فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

با سلام و احترام مؤسسه نيلوفر آبي داراي مجوز رسمي از وزارت علوم براي پزشكان ، دندان پزشکان و پرستاران محترمي که قصد ادامه تحصيل و کار در كشور آلمان را دارند اقدام به اخذ پذيرش و مجوز كار در دوره‌هاي تخصص (Facharzt) و فوق‌تخصص و پرستاری تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان و موقعیت کاری با دریافت حقوق مي‌نمايد. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است نسبت به مشاوره حضوری با تعیین وقت قبلی در محل مؤسسه اقدام نمایید.   شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷ ۹ ۳۲۷ – ۰۹۱۲ و  ۱۸۰۰ ۷۸۰ – ۰۹۳۶ (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره‌ها، شماره‌گيري فرماييد) مراجعه نمایید.                                                 تخصص پزشكي ، دندانپزشکی و دوره پرستاری با تحصيلات رايگان در يكي از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان موقعیت کاری به عنوان پزشک یار به صورت با حقوق (Assistantarts) و دوره پرستاری به صورت با حقوق حداقل مدرک زبان آلمانی موردنیاز، مدرک B1 اخذ شده از مؤسسه گوته و انجمن فرهنگی ایران و اتریش ÖKF (البته شرایطی را مؤسسه ما در حال فراهم کردن آن می باشد که عزیزانی که دارای مدرک زبان A2 نیز می باشند، پذیرفته و دوره های تکمیلی آن را در کشور آلمان بگذرانند.) پذیرش و ثبت نام در دوره تکمیلی زبان آلمان تا سطح B2 – دوره تخصصی مخصوص پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران از سطح B2 به C1 از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان پذیرش و ثبت نام در دوره Fachsprache جهت ورود و پذیرفته شدن در مراکز از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان  تأیید مدارک پزشکی ، دندانپزشکی و پرستاری توسط نظام پزشکی...
تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

براساس مصوبه امروز مجلس شورای اسلامی، ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شد و به این ترتیب دیگر مشمولان دیپلمه برای ادامه تحصیل نمی‌توانند به خارج از کشور بروند و فقط به مشمولان کارشناسی و بالاتر مجوز خروج داده می‌شود.  به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه روز سه‌شنبه، ۱۷ مرداد سال ۱۳۹۶، مجلس لایحه اصلاح ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی را با ۱۳۶ رأی موافق، ۴۴ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۶ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند. براساس این مصوبه مشمولان دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی داخل کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ویا وزارت بهداشت و درمان می باشند، پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره ۱ ماده ۳۳ به تحصیل اشتغال دارند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند. پیش از این یک‌بار دیگر قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شده بود و ماده ۳۵ به این ترتیب تغییر کرد که «مشمولین دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی داخل یا خارج از کشور که مورد تایید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت است پذیرفته شوند تا زمانیکه به تحصیل اشتغال دارند، مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند. این معافیت برای هر مقطع فقط یک بار داده می‌شود.» همچنین براساس مصوبه سال ۹۰، ماده ۳۶ این قانون نیز به این شرح تغییر کرد: مشمولین دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و معادل آن در حوزه‌های علمیه علاقه‌مند به تحصیل در خارج از کشور در...
اطلاعیه مهم (لطفاً همه عزیزان مطالعه نمایند)

اطلاعیه مهم (لطفاً همه عزیزان مطالعه نمایند)

به نام خداوند مهربان و دوست داشتنی با سلام و احترام خدمت همه عزیزان این سایت به هدف اطلاع رسانی به همه دوستانی که قصد ادامه تحصیل در کشورهای آلمان، ایتالیا و اتریش را دارند طراحی شده است. ولی این نکته حائز اهمیت می باشد که مؤسسه نیلوفر آبی (لوتوس) تلاش دارد تمامی سوالات شما را به درستی و با دقت جواب دهد ولی براساس اطلاعاتی که شما عزیزان در سایت می پرسید، به دلیل عدم دارا بودن کل پرونده شاید این امر شدنی نباشد و سوالات به نسبه مطالبی که شما عزیزان می فرمائید جواب داده شود. لذا امکان خطا وجود دارد. زیرا مؤسسه براساس سوال شما جواب داده و کل پرونده شما در اختیار ما نیست که بتوانیم جوابی درخور و شایسته به شما دهیم. لذا از همه شما عزیزان تقاضا دارم، قبل از هر انتخاب و اقدامی، پرونده خود را (به طور کامل و بدون نقصی) جهت بررسی دقیق تر به مؤسسه ارائه نمائید تا بتوانید براساس جواب دقیقی که از مؤسسه دریافت می کنید، تصمیم نهائی خود را اخذ نمائید. از این که ما را حمایت می نمائید، بی نهایت سپاسگزاریم و امیدواریم همه شما عزیزان در راه رست و مورد علاقه خودتان قرار بگیرید و شادی شما به ما نیز قوت دهد. درنهایت آرزو می کنم، شما دوستان من، مانند گل نیلوفر آبی حتی در سختی ها رشد نمائید و همه به زیبایی و موفقیت شما قبطه خورند. با احترام مؤسسه نیلوفرآبی...
کالج تجربی یا M-Kurs (کالج پزشکی)

کالج تجربی یا M-Kurs (کالج پزشکی)

مقطع کالج در کشور آلمان مقطع کالج در کشور آلمان در مراکز دولتی و آزاد برگزار می شود. در این دوره جهت ورود دانشجویان غیربومی متقاضی تحصیل در دانشگاه، در مقاطع لیسانس، رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، بایستی دروس اختصاصی (اکثراً علوم پایه) و زبان آلمانی با موفقیت بگذرانند. کالج های دولتی، اکثراً شامل هزینه نشده ویا هزینه تحصیل آن ها بسیار اندک می باشد. جهت ورود به این گونه کالج ها، متقاضیان بایستی در امتحان ورودی خاص آن که به طور معمول شامل دروس علوم پایه و زبان آلمانی می باشد، شرکت نمایند. جهت اقدام به تحصیل در دوره کالج M-kurs، بایستی در ابتدا از یک دانشگاه که این کالج را برگزار می نماید،درخواست پذیرش در رشته های تجربی و کالج نمائید. بالطبع دانشگاه شرایط شما را بررسی کرده و درصورت تأیید، پذیرش مقطع کالج را به شما خواهدداد. مراکزی که این دوره را در کشور آلمان برگزار می نمایند، محدود بوده و حتی در بسیاری از موارد ۳ یا ۴ دانشگاه این دوره را در یک کالج به صورت مشترک برگزار می نمایند. افراد با چه شرایطی شامل پذیرش کالج خواهندشد؟ افرادی که متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس در تمامی رشته ها، رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی می باشد با شروط زیر می توانند دارای شرایط اخذ پذیرش کالج باشند: متقاضیان بایستی در ایران، کمتر از دو ترم در دانشگاه تحصیل نموده باشند. درغیراین صورت دانشگاه ها مختار به رد کردن درخواست پذیرش کالج می باشند. البته این موضوع به این دلیل می باشد که می خواهند به نفع شما عمل نمایند. متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در رشته ای متفاوت از رشته دیپلم و پیش دانشگاهی...
تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

باسلام و احترام عزیزانی که علاقمند به تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش می باشند، بایستی به یکی از طُرق زیر اقدام به پذیرش نمایند: با دارا بودن مدرک گواهی قبولی در کنکور سراسری در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از سازمان سنجش. در هر رشته ای قبولی کنکور داشته باشید، می توانید در آن رشته ادامه تحصیل دهید. متقضیانی که در این رشته ها در یکی از کشورهای دنیا در حال تحصیل می باشند (ارمنستان، مجارستان، ترکیه، بلاروس و …) می توانند برای همان رشته در کشور اتریش پذیرش اخذ نمایند. البته نوع دانشگاه و آن مرکری که در آن تحصیل می کنند بسیار مهم می باشد که تأیید شود. درصورت تأیید دانشگاه ویا مرکزی که در آن به تحصیل مشغول می باشید، بعد از دریافت پذیرش بایستی از ابتدا آن رشته را خوانده و واحدهای گذرانده شده ی شما تطبیق نمی شود. با تشکر – مؤسسه نیلوفر آبی...