تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

براساس مصوبه امروز مجلس شورای اسلامی، ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شد و به این ترتیب دیگر مشمولان دیپلمه برای ادامه تحصیل نمی‌توانند به خارج از کشور بروند و فقط به مشمولان کارشناسی و بالاتر مجوز خروج داده می‌شود.  به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه روز سه‌شنبه، ۱۷ مرداد سال ۱۳۹۶، مجلس لایحه اصلاح ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی را با ۱۳۶ رأی موافق، ۴۴ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۶ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند. براساس این مصوبه مشمولان دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی داخل کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ویا وزارت بهداشت و درمان می باشند، پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره ۱ ماده ۳۳ به تحصیل اشتغال دارند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند. پیش از این یک‌بار دیگر قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شده بود و ماده ۳۵ به این ترتیب تغییر کرد که «مشمولین دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی داخل یا خارج از کشور که مورد تایید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت است پذیرفته شوند تا زمانیکه به تحصیل اشتغال دارند، مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند. این معافیت برای هر مقطع فقط یک بار داده می‌شود.» همچنین براساس مصوبه سال ۹۰، ماده ۳۶ این قانون نیز به این شرح تغییر کرد: مشمولین دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و معادل آن در حوزه‌های علمیه علاقه‌مند به تحصیل در خارج از کشور در...
تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

با سلام و احترام ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاههاي خارجي موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش مي‌باشند در تمامي مقاطع و با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است با شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷۹۳۲۷-۰۹۱۲ و  ۷۸۰۱۸۰۰-۰۹۳۶ تماس حاصل فرماييد (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره ها، شماره گيري فرماييد) ویا به سایت www.Lotus-Inst.com مراجعه نمایید. مؤسسه در زمینه های زیر امکان مشاوره جهت اخذ پذیرش را دارا می باشد: تحصیل با داشتن تنها مدرک دیپلم و بدون نیاز به داشتن مدرک پیش دانشگاهی  پذیرش در مدارس و مراکز خصوصی اتریش با هزینه‌های بسیار کم در حد رایگان، در رشته‌های فنی، نیز می‌توان در مدارس فنی اتریش ثبت‌نام کرده که با گذراندن ۵ تا ۶ سال و اخذ مدرک موردنظر به راحتی جذب بازار کار در کشورهای اروپایی می‌شوند و اعتبار آن از مدرک لیسانس دانشگاهی برای جذب نیروی کار بلاتر می‌باشد. جهت پذیرش در این دوره‌ها که قبل از دانشگاه برگزار می‌شود، نیاز به دارا بودن مدرک زبان آلمانی در حد B2 ویا مدرک انگلیسی در حد IELTS 6.5 Ac. / TOEFL 90 iBt بسته به دوره‌ای که در کشور اتریش برگزار می‌شود، می‌باشد. تحصیل در مقطع لیسانس  جهت ورود و اخذ پذیرش در مقطع لیسانس نیاز به گواهی قبولی در کنکور سراسری می‌باشد و در بسیاری از دانشگاه‌ها در هر رشته‌ای که در ایران موفق به قبولی در آن رشته شوید، امکان ادامه تحصیل در آن رشته و در بعضی از موارد در رشته‌های مشابه و مرتبط با آن را خواهید داشت. جهت اخذ پذیرش...
معافیت تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور (آخرین ویرایش)

معافیت تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور (آخرین ویرایش)

سلام قابل توجه متقاضیانی که معافیت دائم ویا پایان خدمت سربازی ندارند و قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند، به موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند: معافیت تحصیلی خارج از کشور (آخرین ویرایش) ماده ۳۱: دانش آموزان مدارس و دانشجويان مراكز آموزش عالي وابسته به وزارت آموزش و پرورش و يا مورد تأييد آن وزارت و دانشجويان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي يا غير دولتي داخلي و خارجي مورد تأييد وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت و طلاب حوزه‌هاي علميه كه در حين تحصيل به سن مشموليت رسيده و يا مي‌رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه مي‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف مي‌باشند. . ماده ۳۳: صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طريق مراجع ذي‌ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهي پايان تحصيلات در هر مقطع مي‌باشد. . تبصره ۱: حداكثر معافيت تحصيلي براي دانش‌آموزان تا سن بيست سال تمام و در هر يك از مقاطع تحصيلي كارداني دو و نيم سال، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي‌ارشد ناپيوسته سه سال، كارشناسي پيوسته پنج سال و كارشناسي ارشد پيوسته شش سال، دكتراي پزشكي پيوسته هشت سال و دكتراي تخصصي شش سال است. تبصره ۲: در مواقع ضروري با تشخيص و اعلام كميسيون موارد خاص دانشگاه‌هاي مربوط حداكثر يك سال به مدت فوق اضافه مي‌شود. . ماده ۳۴: دانش‌آموزان و دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول، در صورت ترك تحصيل، اخراج، انصراف يا فراغت از تحصيل، بايد براي خدمت دوره ضرورت خود را معرفي نمايند. مقامات مسئول مكلفند صورت اسامي اين قبيل مشمولين را با ذكر مشخصات كامل و...
محدودیت های اخذ پذیرش در کشور آلمان

محدودیت های اخذ پذیرش در کشور آلمان

سلام به همه عزیزانم، همه افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آلمان را دارند باید به این نکته دقت نمایند که در بدو ورود نمی شود برای همه دانشگاه های آلمان اقدام جهت اخذ پذیرش نمود و محدودیت هایی جهت این اقدام وجود دارد که اهم آن در ذیل قید شده است: ترمیک: دانشگاه های آلمان همه دو ترم در سال اقدام به اخذ دانشجو در مقاطع مختلف نمی کنند و خیلی از دانشگاه ها فقط یک بار در سال دانشجو می پذیرند. لذا امکان دارد در آن زمان که شما اقدام به درخواست پذیرش می نمائید آن دانشگاه ورودی نداشته باشد. دوره تکمیلی زبان آلمانی: همه عزیزانی که به دنبال تحصیل به زبان آلمانی هستند، بایستی برای پذیرش از دانشگاه هایی اقدام نمود که آن دانشگاه خودش دوره زبان تکمیلی آلمانی را به همراه پذیرش ارائه دهد وگرنه سفارت به شما ویزا نخواهد داد. زمان صدور پذیرش: خیلی از دانشگاه ها مخصوصاً دانشگاه هایی که مراحل صدور پذیرش آن ها از طریق UNI Assist صورت می گیرد، پذیرش را آنقدر دیر به دست شما می رسانند که شما زمانی برای مراجعه به سفارت نداشته و نمی توانید حتی وقت گرفته و جهت روادید اقدام نمایئد. لذا اقدام کردن برای این دانشگاه ها سودی برای شما نداشته و تنها شما را دچار مشکل های بیشتری می نماید. دانشگاه آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور: تمام عزیزانی که مدرک تحصیلی خود را از این مراکز اخذ کرده اند نگران اخذ پذیرش نباشند که چون در دانشگاه آزاد تحصیل کرده ام آلمان به من پذیرش نمی دهد و من را نمی پذیردو ما برای شما پذیرش را از یکی از بهترین دانشگاه های آلمان اخذ...
تحصیل در آلمان انتخاب اول دانشجویان خارجی

تحصیل در آلمان انتخاب اول دانشجویان خارجی

تحقیقی در مورد وضع اجتماعی و اقتصادی دانشجویان خارجی در آلمان نشان داده که آنها از وضع زندگی خود روی هم رفته راضی‌اند. روند ارزیابی مدارک برای آنها آسان‌‌تر شده است، اما پیدا کردن خانه همچنان مشکل است. مرکز خدمات دانشجویی آلمان، وزارت آموزش و پژوهش آلمان (BMBF) و مرکز پژوهش دانشگاهی و علمی آلمان (DZHW) روز جمعه ۱۰ ژانویه (۲۰ دی) در برلین گزارش ویژه‌ای را در مورد وضع اجتماعی و اقتصادی دانشجویان خارجی ارائه دادند. این گزارش بر اساس تحقیقی بود که مرکز پژوهش دانشگاهی و علمی آلمان به خواست وزارت آموزش و پژوهش آلمان در تابستان سال ۲۰۱۲ آغاز کرد و برای انجام آن پرسش‌هایی را با دانشجویانی مطرح کرد که از کشورهای دیگر برای تحصیل به آلمان آمده بودند. بر اساس تحقیق مرکز پژوهش دانشگاهی و علمی آلمان ۶۱ درصد از دانشجویان خارجی گفته‌اند که تحصیل در آلمان را به درس خواندن در کشورهای دیگر ترجیح می‌دهند. چهار سال پیش (۲۰۰۹) فقط برای ۴۷ درصد دانشجویان خارجی آلمان انتخاب اول بوده است. ۹۸۵ دانشجوی خارجی از ۱۷۲ دانشگاه آلمان در این تحقیق شرکت داشته و به سوالات پرسش‌نامه ‌پاسخ داده‌اند. ۱۸ نفر از این دانشجویان ایرانی بوده‌اند. درآمد خارجی‌ها کم‌تر است طبق آمارها متوسط درآمد ماهانه دانشجویان خارجی در آلمان ۷۴۹ یورو است. ۵۳ درصد دانشجویان از خانواده ‌خود حمایت مالی دریافت می‌کنند. ۵۲ درصد کار می‌کنند و ۲۳ درصد بورس تحصیلی دریافت می‌کنند. دانشجویان خارجی در مقایسه با همکلاس‌های آلمانی خود ماهانه ۱۱۵ یورو کمتر در اختیار دارند. یکی از یافته‌های قابل توجه این تحقیق این است که هر چه کشور زادگاه دانشجویان ثروتمندتر باشد٬ تعداد دانشجویانی که بورس تحصیلی (چه دولتی و چه غیر...