما این امکان را داشته تا به افرادی که درخواست ویزای تحصیلی و کاری برای سفارت آلمان را دارند، مشاوره کامل جهت تهیه کلیه مدارک (شامل تهیه: رزومه، انگیزه نامه، فرم سفارت، راهنمایی جهت تهیه سوابق کاری لازم برای پرونده) و همچنین مصاحبه با متقاضی و طرح سوالات مطرح شده در سفارت و مصاحبه تمرینی با متقاضی به زبان آلمانی  را ارائه دهد. همچنین، برای عزیزانی که درخواست ویزای آن ها در سفارت آلمان رد شده است، نامه اعتراض فراهم نموده و درضمن کلیه مدارک لازم جهت ضمیمه کردن به نامه اعتراض شامل: تهیه رزومه جدید، نگارش انگیزه نامه جدید، تهیه فرم سفارت جدید، راهنمای جهت آماده کردن مدارک کامل جهت اعتراض به ردی سفارت را تهیه و در اختیار متقاضیان این امر قرار دهد. این امور توسط وکلای مجرب مؤسسه در کشور آلمان صورت پذیرفته و این کار به صورت کاملاً تخصصی انجام شده تا بتوان متقاضیان از شانس درخواست خود، حداکثر استفاده را نموده و کوچک ترین اشتباهی در تهیه مدارک سفارت نداشته و با قدرت و شانس بیشتری برای سفارت اقدام نمایند که فرصت دریافت ویزا را از دست ندهند. متأسفانه چند ماه اخیر شاهد سخت گیری شدید سفارت روی پرونده های روادید بودیم، که بایستی با دقت و درنظر گرفتن جزئیات بیشتر، پرونده را تهیه کرده تا باعث رد شدن درخواست شما نگردد.   حال به مطلبی که در سایت سفارت جهت مدارک و پروسه درخواست تجدیدنظر و اعتراض قرار داده شده است، دقت فرمائید اطلاعات ذیل برای شما مهم خواهد بود چنانچه: • درخواست روادید شما رد شده باشد و • شما با این تصمیم موافق نباشید و •  همچنان مایل به صدور روادید مورد...