پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد

پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد

با سلام و احترام

عزیزانی که قصد اقدام برای پذیرش از کشور اتریش را با داشتن مدرک دانشگاه آزاد دارند، دقت نمایند که از تاریخ ۲ ژانویه ۲۰۱۸ به هیچ وجه مدرک دانشگاه آزاد را قبول نداشته و جهت ورود به دانشگاه دچار مشکل خواهید شد.

برای اطلاع از این مورد لینک این مطلب در دانشگاه وین در زیر به همراه آن مطلب آورده شده است:

https://slw.univie.ac.at/en/studying/special-entrance-qualification-for-university-studies/

Azad University 1

این نکته را درنظر داشته باشید که شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش به نسبت به دیگر دانشگاه های اتریش ساده تر بوده و لذا نمی توان به راحتی روی دیگر دانشگاه های اتریش حساب کرد که بودن مدرک زبان پذیرش صادر کنند.

درضمن جهت ورود به همراه مدرک زبان، نیاز به مدرک زبان در سطح B2 مروبط به EPD می باشد که در ایران برگزار نشده و فقط کالج های اتریش، آلمان و سوئیس این آزمون را برگزار می کند.

باتشكر ـ مؤسسه نیلوفرآبی (لوتوس)

8 دیدگاه

  1. سلام شبتون بخیر . من فوق لیسانس مهندسی کشاورزی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران رو دارم. ۲۷ سالمه و یک سال سابقه کار در زمینه رشته خودم رو در یک پروژه معتبر را دارم. مجردم و عضو اتاق ایران و آلمان هستم. میخواستم بدونم از چه طریقی میتونم برم آلمان و اینکه اگه تحصیلی باشه من رشته هنر رو خیلی دوست دارم ، میتونم لیسانس رو در یکی از رشته های هنر بگیرم در این کشور و اجازه کار میدم بهم؟ و یک سوال دیگه میتونم در دانشگاه های دولتی آلمان تحصیل کنم؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
    • lotus

      سلام

      از لحاظ پروسه کاری و اطمینان در نتیجه آن، بهتر می باشد برای فوق لیسانس مجدد اقدام نمائید. علاوه بر آن شرایطی که متأسفانه برای وقت سفارت ایجاد شده است و عدم اطلاع دقیق از زمان حصول نتیجه برای پذیرش دکترا، بسیار پسندیده می باشد که برای فوق لیسانس مجدد اقدام شود.

      شرایط پذیرش در مقطع دکترا دارای پیچیدگی های فراوانی می باشد. در کل این نکته را درابتدا متذکر می شوم که مؤسسه ما هیچ گونه اقدامی بابت پذیرش برای مقطع دکترا انجام نمی دهد. درضمن دانشگاه های آلمان ملاک نیستند، اساتید راهنما ملاک عمل پذیرش می باشند.

      درصورت درخواست مجدد شما، پیشنهاد مؤسسه اقدام جهت فوق لیسانس مجدد می باشد که شما امکان تغییر مقطع تحصیلی به دکترا در آلمان در هر زمانی وجود دارد. حداقل زمان برای دریافت جواب برای مقطع دکترا یک الی یک سال و نیم به طول می انجامد.

      درضمن جهت پذیرش در مقطع فوق لیسانس مجدد، ملاک اصل مدرک لیسانس شما می باشد.

      برای کسب اطلاعات تکمیلی لطفاً به لینک زیر مراجعه فرمائید:
      http://www.lotus-inst.com/?p=1224

      دو نکته در پرونده شما بسیار حائز اهمیت می باشد:

      ۱٫ جهت اقدام برای فوق لیسانس مجدد نبایستی همان رشته فوق لیسانس شما اقدام شود و باید کاملاً رشته دیگری اقدام شود و نه گرایش دیگری.
      ۲٫ درصورتی که امکان پیدا کردن کار ویا استاد راهنمایی که شما را تأیید نماید، نبایستی برای فوق لیسانس اقدام نمائید.

      البته تمامی شرایط فوق درصورتی محقق خواهدشد که شرایط سنی شما جهت این امر تأیید گردد و درصورتی که از تاریخ فارغ التحصیلی شما بیش از حد گذشته باشد، ریسک رد شدن درخواست شما در سفارت وجود دارد.

      از طرف دیگر تمامی پذیرش های رشته هنر، علاوه بر شرایط خاصی که برای پذیرش وجود دارد و نیاز به کار عملی و … می باشد، در پروسه ویزا نیز سخت گیری دو برابری برای رشته هنر وجود دارد. لذا بهتر می باشد، براساس فوق لیسانس وارد و در کشور آلمان درصورت تمایل اقدام به تغییر رشته ویا مقطع تحصیلی خود نمائید.

      اگر تمایل به کسب اطلاعات کامل تر و دقیق تر را دارید، با تلفن ثابت مؤسسه تماس بگیرید و با اخذ تعیین وقت وقت قبلی تشریف بیارید تا بتوانیم اطلاعات در خور پرونده شما به شما داده بشود و نه یک اطلاعات کلی که جهت تصمیم گیری درست، شما را دچار مشکل می نماید.

      باتشکر و آرزوی موفقیت
      مؤسسه نیلوفرآبی (لوتوس)

      پاسخ
  2. سلام
    من لیسانس تغذیه و فوق لیسانس تغذیه ورزشی از دانشگاه علوم تحقیقات هستم.
    در حال جمع کردن مدارکم برای دانشگاه وین و مستر رشته ی تغذیه بودم. الان با توجه به این قانون٫ پس کلاً این مساله منتفیه؟

    پاسخ
    • lotus

      سلام

      مدرک دانشگاه آزاد به هیچ قید شرطی دیگر قابل قبول نمی باشد.

      لینک خود دانشگاه وین برای شما گذاشته شده، اختیار تصمیم گیری با شما می باشد.

      اگر تمایل به کسب اطلاعات کامل تر و دقیق تر را دارید، با تلفن ثابت مؤسسه تماس بگیرید و با اخذ تعیین وقت وقت قبلی تشریف بیارید تا بتوانیم اطلاعات در خور پرونده شما به شما داده بشود و نه یک اطلاعات کلی که جهت تصمیم گیری درست، شما را دچار مشکل می نماید.

      باتشکر و آرزوی موفقیت
      مؤسسه نیلوفرآبی (لوتوس)

      پاسخ
  3. سلام
    فوق لیسانس دانشگاه آزاد دارم لیسانس هم در دانشگاه آزاد خوندم امکانش نیست از هیچ دانشگاهی در اتریش پذیرش بگیرم؟ (مدرک زبان ندارم)

    پاسخ
    • lotus

      سلام

      دانشگاه وین یک دانشگاهی بوده که به عنوان شرایط ورود ساده تر در کشور اتریش شناخته می شود.

      قطعاً بعد از چنین تصویبی، دانشگاه های دیگر هم چنین موردی را لحاظ می نمایند. با درنظر گرفتن این شرایط مؤسسه اقدامی پیرامون این موضوع انجام نخواهدداد. زیرا این پروسه خالی از ریسک نبوده و احتمال رد شدن درخواست شما وجود دارد.

      اگر تمایل به کسب اطلاعات کامل تر و دقیق تر را دارید، با تلفن ثابت مؤسسه تماس بگیرید و با اخذ تعیین وقت وقت قبلی تشریف بیارید تا بتوانیم اطلاعات در خور پرونده شما به شما داده بشود و نه یک اطلاعات کلی که جهت تصمیم گیری درست، شما را دچار مشکل می نماید.

      باتشکر و آرزوی موفقیت
      مؤسسه نیلوفرآبی (لوتوس)

      پاسخ
  4. باعرض سلام و خسته نباشید
    مهندسم متالورژی خواندم از دانشگاه آزاد با معدل ۱۵ آیا جهت اخذ ویزای کار از اتریش با مدرک دانشگاه آزاد میتوان اقدام کرد؟

    پاسخ
    • lotus

      سلام

      مدرک دانشگاه آزاد موردتأیید کشور اتریش در اکثر موارد نبوده و درصورت اقدام، ریسک بالایی برای حصول نتیجه خواهید داشت.

      لطفاً اگر دیگر تمایل به کسب اطلاعات کامل تر و دقیق تر را دارید، با تلفن ثابت مؤسسه تماس بگیرید و با اخذ تعیین وقت وقت قبلی تشریف بیارید تا بتوانیم اطلاعات در خور پرونده شما به شما داده بشود و نه یک اطلاعات کلی که جهت تصمیم گیری درست، شما را دچار مشکل می نماید.

      باتشکر و آرزوی موفقیت
      مؤسسه نیلوفرآبی (لوتوس)

      پاسخ

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *