تسهیلات جدید برای تردد مشمولان غایب خارج از کشور

تسهیلات جدید برای تردد مشمولان غایب خارج از کشور

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح از ارائه تسهیلات جدید به مشمولان غایب خارج از کشور خبر داد. سردار موسی کمالی در گفت‌وگو با ایسنا   در این باره گفت: بنا بر تصمیمات اتخاذ شده در راستای تسهیل تردد مشمولان غایب ایرانی مقیم خارج کشور تصمیماتی اتخاذ شده و بر این اساس شرایط تردد این دسته از مشمولان به داخل کشور راحت‌تر شده است. وی افزود: برابر این تسهیلات مشمولان غایب سربازی مقیم خارج از کشور که حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، می‌توانند حداکثر سه ماه و برای دو بار در سال در کشور تردد کنند. رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره تفاوت این تسهیلات با شرایط پیشین خاطرنشان کرد: قبل‌تر شرایط این گونه بود که باید سه سال از غیبت مشمول ایرانی مقیم خارج کشور می‌گذشت تا بتواند وارد کشور شود اما الان شرط زمان غیبت حذف شده و مشمولی که سه سال از اقامتش گذشته باشد، حتی اگر یک روز نیز غیبت داشته باشد، می‌تواند با شرایط گفته شده یعنی دو بار در سال و حداکثر به میزان سه ماه به کشور تردد داشته باشد. کمالی در مورد مشمولان دارای بیش از ۸ سال غیبت نیز گفت: قبلاً گفته شده بود که مشمولان دارای بیش از ۸ سال غیبت حق تردد به داخل کشور را ندارند و باید با پرداخت جریمه ریالی تکلیف خود را مشخص کنند اما با توجه به توقف اجرای طرح جریمه ریالی طرح سربازی این افراد نیز می‌توانند حداکثر سه ماه و در مجموع دو بار در سال به کشور تردد کنند. وی با بیان اینکه مشمولان غیرغایب مشکلی برای تردد...
تغییر قوانین سفارت آلمان در ویزای تحصیلی

تغییر قوانین سفارت آلمان در ویزای تحصیلی

  در شرایطی که در گذشته سفارت آلمان داشت، درصورتی که شخصی مدرک زبان ویا پذیرش را در هنگام مراجعه به سفارت به همراه نداشت، سفارت آلمان به متقاضی مهلت رفع این نقصی داده می شد. ولی متأسفانه سفارت آلمان در روند جدید ويزاى تحصيلى خود تغيير ايجاد كرده و به پرونده هايى كه داراى نقصى مى باشد فرصت براى رفع نقصى داده نخواهدشد و پرونده را رد مى نمايد و اعلام به دريافت وقت سفارت مجدد مى نمايد. در قانون جديد كه از سه شنبه دو هفته پيش به اجرا درآمده است، نقصى پرونده داده نخواهدشد درصورت هرگونه نقص مدرك، پرونده را رد خواهند كرد. با شرايط فعلى نبايستى به هيچ وجه بدون پذيرش و مدرك زبان به سفارت آلمان مراجعه نمائيد. درصورتى كه امكان دريافت پذيرش را نداريد به مؤسسه مراجعه نموده تا درصورت امكان اين مشكل را در کمترین زمان ممکنه مرتفع نمايد. این قانون به صورت علنی اعلام نشده ولی متأسفانه در سفارت آلمان در حال اجرا می باشد. لذا از تمامی عزیزان تقاضا داریم نسبت به وقت دریافتی دقت بیشتر را داشته و درصورت محاسبه تقریبی وقت، درنظر داشته باشند که درصورتی که نمی توانند مدرک زبان موردنیاز و پذیرش را داشته باشند، وقت قبلی را کنسل نموده و درخواست وقت جدید نمایند. البته این مطلب را درنظر داشته باشید به دلیل شرایط جدید سفارت آلمان، قطعاً میزان زمان انتظار برای وقت مصاحبه سفارت آلمان به شدت کاهش خواهدیافت. این نکته را نیز درنظر داشته باشید. افزايش ميزان تمكن مالى دانشجويى سفارت آلمان در تهران 🔸اداره مهاجرت آلمان اعلام كرد از سال جديد (Jan. 2020) ميزان تمكن مالى دانشجويى از ۸,۶۴۰ يورو به ۱۰,۲۳۶ يورو جهت افتتاح حساب...
تحویل گرفتن پاسخ روادید از سفارت آلمان در تهران

تحویل گرفتن پاسخ روادید از سفارت آلمان در تهران

به مطلبی که در سایت سفارت آلمان جهت نحوه تحویل گرفتن روادید قرار داده شده است، دقت فرمائید زمان مربوطه پس از تصمیم گیری، از طریق پست الکترونیک و یا تلفن اطلاع داده خواهد شد. در صورتی که درخواست روادید دانشجویی یا فرصت مطالعاتی و تحقیقاتی کرده اید بارکد مربوط به درخواست شما در لیست دانشجویان و متخصصین مهمان قرار خواهد گرفت. خودتان گذرنامه را تحویل خواهید گرفت یا وکیل شما؟ در صورتی که خودتان نمی توانید حضور پیدا کنید، می توانید جهت دریافت گذرنامه وکالت دهید. شخص مورد اعتماد شما باید جهت احراز هویت، گذرنامه خود و همچنین وکالتنامه حاوی امضای شما و نیز گذرنامه شما و برگه تحویل و شماره بارکد مربوطه را به همراه داشته باشد. در وکالتنامه، تاریخ سفر مورد نظر خود را نیز درج نمایید. خواهشمند است مدارک زیر را به شخص مورد اعتماد خود دهید: وکالت نامه جهت تحویل گرفتن گذرنامه گذرنامه شخص معتمد شما گذرنامه درخواست کننده روادید برگه رسید مدارک با شماره بارکد آن در صورتی که حضور شخص شما الزامی باشد، به موقع به شما اطلاع داده خواهد شد. در بخش روادید اگر شماره بارکدتان در فهرست وجود دارد، یا خودتان و یا وکیل تام‌الاختیارتان برای دریافت ویزا از یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ الی ۹:۳۰ صبح با در دست داشتن گذرنامه، به بخش ویزا مراجعه کنند. در بخش روادید مستقیماً به باجه صندوق راهنمایی خواهید شد. در آنجا از شما درخواست خواهد شد برگه تحویل حاوی شماره بارکد را ارئه و تاریخ سفر مورد نظر را اعلام نمائید. سپس گذرنامه شما به پرونده رسیدگی پیوست شده و مراحل بعدی انجام خواهد شد. می توانید گذرنامه‌تان را در همان روز از ساعت ۱۴ الی...