پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد

پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد

با سلام و احترام عزیزانی که قصد اقدام برای پذیرش از کشور اتریش را با داشتن مدرک دانشگاه آزاد دارند، دقت نمایند که از تاریخ ۲ ژانویه ۲۰۱۸ به هیچ وجه مدرک دانشگاه آزاد را قبول نداشته و جهت ورود به دانشگاه دچار مشکل خواهید شد. برای اطلاع از این مورد لینک این مطلب در دانشگاه وین در زیر به همراه آن مطلب آورده شده است: https://slw.univie.ac.at/en/studying/special-entrance-qualification-for-university-studies/ این نکته را درنظر داشته باشید که شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش به نسبت به دیگر دانشگاه های اتریش ساده تر بوده و لذا نمی توان به راحتی روی دیگر دانشگاه های اتریش حساب کرد که بودن مدرک زبان پذیرش صادر کنند. درضمن جهت ورود به همراه مدرک زبان، نیاز به مدرک زبان در سطح B2 مروبط به EPD می باشد که در ایران برگزار نشده و فقط کالج های اتریش، آلمان و سوئیس این آزمون را برگزار می کند. باتشكر ـ مؤسسه نیلوفرآبی...
بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام   مؤسسه نيلوفر آبي براي پزشكان محترمي و متقاضیانی که قصد گذراندن دوره تخصصی پزشکی و کار در كشور اتریش را دارند اقدام به اخذ پذيرش در دوره‌هاي تخصصی پزشکی ۳ ماهه تا یک ساله تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور اتریش و موقعیت کاری مي‌نمايد. مدارک موردنیاز برای دوره های سه ماهه تا یک ساله تخصصی پزشکی: رزومه کامل تحصیلی و کاری (عکس دار) انگیزه نامه پاسپورت معتبر دارای اعتبار کافی شناسنامه مدرک تحصیلی که توسط سازمان های مربوطه تأیید و دارای ارزش ترجمه و امکان تأیید توسط دادگستری و امورخارجه را دارا باشد. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و پزشکی که از زمان ارائه آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. بیمه سلامت و تصادفی که تا سقف ۵۰ هزار یورو ساپورت نماید و این مبلغ در بیمه نامه قید شده باشد. گواهی آزمایش سلامت در برابر بیماری ها (شامل: HIV، سرخک، سرخچه، اریون، هپاتیت و سل) که توسط وزارت بهداشت تأیید شده و تاریخ صدور آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. مدرک زبان آلمانی (حداقل مدرک آلمانی در حد B2) ویا انگلیسی (الزاماً حداقل ILETS 6 Ac. or TOEFL 790 PBT or TOEFL 80 iBT or GRE 790) هزینه دوره حدود ۱۵۰۰ یورو می باشد. در بعضی از موارد امکان گذراندن این دوره ها توسط فوق لیسانس رشته های تجربی، پرستاری و فیزیوتراپ ها و . . . نیز می باشد. شایان ذکر است، این دوره ها بدون دریافت فاند از دانشگاه می باشد و دانشگاه هیچ مسئولیتی بابت استخدام، فاند و نیز اقامت داوطلبان نداشته و داوطلبان بایستی شخصاً توانایی پرداخت هزینه های زندگی و دوره تخصصی را داشته باشند....
تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

براساس مصوبه امروز مجلس شورای اسلامی، ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شد و به این ترتیب دیگر مشمولان دیپلمه برای ادامه تحصیل نمی‌توانند به خارج از کشور بروند و فقط به مشمولان کارشناسی و بالاتر مجوز خروج داده می‌شود.  به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه روز سه‌شنبه، ۱۷ مرداد سال ۱۳۹۶، مجلس لایحه اصلاح ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی را با ۱۳۶ رأی موافق، ۴۴ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۶ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند. براساس این مصوبه مشمولان دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی داخل کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ویا وزارت بهداشت و درمان می باشند، پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره ۱ ماده ۳۳ به تحصیل اشتغال دارند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند. پیش از این یک‌بار دیگر قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شده بود و ماده ۳۵ به این ترتیب تغییر کرد که «مشمولین دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی داخل یا خارج از کشور که مورد تایید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت است پذیرفته شوند تا زمانیکه به تحصیل اشتغال دارند، مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند. این معافیت برای هر مقطع فقط یک بار داده می‌شود.» همچنین براساس مصوبه سال ۹۰، ماده ۳۶ این قانون نیز به این شرح تغییر کرد: مشمولین دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و معادل آن در حوزه‌های علمیه علاقه‌مند به تحصیل در خارج از کشور در...
تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

باسلام و احترام عزیزانی که علاقمند به تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش می باشند، بایستی به یکی از طُرق زیر اقدام به پذیرش نمایند: با دارا بودن مدرک گواهی قبولی در کنکور سراسری در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از سازمان سنجش. در هر رشته ای قبولی کنکور داشته باشید، می توانید در آن رشته ادامه تحصیل دهید. متقضیانی که در این رشته ها در یکی از کشورهای دنیا در حال تحصیل می باشند (ارمنستان، مجارستان، ترکیه، بلاروس و …) می توانند برای همان رشته در کشور اتریش پذیرش اخذ نمایند. البته نوع دانشگاه و آن مرکری که در آن تحصیل می کنند بسیار مهم می باشد که تأیید شود. درصورت تأیید دانشگاه ویا مرکزی که در آن به تحصیل مشغول می باشید، بعد از دریافت پذیرش بایستی از ابتدا آن رشته را خوانده و واحدهای گذرانده شده ی شما تطبیق نمی شود. با تشکر – مؤسسه نیلوفر آبی...
دوره های مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش

دوره های مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام متقاضیان علاقه مند به تحصیل در دوره های تخصصی، فلوشیپ و مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش، اعلام می دارد، دوره های زیر در کشور اتریش با بهترین شرایط برگزار می شود. لذا درصورت تمایل هرچه سریع تر اقدام نمائید تا این فرصت را از دست ندهید. لیست دوره های برگزار شده در کشور اتریش (ویرایش ۲۸ می ۲۰۱۷) ۱- دوره پروستودونیکس طول دوره تحصیل: ۴ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس دانشگاه برگزار کننده: دانشگاه گراتس زبان تحصیل: انگلیسی میزان کل شهریه دوره: ۱۲ هزار یورو شروع دوره: مارچ ۲۰۱۸ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: دندانپزشکان و متخصصین دندانپزشکی فک و صورت نحوه تحصیل: رو در رو با بیمار ۲- دوره طب سنتی چینی طول دوره تحصیل: ۵ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس دانشگاه برگزار کننده: دانشگاه گراتس زبان تحصیل: انگلیسی و آلمانی میزان کل شهریه دوره: ۱۷ هزار ۷۵۰ یورو شروع دوره: نوامبر ۲۰۱۷ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: پزشکان و دندانپزشکان – دامپزشکان – داروسازان و دارندگان مدرک مرتبط با انسان که حداقل دو سال سابقه کار داشته باشند. نحوه تحصیل: رو در رو با بیمار ۳- دوره علم پزشکی قانونی طول دوره تحصیل: ۴ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس زبان تحصیل: انگلیسی و آلمانی میزان کل شهریه دوره: ۱۵ هزار یورو شروع دوره: مارچ ۲۰۱۸ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: پزشکان و دندانپزشکان – باستان شناسان تاریخی که لیسانس آن ها یا با فوق لیسانس شان، روی هم رفته ۱۸۰ واحد را پاس کرده باشند – پرستاران با حداقل ۵ سال تجربه در این زمینه – حقوق با گرایش...