تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

با سلام و احترام ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاههاي خارجي موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش مي‌باشند در تمامي مقاطع و با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است با شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷۹۳۲۷-۰۹۱۲ و  ۷۸۰۱۸۰۰-۰۹۳۶ تماس حاصل فرماييد (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره ها، شماره گيري فرماييد) ویا به سایت www.Lotus-Inst.com مراجعه نمایید. مؤسسه در زمینه های زیر امکان مشاوره جهت اخذ پذیرش را دارا می باشد: تحصیل با داشتن تنها مدرک دیپلم و بدون نیاز به داشتن مدرک پیش دانشگاهی  پذیرش در مدارس و مراکز خصوصی اتریش با هزینه‌های بسیار کم در حد رایگان، در رشته‌های فنی، نیز می‌توان در مدارس فنی اتریش ثبت‌نام کرده که با گذراندن ۵ تا ۶ سال و اخذ مدرک موردنظر به راحتی جذب بازار کار در کشورهای اروپایی می‌شوند و اعتبار آن از مدرک لیسانس دانشگاهی برای جذب نیروی کار بلاتر می‌باشد. جهت پذیرش در این دوره‌ها که قبل از دانشگاه برگزار می‌شود، نیاز به دارا بودن مدرک زبان آلمانی در حد B2 ویا مدرک انگلیسی در حد IELTS 6.5 Ac. / TOEFL 90 iBt بسته به دوره‌ای که در کشور اتریش برگزار می‌شود، می‌باشد. تحصیل در مقطع لیسانس  جهت ورود و اخذ پذیرش در مقطع لیسانس نیاز به گواهی قبولی در کنکور سراسری می‌باشد و در بسیاری از دانشگاه‌ها در هر رشته‌ای که در ایران موفق به قبولی در آن رشته شوید، امکان ادامه تحصیل در آن رشته و در بعضی از موارد در رشته‌های مشابه و مرتبط با آن را خواهید داشت. جهت اخذ پذیرش...