سطح بندی دانشگاه های کشور آلمان (بعد از سپتامبر 2017)

سطح بندی دانشگاه های کشور آلمان (بعد از سپتامبر 2017)

گروه الف (ممتاز) Eberhard Karl’s Universität Tübingen Freie Universität Berlin Homboldt-Universität zu Berlin Johann Wolfgang Goethe-Universität Frankfurt am Main Ludwig-Maximilians-Universität München Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen Ruprecht-Karls-Universität Heidelberg Technische Universität München Universität Freiburg Universität Karlsruhe Universität Bonn Universität Göttingen Universität Hamburg Technische Universität Berlin      (دانشگاه ها ومدارس عالي هنري آلمان (صرفاً در رشته‌های هنری Universitat der Kunste Berlin Hochschule für Künste Bremen Kunstakademie Düsseldorf Folkwang Universität der Künste Hochschule für Grafik und Buchkunst Leipzig Hochschule für Musik Franz Liszt Weimar Kunsthochschule Mainz Akademie der Bildenden Künste München Akademie der Bildenden Künste Nürnberg Staatliche Kunstschule für Textilindustrie Plauen Staatliche Akademie der Bildenden Künste Stuttgart Bauhaus-Universität Weimar گروه ب (خوب) Bauhaus Universität Weimar Europa- Universität Viadrina Frankfurt (Oder) Technische Universität Hamburg-Harburg Technische Universität Ilmenau Technische Universität Chemnitz Technische Universität Bergakademie Freiberg Technische Universität Clausthal Universität  Bamberg Universität Siegen Universität Hohenheim Universität Kaiserslautern Universität Kassel Universität Trier Universität Augsburg Universität Greifswald Universität Osnabruek Universität Postdam Universität rostock Universität Lübeck Universität Oldenburg Universität Paderborn Universität Magdeburg Universität Lüneburg        صرفاً رشته هاي علوم انساني Universität Erfurt Technische Universität Cottbus Universität Wuppertal Bielefeld Universität Justus-Liebig-Universität Giessen Leibniz Universität Hannover Philipps-Universität Marburg Ruhr-Universität Bochum Technische Universität Darmstadt Technische Universität Dresden Technische Universität  Braunschweig Universität Bayreuth Universität Bremen Universität des Saarlandes Technische Universität Dortmund Universität Erlangen-Nürnberg Universität Jena Universität Leipzig Universität Regensburg Universität Stuttgart Universität Ulm Universität Mannheim Universität Duisburg-Essen Universität Düsseldorf Universität Frankfurt Universität Halle-Wittenberg Universität Kiel Universität Köln Universität Konstanz Universität Mainz Universität Münster Universität Würzburg Europa-Universität Flensburg Universität der Bundeswehr Hamburg Universität der Bundeswehr München HafenCity Universität Hamburg Universität Hildesheim Deutche Sporthochschule Köln Deutsche Universität für Verwaltungswissenschaften Speyer Universität Koblenz-Landau Universität Passau Universität...
پذیرش در مقطع دکترا در کشور آلمان و ایتالیا

پذیرش در مقطع دکترا در کشور آلمان و ایتالیا

سلام دوستان عزیز به دلیل سوالات متعدد شما عزیزان در مورد تحصیل و پذیرش در مقطع دکترا، موارد ذیل را خدمتتان جهت رفع ابهامات در این پروسه تقدیم می گردد. مؤسسه برای افراد متقاضی تحصیل در مقطع دکترا، پیشنهاد می نماید بهتر است، در ابتدا با پذیرش در مقطع فوق لیسانس مجدد وارد آلمان شوید. شایان ذکر است، این امکان برای شما وجود دارد که در هر زمان موفق به اخذ پذیرش دکترا شوید، می توانید به مقطع دکترا سوئیچ نمائید و هیچ محدودیتی بابت این موضوع برای شما وجود ندارد. یکی از دلایل این پیشنهاد طولانی بودن پروسه پذیرش دکترا و زمان بر بودن آن می باشد. این پروسه بین یک تا یک سال و نیم حداقل به طول می انجامد. یکی دیگر از دلایل این پیشنهاد، این است که، اقدام جهت دکترا نتیجه مشخصی ندارد و هیچ تضمینی وجود ندارد که پذیرش اخذ می گردد ویا خیر. پروسه دکترا علاوه بر مدارک تحصیلی، مهم تر از آن به Proposal شما بستگی دارد و درصورت قبول Proposal توسط استاد راهنمای مربوطه که این امر یک پروسه کاملاً تخصصی می باشد، شما امکان ورود به دوره دکترا را خواهید داشت. در این پروسه داشتن مقالات بین المللی چاپ شده، کنفرانس و داشتن مدرک زبان موردنیاز و حتی نمره بالاتر از حد معمول، جزو مدارک اصلی و لازم می باشد که شما را نسبت به دیگر متقاضیان تمییز می دهد و شانس شما را برای دریافت پذیرش دکترا افزایش می دهد. لذا مؤسسه ما به شما پیشنهاد می دهد، به دلیل وجود ریسک در دریافت پذیرش دکترا، برای مقطع فوق لیسانس مجدد اقدام شود. مزایای این تصمیم در ذیل آمده است: واحدهای گذرانده شده...
تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

با سلام و احترام ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاههاي خارجي موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش مي‌باشند در تمامي مقاطع و با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است با شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷۹۳۲۷-۰۹۱۲ و  ۷۸۰۱۸۰۰-۰۹۳۶ تماس حاصل فرماييد (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره ها، شماره گيري فرماييد) ویا به سایت www.Lotus-Inst.com مراجعه نمایید. مؤسسه در زمینه های زیر امکان مشاوره جهت اخذ پذیرش را دارا می باشد: تحصیل با داشتن تنها مدرک دیپلم و بدون نیاز به داشتن مدرک پیش دانشگاهی  پذیرش در مدارس و مراکز خصوصی اتریش با هزینه‌های بسیار کم در حد رایگان، در رشته‌های فنی، نیز می‌توان در مدارس فنی اتریش ثبت‌نام کرده که با گذراندن ۵ تا ۶ سال و اخذ مدرک موردنظر به راحتی جذب بازار کار در کشورهای اروپایی می‌شوند و اعتبار آن از مدرک لیسانس دانشگاهی برای جذب نیروی کار بلاتر می‌باشد. جهت پذیرش در این دوره‌ها که قبل از دانشگاه برگزار می‌شود، نیاز به دارا بودن مدرک زبان آلمانی در حد B2 ویا مدرک انگلیسی در حد IELTS 6.5 Ac. / TOEFL 90 iBt بسته به دوره‌ای که در کشور اتریش برگزار می‌شود، می‌باشد. تحصیل در مقطع لیسانس  جهت ورود و اخذ پذیرش در مقطع لیسانس نیاز به گواهی قبولی در کنکور سراسری می‌باشد و در بسیاری از دانشگاه‌ها در هر رشته‌ای که در ایران موفق به قبولی در آن رشته شوید، امکان ادامه تحصیل در آن رشته و در بعضی از موارد در رشته‌های مشابه و مرتبط با آن را خواهید داشت. جهت اخذ پذیرش...
درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

با سلام متأسفانه، به دلیل تماس‌های پی‌درپی شما عزیزان نسبت به درخواست ویزای کار در کشور آلمان و پیشنهادات مؤسسات سودجو در این زمینه شایسته دانستیم اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم: برخی از مؤسسات در جواب به درخواست ویزای کار شما عزیزان، یک دعوت‌نامه از یک شرکت آلمانی را به شما ارائه می‌دهند که تنها با آن می‌توان از سفارت آلمان درخواست ویزای جستجوی کار به مدت ۶ ماه را اخذ نمود، که بابت این دعوتنامه هزینه هنگفتی را دریافت می‌نمایند. این نکته را درنظر بگیرید که این دعوتنامه و این ویزا به تنهایی کافی نبوده و بایستی برای شما پروسه عقد قراردادکاری به میزان لازم بسته شود وگرنه هر قرارداد کاری با هر مبلغی شما را دچار دردسر می‌نماید. لذا با توجه به موارد فوق و جهت اطلاع شما عزیزان پروسه این امر در ذیل خدمتتان توضیح داده شده‌است. این نکته را درنظر بگیرید که این مؤسسه این اطلاعات را تنها جهت اطلاع شما عزیزان قرار داده و در این زمینه اقدامی انجام نمی دهد. در ﭘﯽ ﮐﻤﺒﻮد ﻧﯿﺮوی ﮐﺎری و ﻧﯿﺎز اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ EU ﺑﻪ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺎر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺸﻢ‌اﻧﺪاز اﻗﺘﺼﺎدی ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ۲۷ ﮐﺸﻮر اروﭘﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، در ﺳﺎل ۲۰۰۷ ﻣﯿﻼدی اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ طرح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ای ﺑﺎ اﯾﺪه‌ای الهام ﮔﺮﻓﺘﻪ از طﺮح ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎرت ﯾﺎ ﮐﺎرت ﺳﺒﺰ دوﻟﺖ آﻣﺮﯾﮑﺎ و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎه از ﻧﻤﺎد ﭘﺮﭼﻢ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ رﻧﮓ آﺑﯽ اﺳﺖ ﺗﺤﺖ ﻧﺎم Bluecard  ﯾﺎ همان (ﮐﺎرت‌آﺑﯽ) اراﺋﻪ ﻧﻤﻮد ﮐﻪ طﯽ آن ﻧﯿﺮوهای ﮐﺎری و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻏﯿﺮاروﭘﺎﯾﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ در ﻗﺎﻟﺐ اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ، ﺑﻐﯿﺮ از ﮐﺸﻮرهای اﻧﮕﻠﺴﺘﺎن، اﯾﺮﻟﻨﺪ و...
معافیت تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور (آخرین ویرایش)

معافیت تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور (آخرین ویرایش)

سلام قابل توجه متقاضیانی که معافیت دائم ویا پایان خدمت سربازی ندارند و قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند، به موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند: معافیت تحصیلی خارج از کشور (آخرین ویرایش) ماده ۳۱: دانش آموزان مدارس و دانشجويان مراكز آموزش عالي وابسته به وزارت آموزش و پرورش و يا مورد تأييد آن وزارت و دانشجويان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي يا غير دولتي داخلي و خارجي مورد تأييد وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت و طلاب حوزه‌هاي علميه كه در حين تحصيل به سن مشموليت رسيده و يا مي‌رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه مي‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف مي‌باشند. . ماده ۳۳: صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طريق مراجع ذي‌ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهي پايان تحصيلات در هر مقطع مي‌باشد. . تبصره ۱: حداكثر معافيت تحصيلي براي دانش‌آموزان تا سن بيست سال تمام و در هر يك از مقاطع تحصيلي كارداني دو و نيم سال، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي‌ارشد ناپيوسته سه سال، كارشناسي پيوسته پنج سال و كارشناسي ارشد پيوسته شش سال، دكتراي پزشكي پيوسته هشت سال و دكتراي تخصصي شش سال است. تبصره ۲: در مواقع ضروري با تشخيص و اعلام كميسيون موارد خاص دانشگاه‌هاي مربوط حداكثر يك سال به مدت فوق اضافه مي‌شود. . ماده ۳۴: دانش‌آموزان و دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول، در صورت ترك تحصيل، اخراج، انصراف يا فراغت از تحصيل، بايد براي خدمت دوره ضرورت خود را معرفي نمايند. مقامات مسئول مكلفند صورت اسامي اين قبيل مشمولين را با ذكر مشخصات كامل و...