تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

باسلام و احترام

عزیزانی که علاقمند به تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش می باشند، بایستی به یکی از طُرق زیر اقدام به پذیرش نمایند:

  1. با دارا بودن مدرک گواهی قبولی در کنکور سراسری در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از سازمان سنجش. در هر رشته ای قبولی کنکور داشته باشید، می توانید در آن رشته ادامه تحصیل دهید.

  2. متقضیانی که در این رشته ها در یکی از کشورهای دنیا در حال تحصیل می باشند (ارمنستان، مجارستان، ترکیه، بلاروس و …) می توانند برای همان رشته در کشور اتریش پذیرش اخذ نمایند. البته نوع دانشگاه و آن مرکری که در آن تحصیل می کنند بسیار مهم می باشد که تأیید شود. درصورت تأیید دانشگاه ویا مرکزی که در آن به تحصیل مشغول می باشید، بعد از دریافت پذیرش بایستی از ابتدا آن رشته را خوانده و واحدهای گذرانده شده ی شما تطبیق نمی شود.

طراحی-سایت-پزشکی

با تشکر – مؤسسه نیلوفر آبی لوتوس

6 دیدگاه

  1. با سلام بنده مجرد و ۴۸ سال دارم و علاقمند به رشته های پزشکی هستم و احتمال قبولی اینجانب در رشته داروسازی در کنکور امسال زیاد است. ایا با قبولی بنده میتوان برای رشته های گروه پزشکی در المان یا اتریش اقدام کرد .در ضمن بنده زبان المانی اصلا نمیدانم ولی زبان انگلیسی بنده متوسط است. ایا ان دانشگاهها شهریه ای هستند یا نه دولتی است ؟

    پاسخ
    • lotus

      سلام

      با شرایط سنی که دارید باید قید ویزای تحصیلی از کشور آلمان را بزنید، اما برای کشور اتریش با دارا بودن گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه سراسری امکان اقدام برای شما در رشته های علوم پایه بوده که بایستی بعد از ورود به کشور اتریش و طی دوره های زبان موردنظر و سپس پاس کرد ۳۰ واحد از رشته پذیرش شده، تغییر رشته به رشته موردنظر خود نموده و به دلیل دارا بودن امتحان ورودی در این گونه رشته ها، بعد از قبولی در امتحان ورودی خاص آن رشته می توانید در رشته موردنظر تحصیل نمائید.

      کلیه این گونه رشته ها به زبان آلمانی بوده و به زبان انگلیسی ارائه نمی گردد. لذا با پذیرش اخذ شده، پذیرش دوره زبان نیز اخذ می گردد که می توانید زبان آلمانی را در محیط بگذرانید.

      اگر تمایل به کسب اطلاعات کامل تر و دقیق تر را دارید، با تلفن ثابت مؤسسه تماس بگیرید و با اخذ تعیین وقت وقت قبلی تشریف بیارید تا بتوانیم اطلاعات در خور پرونده شما به شما داده بشود و نه یک اطلاعات کلی که جهت تصمیم گیری درست، شما را دچار مشکل می نماید.

      باتشکر و آرزوی موفقیت
      مؤسسه نیلوفرآبی (لوتوس)

      پاسخ
  2. salam
    man daneshjuye lisanse hughugh dar daneshgahe azad hastam va alaghe mandam k dar alman betunam dandan pezeshki bekhunam.1sale dg ta gereftane lisansam baghi munde.va karte moafiyate khedmat ham daram.aya emkanesh baraye man vujud dare?mamnon misham age be soalam javab bedid.ozr mikham k finglish type kardam chon keyborde farsi nadaram.

    پاسخ
    • lotus

      سلام

      این مطلب بستگی به معدل دیپلم و پیش دانشگاهی و نمره کالج یک ساله تجربی در کشور آلمان به نام M-Kurs و از همه مهم ترین و تعیین کننده تر، بحث رقابت بین افراد شرکت کننده می باشد که شخصی که بالاترین شرایط را داشته باشد شانس دارد که در این رشته تحصیل نماید.

      ولی بالطبع شما با داشتن مدرک لیسانس کالج به شما تعلق نگرفته و شانس این که معدل شما را بهبود و شرایط شما را جهت این امر ارتقا بخشد وجود ندارد. لذا تنها راهی که شما دارید، اقدام در راستای رشته خود بوده و همزمان از طریق ارتباطات و رابطه در کشور آلمان، اخذ پذیرش کالج M-Kurs می باشد.

      بعد از ورود به کشور آلمان می توانید کالج را گذرانده و شانس خود را برای این امر بسنجید.

      جهت اطلاع دقیق از شرایط ورود به رشته پزشکی و دندانپزشکی و حتی دامپزشکی، می توانید به دو لینک زیر مراجعه نمائید:

      ۱٫ لینک اول: http://www.lotus-inst.com/?p=941

      ۲٫ لینک دوم: http://www.lotus-inst.com/?p=1504

      همانظور که در دو مطلب فوق هم قید شده است، گذراندن دوره کالج به شما این کمک را خواهدکرد که شرایط معدلی خود را بهبود دهید. درضمن بالطبع آخر دوره کالج از دورس و مواردی که خوانده اید یک امتحان بایستی گرفته شود که منجر به نمره شود.

      اگر تمایل به کسب اطلاعات کامل تر و دقیق تر را دارید، با تلفن ثابت مؤسسه تماس بگیرید و با اخذ تعیین وقت وقت قبلی تشریف بیارید تا بتوانیم اطلاعات در خور پرونده شما به شما داده بشود و نه یک اطلاعات کلی که جهت تصمیم گیری درست، شما را دچار مشکل می نماید.

      باتشکر و آرزوی موفقیت
      مؤسسه نیلوفرآبی (لوتوس)

      پاسخ
  3. باسلام.

    اگر بخواهم قبل از کنکور بروم چی؟ یعنی جوریه که حتما باید کنکور بدم؟

    پاسخ
    • lotus

      سلام

      شرط ورود به کشور اتریش دارا بودن گواهی اشتغال به تحصیل در مقطع لیسانس می باشد.

      لطفاً اگر دیگر تمایل به کسب اطلاعات کامل تر و دقیق تر را دارید، با تلفن ثابت مؤسسه تماس بگیرید و با اخذ تعیین وقت وقت قبلی تشریف بیارید تا بتوانیم اطلاعات در خور پرونده شما به شما داده بشود و نه یک اطلاعات کلی که جهت تصمیم گیری درست، شما را دچار مشکل می نماید.

      باتشکر و آرزوی موفقیت
      مؤسسه نیلوفرآبی (لوتوس)

      پاسخ

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *