اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی (ویزای بلند مدت) آلمان

اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی (ویزای بلند مدت) آلمان

از تاریخ اول اکتبر ۲۰۱۹ (برابر با ۹/۷/۱۳۹۸) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را به همراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارائه نمایید.
لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند.

روادید ملی، همان روادید ورود برای اقامت بلندمدت با هدف و منظوری خاص می باشد (بیش از ۳ ماه) که در قانون پیش بینی شده است. این نوع روادید معمولاً برای مدتی مشخص، در برخی موارد خاص تا یک سال، صادر می گردد. بسته به هدف از اقامت، می بایست پس از ورود به آلمان، مجوز اقامت آلمان درخواست گردد. برای اتباع خارجی جهت اقامت بیش از سه ماه و یا اقامت همراه با اشتغال و فعالیت کاری، اصولاً الزام روادید وجود دارد. موارد استثنا عبارتند از اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا، اتباع کشورهای منطقه اقتصادی اروپا و اتباع کشور سویس.

شایان ذکر است، متقاضیان ویزای تحصیلی و کاری نیز جزو این دسته محسوب شده و بایستی مدارک خود را به زبان آلمانی ترجمه نمایند و تحویل دهند.

این مطلب توسط سفارت آلمان منتشر شده و مسئولیت آن به عهده سفارت آلمان در تهران می باشد.

https://teheran.diplo.de/ir-fa/service/visa-einreise/-/1906462

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *