تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

باسلام و احترام عزیزانی که علاقمند به تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش می باشند، بایستی به یکی از طُرق زیر اقدام به پذیرش نمایند: با دارا بودن مدرک گواهی قبولی در کنکور سراسری در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از سازمان سنجش. در هر رشته ای قبولی کنکور داشته باشید، می توانید در آن رشته ادامه تحصیل دهید. متقضیانی که در این رشته ها در یکی از کشورهای دنیا در حال تحصیل می باشند (ارمنستان، مجارستان، ترکیه، بلاروس و …) می توانند برای همان رشته در کشور اتریش پذیرش اخذ نمایند. البته نوع دانشگاه و آن مرکری که در آن تحصیل می کنند بسیار مهم می باشد که تأیید شود. درصورت تأیید دانشگاه ویا مرکزی که در آن به تحصیل مشغول می باشید، بعد از دریافت پذیرش بایستی از ابتدا آن رشته را خوانده و واحدهای گذرانده شده ی شما تطبیق نمی شود. با تشکر – مؤسسه نیلوفر آبی...
دوره های مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش

دوره های مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام متقاضیان علاقه مند به تحصیل در دوره های تخصصی، فلوشیپ و مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش، اعلام می دارد، دوره های زیر در کشور اتریش با بهترین شرایط برگزار می شود. لذا درصورت تمایل هرچه سریع تر اقدام نمائید تا این فرصت را از دست ندهید. لیست دوره های برگزار شده در کشور اتریش (ویرایش ۲۸ می ۲۰۱۷) ۱- دوره پروستودونیکس طول دوره تحصیل: ۴ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس دانشگاه برگزار کننده: دانشگاه گراتس زبان تحصیل: انگلیسی میزان کل شهریه دوره: ۱۲ هزار یورو شروع دوره: مارچ ۲۰۱۸ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: دندانپزشکان و متخصصین دندانپزشکی فک و صورت نحوه تحصیل: رو در رو با بیمار ۲- دوره طب سنتی چینی طول دوره تحصیل: ۵ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس دانشگاه برگزار کننده: دانشگاه گراتس زبان تحصیل: انگلیسی و آلمانی میزان کل شهریه دوره: ۱۷ هزار ۷۵۰ یورو شروع دوره: نوامبر ۲۰۱۷ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: پزشکان و دندانپزشکان – دامپزشکان – داروسازان و دارندگان مدرک مرتبط با انسان که حداقل دو سال سابقه کار داشته باشند. نحوه تحصیل: رو در رو با بیمار ۳- دوره علم پزشکی قانونی طول دوره تحصیل: ۴ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس زبان تحصیل: انگلیسی و آلمانی میزان کل شهریه دوره: ۱۵ هزار یورو شروع دوره: مارچ ۲۰۱۸ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: پزشکان و دندانپزشکان – باستان شناسان تاریخی که لیسانس آن ها یا با فوق لیسانس شان، روی هم رفته ۱۸۰ واحد را پاس کرده باشند – پرستاران با حداقل ۵ سال تجربه در این زمینه – حقوق با گرایش...
تحصیل در رشته های داروسازی، روانشناسی در کشور اتریش با بهترین شرایط

تحصیل در رشته های داروسازی، روانشناسی در کشور اتریش با بهترین شرایط

با سلام و احترام متقاضیان تحصیل در رشته های زیر درصورت دارا بودن مدرک لیسانس از ایران، امکان اقدام جهت پذیرش را دارا خواهند بود. داروسازی روانشناسی علوم تغذیه جامعه شناسی علوم ورزشی زیست شناسی انفورماتیک مدیریت کسب و کار موسیقی شناسی تئاتر ، فیلم و رسانه و . . . ما براي متقاضيانی که دارای مدرک لیسانس (دانشگاه آزاد  ویا سراسری) می باشند و تمایل به تغییر رشته دارند، از یکی از دانشگاه های موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش، در رشته های زیر با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم African Sciences Egyptology Ancient history and Antiquities Astronomy Business Management (Exercise and Sports (Lessons Education Science Biology (Biology and Environmental Science (Teaching subject (Bosnian / Croatian / Serbian (teaching subject Byzantine Studies and Neo-Dramatic Studies Chemistry (Chemistry (Teaching Subject (Performing Geometry (Lesson (German (Teaching subject German Philology (English (Teaching subject English and American Studies Earth Sciences Nutritional Sciences European Ethnology Evangelical Fachtheology (Protestant Religion (Teaching Subject Fennistics (French (Lesson Geography (Geography and Economics (Teaching Story (History, Social Studies and Political Education (Subject (Greek (Teaching Subject (Economics and Nutrition (Teaching Subject Hungarology Computer Science (Informatics (Teaching Subject Including Pedagogy (Focus on Impairments) (Specialization) International Business (Italian (Teaching Subject Japanology History of Judaism (Catholic Religion (Teaching subject Classical Archeology Classical Philology Koreanology Cultural and Social Anthropology Art History (Latin (Teaching Subject Mathematics (Mathematics (Teaching Subject Meteorology Musicology Netherlands Oriental Studies Pharmacy Philosophy Physics (Physics (Lesson Political Science (Polish (Lesson Psychology (Psychology and Philosophy (Teaching subject Communication and Communication Science Religious Education Romance (Russian (Lesson Sinology Scandinavian Studies...
درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

با سلام متأسفانه، به دلیل تماس‌های پی‌درپی شما عزیزان نسبت به درخواست ویزای کار در کشور آلمان و پیشنهادات مؤسسات سودجو در این زمینه شایسته دانستیم اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم: برخی از مؤسسات در جواب به درخواست ویزای کار شما عزیزان، یک دعوت‌نامه از یک شرکت آلمانی را به شما ارائه می‌دهند که تنها با آن می‌توان از سفارت آلمان درخواست ویزای جستجوی کار به مدت ۶ ماه را اخذ نمود، که بابت این دعوتنامه هزینه هنگفتی را دریافت می‌نمایند. این نکته را درنظر بگیرید که این دعوتنامه و این ویزا به تنهایی کافی نبوده و بایستی برای شما پروسه عقد قراردادکاری به میزان لازم بسته شود وگرنه هر قرارداد کاری با هر مبلغی شما را دچار دردسر می‌نماید. لذا با توجه به موارد فوق و جهت اطلاع شما عزیزان پروسه این امر در ذیل خدمتتان توضیح داده شده‌است. این نکته را درنظر بگیرید که این مؤسسه این اطلاعات را تنها جهت اطلاع شما عزیزان قرار داده و در این زمینه اقدامی انجام نمی دهد. در ﭘﯽ ﮐﻤﺒﻮد ﻧﯿﺮوی ﮐﺎری و ﻧﯿﺎز اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ EU ﺑﻪ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺎر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺸﻢ‌اﻧﺪاز اﻗﺘﺼﺎدی ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ۲۷ ﮐﺸﻮر اروﭘﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، در ﺳﺎل ۲۰۰۷ ﻣﯿﻼدی اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ طرح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ای ﺑﺎ اﯾﺪه‌ای الهام ﮔﺮﻓﺘﻪ از طﺮح ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎرت ﯾﺎ ﮐﺎرت ﺳﺒﺰ دوﻟﺖ آﻣﺮﯾﮑﺎ و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎه از ﻧﻤﺎد ﭘﺮﭼﻢ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ رﻧﮓ آﺑﯽ اﺳﺖ ﺗﺤﺖ ﻧﺎم Bluecard  ﯾﺎ همان (ﮐﺎرت‌آﺑﯽ) اراﺋﻪ ﻧﻤﻮد ﮐﻪ طﯽ آن ﻧﯿﺮوهای ﮐﺎری و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻏﯿﺮاروﭘﺎﯾﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ در ﻗﺎﻟﺐ اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ، ﺑﻐﯿﺮ از ﮐﺸﻮرهای اﻧﮕﻠﺴﺘﺎن، اﯾﺮﻟﻨﺪ و...