ارائه درخواست روادید شنگن برای سفر شما به آلمان از این پس راحت‌تر خواهدشد

ارائه درخواست روادید شنگن برای سفر شما به آلمان از این پس راحت‌تر خواهدشد

سفارت از تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ با شرکت خدماتی VISAMETRIC (شرکت رهیاب گذر آرتا) جهت مشتری مداری بیشتر و تسهیل ارائه درخواست روادید اقامت کوتاه مدت تا حداکثر ۹۰ روز در آلمان (روادید شنگن)، همکاری خواهد کرد. ویزامتریک از تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ درخواست های روادید شنگن را در مرکز درخواست روادید خود که زیر نظر سفارت فعالیت می کند، می پذیرد. نشانی مرکز درخواست روادید ویزامتریک عبارت است از: تهران، خیابان خالد اسلامبولی، نبش خیابان بیست و یکم، پلاک ۱۳۷،ساختمان شیرازی، طبقه اول، کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۳۱۳۴ (آدرس بر روی نقشه) سفارت آلمان در تهران همچنان طبق روال گذشته درخواست شما را بررسی و در خصوص آن تصمیم گیری خواهد کرد. ویزامتریک عودت گذرنامه را برعهده خواهد داشت، بدون تأثیر گذاری و نقشی در تصمیم گیری ویا اطلاع از دلایل صدور و یا رد روادید. در ارتباط با تعیین وقت و ارائه درخواست برای روادید ملی جهت اقامت بلند مدت بیش از ۹۰ روز در آلمان (به عنوان مثال برای تحصیلات دانشگاهی، کار و یا پیوست به خانواده) تغییری صورت نمی گیرد. ثبت نام جهت تعیین وقت، تعیین وقت و ارایه درخواست کماکان انحصاراً نزد سفارت صورت می گیرد. ولی بالطبع سفارت فرصت بیشتری برای این گونه پرونده ها داشته و امکان کاهش زمانبندی برای وقت سفارت آن ها وجود خواهدداشت. در صورتی که از سوی سفارت وقت ارائه درخواست روادید شنگن دریافت نموده اید، چه کار باید انجام دهید؟ در صورتی که از سوی سفارت تاریخ دقیق وقت ارائه درخواست روادید شنگن خود را دریافت نموده اید، لطفاً درخواست خود را در تاریخ و ساعت اعلام شده نزد بخش روادید سفارت آلمان ارائه دهید. در صورتی که از طریق سایت اینترنتی سفارت...
شرایط و ضوابط لازم برای ورود به رشته پزشکی در کشور ایتالیا به زبان انگلیسی

شرایط و ضوابط لازم برای ورود به رشته پزشکی در کشور ایتالیا به زبان انگلیسی

معرفی رشته پزشکی به زبان انگلیسی در کشور ایتالیا تحصیل در رشته پزشکی در ایتالیا با طول دوره شش سال به زبان انگلیسی در دانشگاه دولتی ایتالیا مورد تایید وزارت بهداشت ایران و با اعتبار بالای مدرک دانشگاهی و سطح آموزشی ممتاز در سال تحصیلی و به صورت همزمان با آزمون پزشکی از طریق آزمون ملی آیمت (IMAT) که در سپتامبر هر سال برگزار خواهد شد، امکانپذیر می باشد. براساس برنامه وزارت دانشگاه های ایتالیا هر سال ظرفیت پذیرش و تعداد دانشگاه های ارائه دهنده افزایش خواهد یافت و علاقمندان به تحصیل در این رشته فرصت های بیشتری برای پذیرش خواهند یافت. مزیت های مهم تحصیل در رشته پزشکی در کشور ایتالیا: ۱-اعتبار بالای مدرک تحصیلی و کیفیت آموزشی بالا در این رشته در دانشگاه ارائه دهنده رده اول ایتالیا ۲-برگزاری تمامی طول دوره شش ساله به زبان انگلیسی ۳-هزینه بسیار کم تحصیل (شهریه دانشگاه سالیانه بین ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو) ۴-امکان اخذ تخفیف شهریه تا ۷۵% شهریه دانشگاه بدون توجه به سوابق تحصیلی و معدل دیپلم ۵-امکان استفاده از تسهیلات بورسیه تحصیلی تا سقف ۵۲۰۰ یورو در سال ۶-امکان شرکت در برنامه های تبادل دانشجو در اروپا ERASMUS و گذراندن بخشی از طول دوره در سایر دانشگاه های اروپایی ۷-امکان اخذ بورسیه های تحصیلی در قالب برنامه های تبادل دانشجو در اروپا ERASMUS ۸-امکان گذراندن دوره تخصص در تمامی دانشگاه های مطرح اروپا، آمریکا و کانادا ۹-پذیرش مدارک صادره در تمامی کشورهای مطرح جهان جهت فعالیت های حرفه ای ۱۰-مدارک دانشگاهی مورد تایید وزارت علوم و بهداشت ایران در رده A دانشگاه های خارج از کشور ۱۱-امکان انتقال بدون آزمون ورودی دانشجویان رشته پزشکی از سایر دانشگاه ها به ایتالیا معرفی آزمون...
هزینه های مؤسسه جهت ارائه خدمات مشاوره ای بابت پذیرش و …

هزینه های مؤسسه جهت ارائه خدمات مشاوره ای بابت پذیرش و …

با سلام و احترام به دلیل پرسش بسیاری از عزیزان بابت هزینه های اخذ شده برای ارائه خدمات مشاوره ای جهت اخذ پذیرش و … و همچنین شرایط ارز در کشورمان، جهت اطلاع این عزیزان هزینه های این امر در زیر شرح داده شده است. هزینه انجام خدمات بر طبق لیست اعلام شده توسط وزارت علوم از متقاضیان دریافت خواهدشد. لیست این هزینه در لینک زیر قرار داده شده، که می توانید آن را دانلود نموده و مشاهده نمائید. تعرفه وزارت علوم جهت ارائه خدمات مشاوره ای بابت پذیرش از کشورهای مختلف حتی در بعضی از موارد هزینه اخذ شده کمتر از مبالغی که در فوق آمده است، می باشد. (مانند کشور ایتالیا و اتریش) نکته: البته شایان ذکر است، در موارد خاص و پرونده هایی که در حالت نرمال امکان انجام آن وجود ندارد و نیاز به استفاده از ارتباطات و … در کشور مربوطه می باشد، هزینه های این امر طبق توافق طرفین محاسبه و از متقاضی دریافت می گردد. درضمن درصورت درخواست به دریافت خدمات مازاد هزینه های آن به متقاضی اعلام و درصورت تمایل ایشان، این گونه خدمات برای ایشان انجام خواهدشد. (اغلب این گونه خدمات هزینه های آن متعلق به مؤسسه نبوده و صرفاً جهت حصول نتیجه و راحتی متقاضی، توسط مؤسسه انجام می گیرد.) مانند ترجمه و تأیید مدارک و . . . درضمن جهت اطلاع از آخرین قیمت های ارز و … می توانید به سایت زیر مراجعه نمائید: (البته امکان اندکی بالاتر بودن این هزینه ها در بازار آزاد متأسفانه وجود دارد.) شبکه اطلاع رسانی طلا، سکه و ارز تهران به امید موفقیت و سربلندی همه عزیزانی که در این راه قدم می گذارند. مؤسسه...
راهنمای تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران

راهنمای تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران

با سلام خدمت همه عزیزانی که قصد اقدام برای تحصیل در کشور آلمان را دارند.   تمام متقاضیان تحصیل در کشور آلمان، بایستی این نکته را درنظر داشته باشند که درحال حاضر شرایط و زمانبندی وقت مصاحبه سفارت آلمان بسیار طولانی شده و بایستی این مطلب را درنظر داشته باشید. متأسفانه به دلیل حجم بالای تقاضا، ثبت درخواست تعیین وقت سفارت در تمامی گروه‌های مربوطه، در حال حاضر با زمان انتظار زیادی همراه می‌باشد. زمان‌های انتظار برای هر گروه در لینکی در اینجا قرار داده شده است، مشخص می گردد. (https://teheran.diplo.de/blob/2073982/b42e50a5ec2c8b090c4fad783e2a35de/wartezeit-visa-data.pdf) لطفاً این موضوع را برای برنامه‌ی سفرتان مد نظر قرار دهید.   همانطور که در لیستی که لینکی که در فوق قرار داده شده است، دقت نمایئد، درصورتی که تا به حال درخواست وقت سفارت ننموده اید و می خواهید اقدام به چنین امری نمائید، درحال حاضر وقت سفارت حدود ژانویه ۲۰۲۰ خواهد بود. (یعنی تقریباً دو سال آینده به شما وقت مصاحبه ویزا داده خواهدشد.) مؤسسه نیلوفر آبی برای همه عزیزانی که قصد اخذ وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران را دارند، قایلی را فراهم کرده که براساس آن به راحتی و بدون هیچ مشکلی امکان اخذ وقت مصاحبه را خواهید داشت. خواهشی که مؤسسه نیلوفر آبی از همه عزیزان دارد این است که از این فایل برای دوستانی که چنین قصدی را دارند استفاده نمائید.   جهت دریافت لینک راهنما برای تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان روی لینک زیر کلیک نمائید. لینک مربوط به راهنمای تعیین وقت سفارت آلمان امیدواریم لینک فوق جهت دریافت وقت سفارت شما را به بهترین نحو ممکنه راهنمائی نماید. احتمال این که شرایط و ضوابط تعیین وقت سفارت آلمان بهبود و شرایط جدیدی نیز اعلام...
فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

با سلام و احترام مؤسسه نيلوفر آبي داراي مجوز رسمي از وزارت علوم براي پزشكان ، دندان پزشکان و پرستاران محترمي که قصد ادامه تحصيل و کار در كشور آلمان را دارند اقدام به اخذ پذيرش و مجوز كار در دوره‌هاي تخصص (Facharzt) و فوق‌تخصص و پرستاری تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان و موقعیت کاری با دریافت حقوق مي‌نمايد. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است نسبت به مشاوره حضوری با تعیین وقت قبلی در محل مؤسسه اقدام نمایید.   شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷ ۹ ۳۲۷ – ۰۹۱۲ و  ۱۸۰۰ ۷۸۰ – ۰۹۳۶ (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره‌ها، شماره‌گيري فرماييد) مراجعه نمایید.                                                 تخصص پزشكي ، دندانپزشکی و دوره پرستاری با تحصيلات رايگان در يكي از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان موقعیت کاری به عنوان پزشک یار به صورت با حقوق (Assistantarts) و دوره پرستاری به صورت با حقوق حداقل مدرک زبان آلمانی موردنیاز، مدرک B1 اخذ شده از مؤسسه گوته و انجمن فرهنگی ایران و اتریش ÖKF (البته شرایطی را مؤسسه ما در حال فراهم کردن آن می باشد که عزیزانی که دارای مدرک زبان A2 نیز می باشند، پذیرفته و دوره های تکمیلی آن را در کشور آلمان بگذرانند.) پذیرش و ثبت نام در دوره تکمیلی زبان آلمان تا سطح B2 – دوره تخصصی مخصوص پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران از سطح B2 به C1 از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان پذیرش و ثبت نام در دوره Fachsprache جهت ورود و پذیرفته شدن در مراکز از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان  تأیید مدارک پزشکی ، دندانپزشکی و پرستاری توسط نظام پزشکی...