تحصیل در رشته های داروسازی، روانشناسی در کشور اتریش با بهترین شرایط

تحصیل در رشته های داروسازی، روانشناسی در کشور اتریش با بهترین شرایط

با سلام و احترام متقاضیان تحصیل در رشته های زیر درصورت دارا بودن مدرک لیسانس از ایران، امکان اقدام جهت پذیرش را دارا خواهند بود. داروسازی روانشناسی علوم تغذیه جامعه شناسی علوم ورزشی زیست شناسی انفورماتیک مدیریت کسب و کار موسیقی شناسی تئاتر ، فیلم و رسانه و . . . ما براي متقاضيانی که دارای مدرک لیسانس (دانشگاه آزاد  ویا سراسری) می باشند و تمایل به تغییر رشته دارند، از یکی از دانشگاه های موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش، در رشته های زیر با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم African Sciences Egyptology Ancient history and Antiquities Astronomy Business Management (Exercise and Sports (Lessons Education Science Biology (Biology and Environmental Science (Teaching subject (Bosnian / Croatian / Serbian (teaching subject Byzantine Studies and Neo-Dramatic Studies Chemistry (Chemistry (Teaching Subject (Performing Geometry (Lesson (German (Teaching subject German Philology (English (Teaching subject English and American Studies Earth Sciences Nutritional Sciences European Ethnology Evangelical Fachtheology (Protestant Religion (Teaching Subject Fennistics (French (Lesson Geography (Geography and Economics (Teaching Story (History, Social Studies and Political Education (Subject (Greek (Teaching Subject (Economics and Nutrition (Teaching Subject Hungarology Computer Science (Informatics (Teaching Subject Including Pedagogy (Focus on Impairments) (Specialization) International Business (Italian (Teaching Subject Japanology History of Judaism (Catholic Religion (Teaching subject Classical Archeology Classical Philology Koreanology Cultural and Social Anthropology Art History (Latin (Teaching Subject Mathematics (Mathematics (Teaching Subject Meteorology Musicology Netherlands Oriental Studies Pharmacy Philosophy Physics (Physics (Lesson Political Science (Polish (Lesson Psychology (Psychology and Philosophy (Teaching subject Communication and Communication Science Religious Education Romance (Russian (Lesson Sinology Scandinavian Studies...
پذیرش در مقطع دکترا در کشور آلمان و ایتالیا

پذیرش در مقطع دکترا در کشور آلمان و ایتالیا

سلام دوستان عزیز به دلیل سوالات متعدد شما عزیزان در مورد تحصیل و پذیرش در مقطع دکترا، موارد ذیل را خدمتتان جهت رفع ابهامات در این پروسه تقدیم می گردد. مؤسسه برای افراد متقاضی تحصیل در مقطع دکترا، پیشنهاد می نماید بهتر است، در ابتدا با پذیرش در مقطع فوق لیسانس مجدد وارد آلمان شوید. شایان ذکر است، این امکان برای شما وجود دارد که در هر زمان موفق به اخذ پذیرش دکترا شوید، می توانید به مقطع دکترا سوئیچ نمائید و هیچ محدودیتی بابت این موضوع برای شما وجود ندارد. یکی از دلایل این پیشنهاد طولانی بودن پروسه پذیرش دکترا و زمان بر بودن آن می باشد. این پروسه بین یک تا یک سال و نیم حداقل به طول می انجامد. یکی دیگر از دلایل این پیشنهاد، این است که، اقدام جهت دکترا نتیجه مشخصی ندارد و هیچ تضمینی وجود ندارد که پذیرش اخذ می گردد ویا خیر. پروسه دکترا علاوه بر مدارک تحصیلی، مهم تر از آن به Proposal شما بستگی دارد و درصورت قبول Proposal توسط استاد راهنمای مربوطه که این امر یک پروسه کاملاً تخصصی می باشد، شما امکان ورود به دوره دکترا را خواهید داشت. در این پروسه داشتن مقالات بین المللی چاپ شده، کنفرانس و داشتن مدرک زبان موردنیاز و حتی نمره بالاتر از حد معمول، جزو مدارک اصلی و لازم می باشد که شما را نسبت به دیگر متقاضیان تمییز می دهد و شانس شما را برای دریافت پذیرش دکترا افزایش می دهد. لذا مؤسسه ما به شما پیشنهاد می دهد، به دلیل وجود ریسک در دریافت پذیرش دکترا، برای مقطع فوق لیسانس مجدد اقدام شود. مزایای این تصمیم در ذیل آمده است: واحدهای گذرانده شده...
تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

با سلام و احترام ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاههاي خارجي موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش مي‌باشند در تمامي مقاطع و با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است با شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷۹۳۲۷-۰۹۱۲ و  ۷۸۰۱۸۰۰-۰۹۳۶ تماس حاصل فرماييد (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره ها، شماره گيري فرماييد) ویا به سایت www.Lotus-Inst.com مراجعه نمایید. مؤسسه در زمینه های زیر امکان مشاوره جهت اخذ پذیرش را دارا می باشد: تحصیل با داشتن تنها مدرک دیپلم و بدون نیاز به داشتن مدرک پیش دانشگاهی  پذیرش در مدارس و مراکز خصوصی اتریش با هزینه‌های بسیار کم در حد رایگان، در رشته‌های فنی، نیز می‌توان در مدارس فنی اتریش ثبت‌نام کرده که با گذراندن ۵ تا ۶ سال و اخذ مدرک موردنظر به راحتی جذب بازار کار در کشورهای اروپایی می‌شوند و اعتبار آن از مدرک لیسانس دانشگاهی برای جذب نیروی کار بلاتر می‌باشد. جهت پذیرش در این دوره‌ها که قبل از دانشگاه برگزار می‌شود، نیاز به دارا بودن مدرک زبان آلمانی در حد B2 ویا مدرک انگلیسی در حد IELTS 6.5 Ac. / TOEFL 90 iBt بسته به دوره‌ای که در کشور اتریش برگزار می‌شود، می‌باشد. تحصیل در مقطع لیسانس  جهت ورود و اخذ پذیرش در مقطع لیسانس نیاز به گواهی قبولی در کنکور سراسری می‌باشد و در بسیاری از دانشگاه‌ها در هر رشته‌ای که در ایران موفق به قبولی در آن رشته شوید، امکان ادامه تحصیل در آن رشته و در بعضی از موارد در رشته‌های مشابه و مرتبط با آن را خواهید داشت. جهت اخذ پذیرش...
درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

با سلام متأسفانه، به دلیل تماس‌های پی‌درپی شما عزیزان نسبت به درخواست ویزای کار در کشور آلمان و پیشنهادات مؤسسات سودجو در این زمینه شایسته دانستیم اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم: برخی از مؤسسات در جواب به درخواست ویزای کار شما عزیزان، یک دعوت‌نامه از یک شرکت آلمانی را به شما ارائه می‌دهند که تنها با آن می‌توان از سفارت آلمان درخواست ویزای جستجوی کار به مدت ۶ ماه را اخذ نمود، که بابت این دعوتنامه هزینه هنگفتی را دریافت می‌نمایند. این نکته را درنظر بگیرید که این دعوتنامه و این ویزا به تنهایی کافی نبوده و بایستی برای شما پروسه عقد قراردادکاری به میزان لازم بسته شود وگرنه هر قرارداد کاری با هر مبلغی شما را دچار دردسر می‌نماید. لذا با توجه به موارد فوق و جهت اطلاع شما عزیزان پروسه این امر در ذیل خدمتتان توضیح داده شده‌است. این نکته را درنظر بگیرید که این مؤسسه این اطلاعات را تنها جهت اطلاع شما عزیزان قرار داده و در این زمینه اقدامی انجام نمی دهد. در ﭘﯽ ﮐﻤﺒﻮد ﻧﯿﺮوی ﮐﺎری و ﻧﯿﺎز اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ EU ﺑﻪ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺎر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺸﻢ‌اﻧﺪاز اﻗﺘﺼﺎدی ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ۲۷ ﮐﺸﻮر اروﭘﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، در ﺳﺎل ۲۰۰۷ ﻣﯿﻼدی اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ طرح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ای ﺑﺎ اﯾﺪه‌ای الهام ﮔﺮﻓﺘﻪ از طﺮح ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎرت ﯾﺎ ﮐﺎرت ﺳﺒﺰ دوﻟﺖ آﻣﺮﯾﮑﺎ و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎه از ﻧﻤﺎد ﭘﺮﭼﻢ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ رﻧﮓ آﺑﯽ اﺳﺖ ﺗﺤﺖ ﻧﺎم Bluecard  ﯾﺎ همان (ﮐﺎرت‌آﺑﯽ) اراﺋﻪ ﻧﻤﻮد ﮐﻪ طﯽ آن ﻧﯿﺮوهای ﮐﺎری و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻏﯿﺮاروﭘﺎﯾﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ در ﻗﺎﻟﺐ اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ، ﺑﻐﯿﺮ از ﮐﺸﻮرهای اﻧﮕﻠﺴﺘﺎن، اﯾﺮﻟﻨﺪ و...
معافیت تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور

معافیت تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور

سلام قابل توجه متقاضیانی که معافیت دائم ویا پایان خدمت سربازی ندارند و قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند، به موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند: ماده ۳۱ : دانش آموزان مدارس و دانشجویان مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و یا مورد تأیید آن وزارت و دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی یا غیر دولتی داخلی و خارجی مورد تأیید وزارتخانه های علوم و بهداشت و طلاب حوزه های علمیه که در حین تحصیل به سن مشمولیت رسیده و یا می رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه می دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف می باشند. ماده ۳۳ : صدور معافیت تحصیلی دانش آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طریق مراجع ذی ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهی پایان تحصیلات در هر مقطع می باشد. تبصره ۱: حداکثر معافیت تحصیلی برای دانش آموزان تا سن بیست سال تمام و در هر یک از مقاطع تحصیلی کاردانی دو و نیم سال، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته سه سال، کارشناسی پیوسته پنج سال و کارشناسی ارشد پیوسته شش سال، دکترای پزشکی پیوسته هشت سال و دکترای تخصصی شش سال است. تبصره ۲: در مواقع ضروری با تشخیص و اعلام کمیسیون موارد خاص دانشگاه های مربوط حداکثر یک سال به مدت فوق اضافه می شود. ماده ۳۴ : دانش آموزان و دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول، در صورت ترک تحصیل، اخراج، انصراف یا فراغت از تحصیل، باید برای خدمت دوره ضرورت خود را معرفی نمایند. مقامات مسئول مکلفند صورت اسامی این قبیل مشمولین...