گواهی قبولی در کنکور سراسری جهت ورود به دانشگاه

گواهی قبولی در کنکور سراسری جهت ورود به دانشگاه

اخذ پذیرش در مقطع کالج و لیسانس از کشور آلمان، بدون نیاز به شرکت در کنکور سراسری و بدون نیاز به دارا بودن گواهی قبولی در کنکور سراسری اگر شخصی دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی باشد یعنی ۱۲ سال تحصیل کامل داشته باشد نمی تواند مستقیماٌ برای دانشگاه های آلمان اقدام نماید بلکه باید قبولی در کنکور سراسری را نیز داشته باشند تا بتوانند برای کالج اقدام کنند. کالج در آلمان دو ترم است و این کالج ها فقط به زبان آلمانی برگزار می شود. امکان گذراندن دوره کالج به زیان انگلیسی فقط در کالج های خصوصی آلمان مقدور می باشد که هزینه یک ساله آن از ۸۰۰۰ یورو به بالا می باشد. این کالج ها اکثراً در رشته های فنی و انسانی برگزار می شود. مؤسسه ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاه هاي آلمان موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور آلمان مي‌باشند در مقطع لیسانس بدون داشتن گواهی قبولی در کنکور سراسری اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نمايد.   اخذ پذیرش در مقطع کالج و لیسانس از کشور آلمان، بدون نیاز به شرکت در کنکور سراسری و ارائه گواهی مربوط به آن با شروط زیر امکان پذیر می باشد: متقاضیان بایستی از سال اخذ مدرک پیش دانشگاهی آن‌ها حداکثر ۲ سال گذشته باشد. معدل دیپلم و پیش‌دانشگاهی متقاضیان بهتر است از ۱۵ به بالا باشد وگرنه کار ایشان بسیار مشکل می‌باشد. دارا بودن مدرک زبان آلمانی (حداقل در حد مدرک B1 آلمانی) الزامی می‌باشد. شایان ذکر است مؤسسه ما، با داشتن گواهی مجاز به انتخاب رشته در کنکور سراسری هم این امکان را دارد که برای پذیرش در این...
 شرایط ورود به کالج ها و دانشگاه های آلمان

 شرایط ورود به کالج ها و دانشگاه های آلمان

اگر شخصی دیپلمه باشد یعنی ۱۲ سال تحصیل کامل داشته باشد نمی تواند مستقیماٌ برای دانشگاه های آلمان اقدام نماید بلکه باید قبولی در کنکور سراسری را داشته باشند تا بتوانند برای کالج اقدام کنند. کالج در آلمان دو ترم است و این کالج ها فقط به زبان آلمانی هستند. برای بعضی از دانشگاه های آلمان اگر در ایران شخصی دانشجوی سال سوم دانشگاه آزاد باشد میتواند مستقیماٌ برای خود دانشگاه اقدام نماید و لازم به گذراندن کالج نیست. تمامی فارق التحصیلان دانشگاههای آزاد، سراسری و غیر انتفاعی می توانند برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس اقدام کنند. دوره فوق لیسانس در آلمان بین ۱٫۵ تا ۲ سال است. البته بطور کلی باید مدارک تحصیلی به آلمان فرستاده شود و خود دانشگاه با توجه به ریز نمرات متقاضی تعیین کند که شخص از چه ترمی در آلمان می تواند شروع به ادامه تحصیل نماید. به دانشجویان متقاضی دوره دکترا پیشنهاد می شود که حتماٌ اول دوره فوق لیسانس بگذرانند و بعد برای دکترا اقدام کنند. متقاضيان برای ورود به دانشگاه بايد زبان آلمانی بايد بلد باشند. اغلب برای ورود به دانشگاهها متقاضيان بايد دانش حدود ۸۰۰ ساعت زبان آلمانی داشته باشند تا بتوانند در امتحان ورودی زبان DSH شرکت نمايند. (اغلب دانشگاه های انگلیسی زبان از دانشجویان خود مدرک زبان آلمانی نمی خواهند) البته برای کسانی که مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی ندارند هم در اکثر دانشگاه ها امکان گرفتن پذیرش بشرط ارائه مدرک زبان چند روز قبل از ثبت نام در دانشگاه وجود دارد. درخواست برای ورود به کالج اتمام تحصیلات متوسطه و دریافت مدرک دیپلم از برخی از کشورها، شرط کافی برای ورود به دانشگاههای آلمان نیست. علاقمندان...
اطلاعات موردنیاز جهت مشاوره

اطلاعات موردنیاز جهت مشاوره

متقاضیان محترم برای مشاوره میتوانید با ما تماس بگیرید و یا اطلاعات ذیل را از طریق ایمیل برای ما ارسال نمایید: ۱٫ نام و نام خانوادگی، سن و شهر محل سکونت ۲٫ نوع مدرک؛ رشته تحصیلی و نام دانشگاه محل تحصیل ( اگر فارغ التحصیل نشده و هنوز دانشجوی مشغول به تحصیل می باشید؛ در اولویت پذیرش خواهید بود ) ۳٫ رشته و یا گرایش های مورد نظر برای اخذ پذیرش به ترتیب اولویت (فقط رشته های مرتبط را پذیرش میدهند) ۴٫تلفن ثابت، موبایل و ایمیل ۵٫ میزان تسلط به زبان انگلیسی؛آلمانی یا … ۶٫کشور مورد نظر جهت ادامه تحصیل  ۷٫ وضعیت...