ارائه درخواست روادید شنگن برای سفر شما به آلمان از این پس راحت‌تر خواهدشد

ارائه درخواست روادید شنگن برای سفر شما به آلمان از این پس راحت‌تر خواهدشد

سفارت از تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ با شرکت خدماتی VISAMETRIC (شرکت رهیاب گذر آرتا) جهت مشتری مداری بیشتر و تسهیل ارائه درخواست روادید اقامت کوتاه مدت تا حداکثر ۹۰ روز در آلمان (روادید شنگن)، همکاری خواهد کرد. ویزامتریک از تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ درخواست های روادید شنگن را در مرکز درخواست روادید خود که زیر نظر سفارت فعالیت می کند، می پذیرد. نشانی مرکز درخواست روادید ویزامتریک عبارت است از: تهران، خیابان خالد اسلامبولی، نبش خیابان بیست و یکم، پلاک ۱۳۷،ساختمان شیرازی، طبقه اول، کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۳۱۳۴ (آدرس بر روی نقشه) سفارت آلمان در تهران همچنان طبق روال گذشته درخواست شما را بررسی و در خصوص آن تصمیم گیری خواهد کرد. ویزامتریک عودت گذرنامه را برعهده خواهد داشت، بدون تأثیر گذاری و نقشی در تصمیم گیری ویا اطلاع از دلایل صدور و یا رد روادید. در ارتباط با تعیین وقت و ارائه درخواست برای روادید ملی جهت اقامت بلند مدت بیش از ۹۰ روز در آلمان (به عنوان مثال برای تحصیلات دانشگاهی، کار و یا پیوست به خانواده) تغییری صورت نمی گیرد. ثبت نام جهت تعیین وقت، تعیین وقت و ارایه درخواست کماکان انحصاراً نزد سفارت صورت می گیرد. ولی بالطبع سفارت فرصت بیشتری برای این گونه پرونده ها داشته و امکان کاهش زمانبندی برای وقت سفارت آن ها وجود خواهدداشت. در صورتی که از سوی سفارت وقت ارائه درخواست روادید شنگن دریافت نموده اید، چه کار باید انجام دهید؟ در صورتی که از سوی سفارت تاریخ دقیق وقت ارائه درخواست روادید شنگن خود را دریافت نموده اید، لطفاً درخواست خود را در تاریخ و ساعت اعلام شده نزد بخش روادید سفارت آلمان ارائه دهید. در صورتی که از طریق سایت اینترنتی سفارت...
هزینه های مؤسسه جهت ارائه خدمات مشاوره ای بابت پذیرش و …

هزینه های مؤسسه جهت ارائه خدمات مشاوره ای بابت پذیرش و …

با سلام و احترام به دلیل پرسش بسیاری از عزیزان بابت هزینه های اخذ شده برای ارائه خدمات مشاوره ای جهت اخذ پذیرش و … و همچنین شرایط ارز در کشورمان، جهت اطلاع این عزیزان هزینه های این امر در زیر شرح داده شده است. هزینه انجام خدمات بر طبق لیست اعلام شده توسط وزارت علوم از متقاضیان دریافت خواهدشد. لیست این هزینه در لینک زیر قرار داده شده، که می توانید آن را دانلود نموده و مشاهده نمائید. تعرفه وزارت علوم جهت ارائه خدمات مشاوره ای بابت پذیرش از کشورهای مختلف حتی در بعضی از موارد هزینه اخذ شده کمتر از مبالغی که در فوق آمده است، می باشد. (مانند کشور ایتالیا و اتریش) نکته: البته شایان ذکر است، در موارد خاص و پرونده هایی که در حالت نرمال امکان انجام آن وجود ندارد و نیاز به استفاده از ارتباطات و … در کشور مربوطه می باشد، هزینه های این امر طبق توافق طرفین محاسبه و از متقاضی دریافت می گردد. درضمن درصورت درخواست به دریافت خدمات مازاد هزینه های آن به متقاضی اعلام و درصورت تمایل ایشان، این گونه خدمات برای ایشان انجام خواهدشد. (اغلب این گونه خدمات هزینه های آن متعلق به مؤسسه نبوده و صرفاً جهت حصول نتیجه و راحتی متقاضی، توسط مؤسسه انجام می گیرد.) مانند ترجمه و تأیید مدارک و . . . درضمن جهت اطلاع از آخرین قیمت های ارز و … می توانید به سایت زیر مراجعه نمائید: (البته امکان اندکی بالاتر بودن این هزینه ها در بازار آزاد متأسفانه وجود دارد.) شبکه اطلاع رسانی طلا، سکه و ارز تهران به امید موفقیت و سربلندی همه عزیزانی که در این راه قدم می گذارند. مؤسسه...
راهنمای تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران

راهنمای تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران

با سلام خدمت همه عزیزانی که قصد اقدام برای تحصیل در کشور آلمان را دارند.   تمام متقاضیان تحصیل در کشور آلمان، بایستی این نکته را درنظر داشته باشند که درحال حاضر شرایط و زمانبندی وقت مصاحبه سفارت آلمان بسیار طولانی شده و بایستی این مطلب را درنظر داشته باشید. متأسفانه به دلیل حجم بالای تقاضا، ثبت درخواست تعیین وقت سفارت در تمامی گروه‌های مربوطه، در حال حاضر با زمان انتظار زیادی همراه می‌باشد. زمان‌های انتظار برای هر گروه در لینکی در اینجا قرار داده شده است، مشخص می گردد. (https://teheran.diplo.de/blob/2073982/b42e50a5ec2c8b090c4fad783e2a35de/wartezeit-visa-data.pdf) لطفاً این موضوع را برای برنامه‌ی سفرتان مد نظر قرار دهید.   همانطور که در لیستی که لینکی که در فوق قرار داده شده است، دقت نمایئد، درصورتی که تا به حال درخواست وقت سفارت ننموده اید و می خواهید اقدام به چنین امری نمائید، درحال حاضر وقت سفارت حدود ژانویه ۲۰۲۰ خواهد بود. (یعنی تقریباً دو سال آینده به شما وقت مصاحبه ویزا داده خواهدشد.) مؤسسه نیلوفر آبی برای همه عزیزانی که قصد اخذ وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران را دارند، قایلی را فراهم کرده که براساس آن به راحتی و بدون هیچ مشکلی امکان اخذ وقت مصاحبه را خواهید داشت. خواهشی که مؤسسه نیلوفر آبی از همه عزیزان دارد این است که از این فایل برای دوستانی که چنین قصدی را دارند استفاده نمائید.   جهت دریافت لینک راهنما برای تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان روی لینک زیر کلیک نمائید. لینک مربوط به راهنمای تعیین وقت سفارت آلمان امیدواریم لینک فوق جهت دریافت وقت سفارت شما را به بهترین نحو ممکنه راهنمائی نماید. احتمال این که شرایط و ضوابط تعیین وقت سفارت آلمان بهبود و شرایط جدیدی نیز اعلام...
پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد امکان پذیرش نمی باشد. (قانون جدید کشور اتریش)

پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد امکان پذیرش نمی باشد. (قانون جدید کشور اتریش)

با سلام و احترام عزیزانی که قصد اقدام برای پذیرش از کشور اتریش را با داشتن مدرک دانشگاه آزاد دارند، دقت نمایند که از تاریخ ۲ ژانویه ۲۰۱۸ به هیچ وجه مدرک دانشگاه آزاد را قبول نداشته و جهت ورود به دانشگاه دچار مشکل خواهید شد. برای اطلاع از این مورد لینک این مطلب در دانشگاه وین در زیر به همراه آن مطلب آورده شده است: https://slw.univie.ac.at/en/studying/special-entrance-qualification-for-university-studies/ این نکته را درنظر داشته باشید که شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش به نسبت به دیگر دانشگاه های اتریش ساده تر بوده و لذا نمی توان به راحتی روی دیگر دانشگاه های اتریش حساب کرد که بودن مدرک زبان پذیرش صادر کنند. درضمن جهت ورود به همراه مدرک زبان، نیاز به مدرک زبان در سطح B2 مروبط به EPD می باشد که در ایران برگزار نشده و فقط کالج های اتریش، آلمان و سوئیس این آزمون را برگزار می کند. باتشكر ـ مؤسسه نیلوفرآبی...
بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام   مؤسسه نيلوفر آبي براي پزشكان محترمي و متقاضیانی که قصد گذراندن دوره تخصصی پزشکی و کار در كشور اتریش را دارند اقدام به اخذ پذيرش در دوره‌هاي تخصصی پزشکی ۳ ماهه تا یک ساله تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور اتریش و موقعیت کاری مي‌نمايد. مدارک موردنیاز برای دوره های سه ماهه تا یک ساله تخصصی پزشکی: رزومه کامل تحصیلی و کاری (عکس دار) انگیزه نامه پاسپورت معتبر دارای اعتبار کافی شناسنامه مدرک تحصیلی که توسط سازمان های مربوطه تأیید و دارای ارزش ترجمه و امکان تأیید توسط دادگستری و امورخارجه را دارا باشد. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و پزشکی که از زمان ارائه آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. بیمه سلامت و تصادفی که تا سقف ۵۰ هزار یورو ساپورت نماید و این مبلغ در بیمه نامه قید شده باشد. گواهی آزمایش سلامت در برابر بیماری ها (شامل: HIV، سرخک، سرخچه، اریون، هپاتیت و سل) که توسط وزارت بهداشت تأیید شده و تاریخ صدور آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. مدرک زبان آلمانی (حداقل مدرک آلمانی در حد B2) ویا انگلیسی (الزاماً حداقل ILETS 6 Ac. or TOEFL 790 PBT or TOEFL 80 iBT or GRE 790) هزینه دوره حدود ۱۵۰۰ یورو می باشد. در بعضی از موارد امکان گذراندن این دوره ها توسط فوق لیسانس رشته های تجربی، پرستاری و فیزیوتراپ ها و . . . نیز می باشد. شایان ذکر است، این دوره ها بدون دریافت فاند از دانشگاه می باشد و دانشگاه هیچ مسئولیتی بابت استخدام، فاند و نیز اقامت داوطلبان نداشته و داوطلبان بایستی شخصاً توانایی پرداخت هزینه های زندگی و دوره تخصصی را داشته باشند....