ارائه درخواست روادید شنگن برای سفر شما به آلمان از این پس راحت‌تر خواهدشد

ارائه درخواست روادید شنگن برای سفر شما به آلمان از این پس راحت‌تر خواهدشد

سفارت از تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ با شرکت خدماتی VISAMETRIC (شرکت رهیاب گذر آرتا) جهت مشتری مداری بیشتر و تسهیل ارائه درخواست روادید اقامت کوتاه مدت تا حداکثر ۹۰ روز در آلمان (روادید شنگن)، همکاری خواهد کرد. ویزامتریک از تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ درخواست های روادید شنگن را در مرکز درخواست روادید خود که زیر نظر سفارت فعالیت می کند، می پذیرد. نشانی مرکز درخواست روادید ویزامتریک عبارت است از: تهران، خیابان خالد اسلامبولی، نبش خیابان بیست و یکم، پلاک ۱۳۷،ساختمان شیرازی، طبقه اول، کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۳۱۳۴ (آدرس بر روی نقشه) سفارت آلمان در تهران همچنان طبق روال گذشته درخواست شما را بررسی و در خصوص آن تصمیم گیری خواهد کرد. ویزامتریک عودت گذرنامه را برعهده خواهد داشت، بدون تأثیر گذاری و نقشی در تصمیم گیری ویا اطلاع از دلایل صدور و یا رد روادید. در ارتباط با تعیین وقت و ارائه درخواست برای روادید ملی جهت اقامت بلند مدت بیش از ۹۰ روز در آلمان (به عنوان مثال برای تحصیلات دانشگاهی، کار و یا پیوست به خانواده) تغییری صورت نمی گیرد. ثبت نام جهت تعیین وقت، تعیین وقت و ارایه درخواست کماکان انحصاراً نزد سفارت صورت می گیرد. ولی بالطبع سفارت فرصت بیشتری برای این گونه پرونده ها داشته و امکان کاهش زمانبندی برای وقت سفارت آن ها وجود خواهدداشت. در صورتی که از سوی سفارت وقت ارائه درخواست روادید شنگن دریافت نموده اید، چه کار باید انجام دهید؟ در صورتی که از سوی سفارت تاریخ دقیق وقت ارائه درخواست روادید شنگن خود را دریافت نموده اید، لطفاً درخواست خود را در تاریخ و ساعت اعلام شده نزد بخش روادید سفارت آلمان ارائه دهید. در صورتی که از طریق سایت اینترنتی سفارت...
شرایط و ضوابط لازم برای ورود به رشته پزشکی در کشور ایتالیا به زبان انگلیسی

شرایط و ضوابط لازم برای ورود به رشته پزشکی در کشور ایتالیا به زبان انگلیسی

معرفی رشته پزشکی به زبان انگلیسی در کشور ایتالیا تحصیل در رشته پزشکی در ایتالیا با طول دوره شش سال به زبان انگلیسی در دانشگاه دولتی ایتالیا مورد تایید وزارت بهداشت ایران و با اعتبار بالای مدرک دانشگاهی و سطح آموزشی ممتاز در سال تحصیلی و به صورت همزمان با آزمون پزشکی از طریق آزمون ملی آیمت (IMAT) که در سپتامبر هر سال برگزار خواهد شد، امکانپذیر می باشد. براساس برنامه وزارت دانشگاه های ایتالیا هر سال ظرفیت پذیرش و تعداد دانشگاه های ارائه دهنده افزایش خواهد یافت و علاقمندان به تحصیل در این رشته فرصت های بیشتری برای پذیرش خواهند یافت. مزیت های مهم تحصیل در رشته پزشکی در کشور ایتالیا: ۱-اعتبار بالای مدرک تحصیلی و کیفیت آموزشی بالا در این رشته در دانشگاه ارائه دهنده رده اول ایتالیا ۲-برگزاری تمامی طول دوره شش ساله به زبان انگلیسی ۳-هزینه بسیار کم تحصیل (شهریه دانشگاه سالیانه بین ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو) ۴-امکان اخذ تخفیف شهریه تا ۷۵% شهریه دانشگاه بدون توجه به سوابق تحصیلی و معدل دیپلم ۵-امکان استفاده از تسهیلات بورسیه تحصیلی تا سقف ۵۲۰۰ یورو در سال ۶-امکان شرکت در برنامه های تبادل دانشجو در اروپا ERASMUS و گذراندن بخشی از طول دوره در سایر دانشگاه های اروپایی ۷-امکان اخذ بورسیه های تحصیلی در قالب برنامه های تبادل دانشجو در اروپا ERASMUS ۸-امکان گذراندن دوره تخصص در تمامی دانشگاه های مطرح اروپا، آمریکا و کانادا ۹-پذیرش مدارک صادره در تمامی کشورهای مطرح جهان جهت فعالیت های حرفه ای ۱۰-مدارک دانشگاهی مورد تایید وزارت علوم و بهداشت ایران در رده A دانشگاه های خارج از کشور ۱۱-امکان انتقال بدون آزمون ورودی دانشجویان رشته پزشکی از سایر دانشگاه ها به ایتالیا معرفی آزمون...