شرایط ورود به دوره ‏های تخصص پزشکی چیست؟

شرایط ورود به دوره ‏های تخصص پزشکی چیست؟

شرایط ورود به دوره ‏های تخصص پزشکی برای فارغ ‏التحصیلان در رشته ‏های علوم پزشکی  طبق قوانین آلمان، قوانین مربوط به پزشکانی که تبعه‏ ی اتحادیه‏ ی اروپا نیستند و فارغ‏ التحصیل پزشکی‏ عمومی از خارج از اتحادیه‏ ی اروپا هستند، با قوانینی که شامل حال پزشکان آلمانی و پزشکان تبعه‏ ی کشورهای اتحادیه‏ ی اروپا می‏شود، متفاوت است. برای پزشکان ایرانی‏ای که می‏خواهند در آلمان ادامه‏ ی تحصیل بدهند، دو گزینه وجود دارد؛ یکی ادامه‏ ی تحصیل در مقاطع تخصص بالینی یا کلینیکال در رشته‏ های مختلف و دوم ادامه‏ ی تحصیل در مقطع دکترا یا (PhD) در رشته‏ های پایه‏ ی علوم پزشکی در دانشگاه‏های مختلف آلمان است که هرکدام از آن‏ها شرایط خاص خود را دارد و سیستم ورود به آن متفاوت است. در آلمان مدرکی که فارغ‏ التحصیلان رشته‏ های علوم پزشکی، چه دندان‏پزشکی و چه خود پزشکی عمومی، در نهایت می ‏گیرند، برخلاف ایران، مدرک دکترا نیست، بلکه مدرکی معادل فوق‏ لیسانس یا کارشناسی ارشد است و گرفتن مدرک PhD همانند تحصیل در مقطع دکترا در سایر رشته‌هاست. ولی بسیاری از داوطلبان تحصیل در رشته‏ های پزشکی که از ایران فارغ ‏التحصیل شده ‏اند، علاقه دارند تخصصی در دانشگاه ‏های آلمان بگیرند. شایان ذکر است که بین فارغ‏ التحصیل یکی از واحد‏های دانشگاه آزاد اسلامی و فارغ‏ التحصیل دانشگاه سراسری تفاوتی وجود ندارد و در هر دو صورت، می‏توانند برای ورود به دوره ‏های تخصصی در آلمان اقدام کنند. البته با داشتن مدارک کامل فارغ‏ التحصیلی شامل ریزنمرات کامل و دانشنامه پزشکی و پروانه دائم و . . . با توجه به این‏که دوره ‏های تخصص پزشکی در آلمان، برخلاف رشته‏ های علوم پایه‏ ی پزشکی به زبان آلمانی است و نه به زبان انگلیسی، آشنایی با زبان آلمانی لازم و ضروری است. در آلمان،...
نحوه ارزشيابي‌ مدارك‌ تحصيلي‌ در نظام‌ آموزشي‌ آلمان چگونه است؟

نحوه ارزشيابي‌ مدارك‌ تحصيلي‌ در نظام‌ آموزشي‌ آلمان چگونه است؟

نظام‌ آموزشي‌ و چگونگي‌ ارزشيابي‌ مدارك‌ تحصيلي‌ دانشگاههاي‌ كشور آلمان   تحصیلات پیش دانشگاهی ‌  كودكان‌ از ۳ سالگي‌ وارد مهد كودك‌(Kindergarten)  مي‌شوند كه‌ آموزش‌ قبل‌ از دبستان‌ است. آموزش‌ رسمي‌ نيز از ۶ سالگي‌ آغاز مي‌شود. آموزش‌ ابتدايي‌ در مدارس‌Grundschule  ، ۴سال‌ است. در اين‌ مدت‌ كودكان‌ با محيط، نحوه‌ آموزش‌ و شرايط‌ محل‌ تحصيل‌ آشنا مي‌شوند و خواندن‌ و نوشتن‌ را همراه‌ دروس‌ ابتدايي‌ مي‌آموزند. سپس‌ دوره‌اي‌ ۶ ساله‌ را با برنامه‌هاي‌ جديد آموزشي‌ شروع‌ مي‌كنند. تحصيل‌ در مدارس‌Gymnasium   وRealschule  و Hauptschule ادامه‌ مي‌يابد. در پايان‌ اين‌ دوره، دانش‌آموزان‌ بعد از ۹ سال، مدرك‌ Hauptschulabschluss يا بعد از ۱۰ سال‌ مدرك‌Realschulabschluss   مي‌گيرند. سپس‌ در دو گروه‌ وارد مرحله‌ پاياني‌ دوران‌ دبيرستان‌ مي‌شوند. يگ‌ گروه‌ براي‌ گذراندن‌ دوره‌هاي‌ كارآموزي‌ وارد مدارس‌ فني‌ مي‌شوند و با گذراندن‌Fachoberschule   وBerufsfachschule  ديپلم‌ فني‌Fachhochschulreife مي‌گيرند سپس‌ وارد بازار كار يا مدارس‌ عالي‌ فني‌ مي‌شوند. گروه‌ دوم‌ در دبيرستان‌هاي‌Gymnasiale Oberstufe  با گرايش‌هاي‌ گوناگون‌ ادامه‌ تحصيل‌ مي‌دهند كه‌ پس‌ از ۱۳ سال، ديپلم‌ عمومي‌ دبيرستان‌(Allgemenine Hochschulreife)  ياAbitur  مي‌گيرند كه‌ مي‌توانند وارد دانشگاه‌ها شوند. تحصیلات دانشگاهی ‌تحصيلات‌ دانشگاهي‌ در آلمان‌ در دانشگاه‌ها، مجتمع‌هاي‌ آموزش‌ عالي، دانشگاه‌هاي‌ عالي‌ آموزش‌ هنر، مدارس‌ عالي‌ فني، و غيره‌ امكان‌پذير است. شرط‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها و مدارس‌ عالي‌ فني‌ داشتن‌ ديپلم‌ دبيرستاني‌ سيزده‌ ساله‌(Abitur)  است. دارندگان‌ ديپلم‌هاي‌ دبيرستاني‌ ۱۲ ساله‌ خارج‌ از كشور آلمان‌ پس‌ از گذراندن‌ آزمون‌ تشخيص‌ علمي(Feststellungsprüfung)، به‌ تقاضاي‌ داوطلب، يا پس‌ از طي‌ دوره‌هاي‌ يك‌ ساله‌Studienkolleg  در كالج‌هاي‌ مقدماتي، مي‌توانند به‌ دانشگاه‌ راه‌ يابند. انتخاب‌ رشته‌ دانشگاهي‌ نيز بر اساس‌ نوع‌ تحصيل‌ در اين‌ كالج‌ها و نمرات‌ اخذ شده‌ صورت‌ مي‌گيرد. البته‌ در دانشگاه‌ امكان‌ تغيير رشته‌ ميسر است. شرط‌ ورود به‌ مدارس‌ عالي‌ فني‌ Fachhochschule (FH)   براي‌ دانش‌...
تخصص پزشکی با حقوق در کشور آلمان

تخصص پزشکی با حقوق در کشور آلمان

مؤسسه فرهنگی هنری نیلوفر آبی (لوتوس) داراي مجوز رسمي از وزارت علوم به شماره مجوز ۱۰۴۹۲۷/۱۷/۴۲ براي پزشكان محترمي که قصد ادامه تحصيل و کار در كشور آلمان را دارند اقدام به اخذ پذيرش و مجوز كار در دوره‌هاي تخصص (Facharzt) و فوق‌تخصص، تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان و موقعیت کاری مي‌نمايد. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است نسبت به مشاوره حضوری با تعیین وقت قبلی در محل مؤسسه اقدام نمایید. درضمن دارا بودن مدرک زبان آلمانی در حد حداقل B2 الزامی می باشد. شايان ذكر است مراجعه حضوري شما به وزارت بهداشت بهترين راه براي اطلاع كامل از شرايط و قوانين تحصيل در آلمان و نحوه ارزشيابي مدارك تحصيلي اخذ شده از آلمان مي‌باشد.                                                  تخصص پزشكي با تحصيلات رايگان در يكي از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان   انجام پروسه کاری در کمترن زمان ممکنه و انجام قسمتی از پروسه با حضور شما در آلمان جهت اطمینان از انجام کلیه امور   عقد قرارداد کاری با حقوق برای دوره تخصص پزشکی برابر با طول دوره در کشور آلمان   عقد قرارداد کاری با حقوق تخصص پزشکی یعنی سالیانه حداقل ۶۰ هزار یورو در سال   موقعیت کاری با حقوق به عنوان Assistantarts که منجر به تخصص پزشکی می شود.   حداقل مدرک زبان آلمانی موردنیاز، مدرک B2 اخذ شده از مؤسسه گوته و انجمن فرهنگی ایران و اتریش ÖKF   فراهم كردن مجوز كار و طبابت در كشور مقصد براي تحصيل در مقطع تخصص پزشكي و کار در...
تحصیل در مقطع لیسانس در کشور آلمان بدون نیاز به شرکت در کنکور سراسری

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور آلمان بدون نیاز به شرکت در کنکور سراسری

اخذ پذیرش در مقطع کالج و لیسانس از کشور آلمان، بدون نیاز به شرکت در کنکور سراسری و بدون نیاز به دارا بودن گواهی قبولی در کنکور سراسری اگر شخصی دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی باشد یعنی ۱۲ سال تحصیل کامل داشته باشد نمی تواند مستقیماٌ برای دانشگاه های آلمان اقدام نماید بلکه باید قبولی در کنکور سراسری را نیز داشته باشند تا بتوانند برای کالج اقدام کنند. کالج در آلمان دو ترم است و این کالج ها فقط به زبان آلمانی برگزار می شود. امکان گذراندن دوره کالج به زیان انگلیسی فقط در کالج های خصوصی آلمان مقدور می باشد که هزینه یک ساله آن از ۸۰۰۰ یورو به بالا می باشد. این کالج ها اکثراً در رشته های فنی و انسانی برگزار می شود. مؤسسه ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاه هاي آلمان موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور آلمان مي‌باشند در مقطع لیسانس بدون داشتن گواهی قبولی در کنکور سراسری اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نمايد.   اخذ پذیرش در مقطع کالج و لیسانس از کشور آلمان، بدون نیاز به شرکت در کنکور سراسری و ارائه گواهی مربوط به آن با شروط زیر امکان پذیر می باشد: متقاضیان بایستی از سال اخذ مدرک پیش دانشگاهی آن‌ها حداکثر ۲ سال گذشته باشد. معدل دیپلم و پیش‌دانشگاهی متقاضیان بهتر است از ۱۵ به بالا باشد وگرنه کار ایشان بسیار مشکل می‌باشد. دارا بودن مدرک زبان آلمانی (حداقل در حد مدرک B1 آلمانی) الزامی می‌باشد.   درصورت دارا بودن شرایط فوق می توان برای متقاضیان، بدون کنکور سراسری از دانشگاه های عادی آلمان با هزینه های بسیار کم جهت تحصیل،...
تحصیل به زبان انگلیسی در کشور آلمان

تحصیل به زبان انگلیسی در کشور آلمان

در بعضی از دانشگاه‌هایی که تحصیل دوره، به زبان انگلیسی برگزار می شود، بعد از چند ترم در صورت علاقه دانشجو، وی را به دانشگاه‌های کشورهای آمریکا، استرالیا، کانادا ویا کشورهای اروپایی منتقل می‌کنند یا در صورت علاقه دانشجو اجازه تحصیل در یکی از دانشگاه‌های خارج از آلمان که در ارتباط با دانشگاه مبداء باشد را می‌دهند. در اکثر دانشگاه‌های انگلیسی زبان، شرط ورود، داشتن مدرک زبان به شرح ذیل می باشد: .IELTS 6-6.5 Ac (TOEFL iBT 80-90 (Internet Based (TOEFL PBT 550-580 (Paper Based . تحصیل به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی‌ با تغییرات نظام آموزش عالی در آلمان، امکان تحصیل به زبان انگلیسی در بسیاری از رشته‌ها در دانشگاه‌های این کشور گسترش یافته است. بنا بر اطلاعات منتشر شده از سوی مؤسسه تبادلات آکادمیک آلمان ۲۳ رشته در مقطع کارشناسی با گرایشات فنی و مهندسی و به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های آلمان تدریس می‌شود. در میان این رشته‌های می‌توان به مهندسی الکترونیک، فناوری اطلاعات، مهندسی مکانیک و هوافضا اشاره کرد. در رشته‌های زیر مجموعه علوم انسانی، امکان تحصیل به زبان انگلیسی، در ۲۱ رشته در زمینه‌های مطالعات زبان، ادبیات و فرهنگ فراهم شده‌است. از این جمله‌اند رشته‌های ادبیات تطبیقی، روانشناسی، علوم سیاسی و روابط بین‌الملل که در بعضی از دانشگاه‌های آلمان تدریس می‌شوند. ۴۱ رشته در شاخه‌های حقوق، اقتصاد و علوم اجتماعی نیز در مقطع کارشناسی ایجاد شده است. اقتصاد بین‌الملل و مطالعات اروپا نمونه‌هایی در همین زمینه هستند. در رشته‌هایی همچون ریاضی و سایر علوم طبیعی، متقاضیان می‌توانند در ۲۸ رشته این گروه، به زبان انگلیسی تحصیل کنند. نکته بسیار مهم: درمقطع کالج، یعنی متقاضیانی که فقط دیپلم و پیش دانشگاهی دارند، اکثراً به زبان آلمانی برگزار شده و...