چند موسسه غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج مسدود شد

چند موسسه غیرمجاز اعزام دانشجو به خارج مسدود شد

با همکاری پلیس امنیت؛ سایت‌های مؤسسات غیر مجاز اعزام دانشجو با درخواست کانون مؤسسات و شرکت‌های خدمات اعزام دانشجو به خارج وزارت علوم مسدود می شود. به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه طرح شناسایی و برخورد با مؤسسات و شرکت‌های غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور، با درخواست کانون مؤسسات و شرکت‌های خدمات اعزام دانشجو به خارج وزارت علوم و دستور مقام قضایی، وب سایت های تعدادی از بزرگترین مؤسسات و شرکت‌های غیر مجاز اعزام دانشجو به خارج از کشور مسدود شد. مسدود شدن سایت‌های مؤسسات غیر مجاز اعزام دانشجو با هماهنگی کامل میان کانون مؤسسات، کارگروه نظارت بر مؤسسات وزارت علوم، قوه قضائیه، پلیس امنیت و اداره پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی به مرور ادامه خواهد داشت. براساس این گزارش، در یک ماه گذشته ۷ مؤسسه فاقد مجوز و یکی از مؤسسات دارای مجوز به علت تخلف لغو مجوز و توسط اداره کنترل و نظارت بر صنوف پلیس امنیت پلمب شدند. همچنین مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم نیز از پیگیری برای پلمب  ۱۰ مؤسسه غیرمجاز و فاقد جواز اعزام دانشجو به خارج از کشور خبر داده بود.  ...
پذیرش داروسازی به زبان انگلیسی و بدون امتحان ورودی از دانشگاه بلونیا

پذیرش داروسازی به زبان انگلیسی و بدون امتحان ورودی از دانشگاه بلونیا

اخذ پذیرش داروسازی از دانشگاه بولونیا (بدون آزمون و امتحان ورودی به زبان انگلیسی)   دوستان عزیز   امسال امکان اقدام برای رشته داروسازی (۵ ساله) از دانشگاه بولونیا محقق گردید و مؤسسه ما این امکان را دارد که بدون امتحان ورودی جهت این رشته برای متقاضیان آن اقدام نماید. پذیرش در این رشته بدون آزمون و براساس مدارک یا امتحان Tolc و SAT می باشد.   درصورت درخواست برای پذیرش بدون آزمون ورودی، متقاضی بایستی نمرات دورس زیر بسیار خوب باشد تا شانس برای قبولی در ارزشیابی مدرک بین متقضایان دیگر را داشته باشد. Chemistry Physics Mathematics Biology Logics English Language (minimum level: B2) . ✅ ددلاین ۹ می تا ۲۵ جون امسال می باشد و 📚 بورس و خوابگاه دارد. درصورت تقاضا هرچه سریع تر برای این ترم درخواست داده و برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های مؤسسه تماس حاصل فرمائید. با تشکر مؤسسه نیلوفرآبی...
تذکر بسیار مهم برای دریافت وقت مصاحبه روادید دانشجویی

تذکر بسیار مهم برای دریافت وقت مصاحبه روادید دانشجویی

۰۲٫۰۹٫۲۰۱۹ – مطلب این مطلب توسط سفارت آلمان منتشر شده و مسئولیت آن به عهده سفارت آلمان در تهران می باشد. https://teheran.diplo.de/ir-fa/-/2243190 آیا از زمان انتظار طولانی برای وقت مصاحبه روادید دانشجویی کلافه شده اید؟ سفارت آلمان در تهران قصد دارد فرصتی برای وقت مصاحبه سریعتر در اختیار دانشجویان دارای صلاحیت ویژه قرار دهد. چگونه؟ ۱٫ لطفاً اطلاعات مربوط به سامانه رزرو وقت مربوط به بخش حقوقی-کنسولی و همچنین برگه راهنمای مربوطه را به دقت مطالعه نمائید. ۲٫ سپس وقت رزرو شده قبلی خود را از طریق لینک مربوط به لغو وقت مصاحبه که درایمیل تأییدیه ثبت نام قبلی موجود است، لغو نمائید. ۳٫ حال مجدداً ثبت نام نمائید.  برای شرایطی که در ارتباط با شما صدق می کنند گزینه “بله” (JA) را علامت بزنید و برای آنهایی که صدق نمی کنند گزینه “خیر” (NEIN) را. ۴٫ به طور مرتب ایمیل و پوشه اسپم (Spam) خود را ملاحظه و چک نمائید! در ابتدا یک تأییدیه ثبت نام دریافت خواهید نمود. سپس در اولین فرصت، اعلامیه وقت سفارت را برایتان ارسال خواهیم کرد. ۵٫ پس از دریافت ایمیل اعلام وقت، حتماً بر روی لینک تأیید داخل ایمیل کلیک نمائید! در غیر این صورت وقت مصاحبه شما لغو خواهد شد! مسئولیت چک کردن ایمیل و پوشه اسپم آن بر عهده خود شما می باشد. به اشخاص ثالثی که قول هایی به شما می دهند و در قبالش از شما پول می گیرند، اعتماد نکنید. توجه: در صورتی که در ثبت نام مجدد یکی از شرایطی که در مورد شما صدق نمی کند را با “بله” پاسخ داده باشید تا بدین ترتیب وقت نزدیکتر و سریعتری بگیرید، اقدام شما جهت گرفتن وقت اصلاً لحاظ نخواهد شد. درخواست شما پذیرفته نخواهد شد...
پاسخ مثبت درخواست های روادید دانشجویی، دکترا، فرصت مطالعاتی و پژوهشی

پاسخ مثبت درخواست های روادید دانشجویی، دکترا، فرصت مطالعاتی و پژوهشی

Studierende des Informatik-Masterprogramms für afghanische Dozenten© TU Berlin تذکر در خصوص روادید اقامت بلند مدت  در آینده نزدیک، دیگر امکان اطلاع‌رسانی از طریق تلفن و یا ایمیل درخصوص صدور روادیدتان وجود نخواهد داشت. از طریق این تارنما و به کمک شماره پیگیری‌تان می‌توانید در خصوص آماده بودن روادید درخواستی، کسب اطلاع نمایید اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای اقامت بلند مدت از تاریخ اول اکتبر ۲۰۱۹ (برابر با ۹/۷/۱۳۹۸) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را بهمراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارئه نمایید. لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند.     در صورتی که درخواست روادید دانشجویی یا فرصت مطالعاتی کرده اید بارکد مربوط به درخواست شما در لیست دانشجویان، متخصصین مهمان قرار خواهد گرفت. خودتان گذرنامه را تحویل خواهید گرفت یا وکیل شما؟ در صورتی که خودتان نمی توانید حضور پیدا کنید، می توانید جهت دریافت گذرنامه وکالت دهید. شخص مورد اعتماد شما باید جهت احراز هویت، گذرنامه خود و همچنین وکالتنامه حاوی امضای شما و نیز گذرنامه شما و برگه تحویل و شماره بارکد مربوطه را به همراه داشته باشد. در وکالتنامه، تاریخ سفر مورد نظر خود را نیز درج نمایید. خواهشمند است مدارک زیر را به شخص مورد اعتماد خود دهید:  وکالت نامه جهت تحویل گرفتن گذرنامه گذرنامه شخص معتمد شما گذرنامه درخواست کننده روادید برگه رسید مدارک با شماره بارکد آن در صورتی که حضور شخص شما الزامی باشد، به موقع به شما اطلاع داده خواهد شد. در بخش روادید اگر شماره بارکدتان در فهرست وجود دارد، یا خودتان و یا وکیل تام‌الاختیارتان برای دریافت ویزا از یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ الی ۹:۳۰ صبح...
اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی (ویزای بلند مدت) آلمان

اطلاعاتی درخصوص درخواست ویزای ملی (ویزای بلند مدت) آلمان

از تاریخ اول اکتبر ۲۰۱۹ (برابر با ۹/۷/۱۳۹۸) باید همه‌ی مدارک مربوط به درخواست ویزای ملی را به همراه ترجمه‌ی آنها به زبان آلمانی ارائه نمایید. لطفاً توجه داشته باشید که فقط درخواست‌هایی پذیرفته شده و مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت که مدارک مربوط به آنها بصورت کامل تحویل داده شده باشند. روادید ملی، همان روادید ورود برای اقامت بلندمدت با هدف و منظوری خاص می باشد (بیش از ۳ ماه) که در قانون پیش بینی شده است. این نوع روادید معمولاً برای مدتی مشخص، در برخی موارد خاص تا یک سال، صادر می گردد. بسته به هدف از اقامت، می بایست پس از ورود به آلمان، مجوز اقامت آلمان درخواست گردد. برای اتباع خارجی جهت اقامت بیش از سه ماه و یا اقامت همراه با اشتغال و فعالیت کاری، اصولاً الزام روادید وجود دارد. موارد استثنا عبارتند از اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا، اتباع کشورهای منطقه اقتصادی اروپا و اتباع کشور سویس. شایان ذکر است، متقاضیان ویزای تحصیلی و کاری نیز جزو این دسته محسوب شده و بایستی مدارک خود را به زبان آلمانی ترجمه نمایند و تحویل دهند. این مطلب توسط سفارت آلمان منتشر شده و مسئولیت آن به عهده سفارت آلمان در تهران می باشد....