پاسخ مثبت درخواست های روادید دانشجویی، دکترا، فرصت مطالعاتی و پژوهشی

پاسخ مثبت درخواست های روادید دانشجویی، دکترا، فرصت مطالعاتی و پژوهشی

Studierende des Informatik-Masterprogramms für afghanische Dozenten© TU Berlin تذکر در خصوص روادید اقامت بلند مدت  در آینده نزدیک، دیگر امکان اطلاع‌رسانی از طریق تلفن و یا ایمیل درخصوص صدور روادیدتان وجود نخواهد داشت. از طریق این تارنما و به کمک شماره پیگیری‌تان می‌توانید در خصوص آماده بودن روادید درخواستی، کسب اطلاع نمایید اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای اقامت بلند مدت از تاریخ اول اکتبر ۲۰۱۹ (برابر با ۹/۷/۱۳۹۸) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را بهمراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارئه نمایید. لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند.     در صورتی که درخواست روادید دانشجویی یا فرصت مطالعاتی کرده اید بارکد مربوط به درخواست شما در لیست دانشجویان، متخصصین مهمان قرار خواهد گرفت. خودتان گذرنامه را تحویل خواهید گرفت یا وکیل شما؟ در صورتی که خودتان نمی توانید حضور پیدا کنید، می توانید جهت دریافت گذرنامه وکالت دهید. شخص مورد اعتماد شما باید جهت احراز هویت، گذرنامه خود و همچنین وکالتنامه حاوی امضای شما و نیز گذرنامه شما و برگه تحویل و شماره بارکد مربوطه را به همراه داشته باشد. در وکالتنامه، تاریخ سفر مورد نظر خود را نیز درج نمایید. خواهشمند است مدارک زیر را به شخص مورد اعتماد خود دهید:  وکالت نامه جهت تحویل گرفتن گذرنامه گذرنامه شخص معتمد شما گذرنامه درخواست کننده روادید برگه رسید مدارک با شماره بارکد آن در صورتی که حضور شخص شما الزامی باشد، به موقع به شما اطلاع داده خواهد شد. در بخش روادید اگر شماره بارکدتان در فهرست وجود دارد، یا خودتان و یا وکیل تام‌الاختیارتان برای دریافت ویزا از یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ الی ۹:۳۰ صبح...
اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی (ویزای بلند مدت) آلمان

اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی (ویزای بلند مدت) آلمان

از تاریخ اول اکتبر ۲۰۱۹ (برابر با ۹/۷/۱۳۹۸) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را به همراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارائه نمایید. لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند. روادید ملی، همان روادید ورود برای اقامت بلندمدت با هدف و منظوری خاص می باشد (بیش از ۳ ماه) که در قانون پیش بینی شده است. این نوع روادید معمولاً برای مدتی مشخص، در برخی موارد خاص تا یک سال، صادر می گردد. بسته به هدف از اقامت، می بایست پس از ورود به آلمان، مجوز اقامت آلمان درخواست گردد. برای اتباع خارجی جهت اقامت بیش از سه ماه و یا اقامت همراه با اشتغال و فعالیت کاری، اصولاً الزام روادید وجود دارد. موارد استثنا عبارتند از اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا، اتباع کشورهای منطقه اقتصادی اروپا و اتباع کشور سویس. شایان ذکر است، متقاضیان ویزای تحصیلی و کاری نیز جزو این دسته محسوب شده و بایستی مدارک خود را به زبان آلمانی ترجمه نمایند و تحویل دهند. این مطلب توسط سفارت آلمان منتشر شده و مسئولیت آن به عهده سفارت آلمان در تهران می باشد....