تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

براساس مصوبه امروز مجلس شورای اسلامی، ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شد و به این ترتیب دیگر مشمولان دیپلمه برای ادامه تحصیل نمی‌توانند به خارج از کشور بروند و فقط به مشمولان کارشناسی و بالاتر مجوز خروج داده می‌شود.  به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه روز سه‌شنبه، ۱۷ مرداد سال ۱۳۹۶، مجلس لایحه اصلاح ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی را با ۱۳۶ رأی موافق، ۴۴ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۶ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند. براساس این مصوبه مشمولان دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی داخل کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ویا وزارت بهداشت و درمان می باشند، پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره ۱ ماده ۳۳ به تحصیل اشتغال دارند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند. پیش از این یک‌بار دیگر قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شده بود و ماده ۳۵ به این ترتیب تغییر کرد که «مشمولین دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی داخل یا خارج از کشور که مورد تایید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت است پذیرفته شوند تا زمانیکه به تحصیل اشتغال دارند، مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند. این معافیت برای هر مقطع فقط یک بار داده می‌شود.» همچنین براساس مصوبه سال ۹۰، ماده ۳۶ این قانون نیز به این شرح تغییر کرد: مشمولین دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و معادل آن در حوزه‌های علمیه علاقه‌مند به تحصیل در خارج از کشور در...
اطلاعیه مهم (لطفاً همه عزیزان مطالعه نمایند)

اطلاعیه مهم (لطفاً همه عزیزان مطالعه نمایند)

به نام خداوند مهربان و دوست داشتنی با سلام و احترام خدمت همه عزیزان این سایت به هدف اطلاع رسانی به همه دوستانی که قصد ادامه تحصیل در کشورهای آلمان، ایتالیا و اتریش را دارند طراحی شده است. ولی این نکته حائز اهمیت می باشد که مؤسسه نیلوفر آبی (لوتوس) تلاش دارد تمامی سوالات شما را به درستی و با دقت جواب دهد ولی براساس اطلاعاتی که شما عزیزان در سایت می پرسید، به دلیل عدم دارا بودن کل پرونده شاید این امر شدنی نباشد و سوالات به نسبه مطالبی که شما عزیزان می فرمائید جواب داده شود. لذا امکان خطا وجود دارد. زیرا مؤسسه براساس سوال شما جواب داده و کل پرونده شما در اختیار ما نیست که بتوانیم جوابی درخور و شایسته به شما دهیم. لذا از همه شما عزیزان تقاضا دارم، قبل از هر انتخاب و اقدامی، پرونده خود را (به طور کامل و بدون نقصی) جهت بررسی دقیق تر به مؤسسه ارائه نمائید تا بتوانید براساس جواب دقیقی که از مؤسسه دریافت می کنید، تصمیم نهائی خود را اخذ نمائید. از این که ما را حمایت می نمائید، بی نهایت سپاسگزاریم و امیدواریم همه شما عزیزان در راه رست و مورد علاقه خودتان قرار بگیرید و شادی شما به ما نیز قوت دهد. درنهایت آرزو می کنم، شما دوستان من، مانند گل نیلوفر آبی حتی در سختی ها رشد نمائید و همه به زیبایی و موفقیت شما قبطه خورند. با احترام مؤسسه نیلوفرآبی...
کالج تجربی یا M-Kurs (کالج پزشکی)

کالج تجربی یا M-Kurs (کالج پزشکی)

مقطع کالج در کشور آلمان مقطع کالج در کشور آلمان در مراکز دولتی و آزاد برگزار می شود. در این دوره جهت ورود دانشجویان غیربومی متقاضی تحصیل در دانشگاه، در مقاطع لیسانس، رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، بایستی دروس اختصاصی (اکثراً علوم پایه) و زبان آلمانی با موفقیت بگذرانند. کالج های دولتی، اکثراً شامل هزینه نشده ویا هزینه تحصیل آن ها بسیار اندک می باشد. جهت ورود به این گونه کالج ها، متقاضیان بایستی در امتحان ورودی خاص آن که به طور معمول شامل دروس ریاضی و زبان آلمانی می باشد، شرکت نمایند. جهت اقدام به تحصیل در دوره کالج M-kurs، بایستی در ابتدا از یک دانشگاه که این کالج را برگزار می نماید،درخواست پذیرش در رشته های تجربی و کالج نمائید. بالطبع دانشگاه شرایط شما را بررسی کرده و درصورت تأیید، پذیرش مقطع کالج را به شما خواهدداد. مراکزی که این دوره را در کشور آلمان برگزار می نمایند، محدود بوده و حتی در بسیاری از موارد ۳ یا ۴ دانشگاه این دوره را در یک کالج به صورت مشترک برگزار می نمایند. افراد با چه شرایطی شامل پذیرش کالج خواهندشد؟ افرادی که متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس در تمامی رشته ها، رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی می باشد با شروط زیر می توانند دارای شرایط اخذ پذیرش کالج باشند: متقاضیان بایستی در ایران، کمتر از دو ترم در دانشگاه تحصیل نموده باشند. درغیراین صورت دانشگاه ها مختار به رد کردن درخواست پذیرش کالج می باشند. البته این موضوع به این دلیل می باشد که می خواهند به نفع شما عمل نمایند. متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در رشته ای متفاوت از رشته دیپلم و پیش دانشگاهی...
درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

با سلام متأسفانه، به دلیل تماس‌های پی‌درپی شما عزیزان نسبت به درخواست ویزای کار در کشور آلمان و پیشنهادات مؤسسات سودجو در این زمینه شایسته دانستیم اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم: برخی از مؤسسات در جواب به درخواست ویزای کار شما عزیزان، یک دعوت‌نامه از یک شرکت آلمانی را به شما ارائه می‌دهند که تنها با آن می‌توان از سفارت آلمان درخواست ویزای جستجوی کار به مدت ۶ ماه را اخذ نمود، که بابت این دعوتنامه هزینه هنگفتی را دریافت می‌نمایند. این نکته را درنظر بگیرید که این دعوتنامه و این ویزا به تنهایی کافی نبوده و بایستی برای شما پروسه عقد قراردادکاری به میزان لازم بسته شود وگرنه هر قرارداد کاری با هر مبلغی شما را دچار دردسر می‌نماید. لذا با توجه به موارد فوق و جهت اطلاع شما عزیزان پروسه این امر در ذیل خدمتتان توضیح داده شده‌است. این نکته را درنظر بگیرید که این مؤسسه این اطلاعات را تنها جهت اطلاع شما عزیزان قرار داده و در این زمینه اقدامی انجام نمی دهد. در ﭘﯽ ﮐﻤﺒﻮد ﻧﯿﺮوی ﮐﺎری و ﻧﯿﺎز اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ EU ﺑﻪ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺎر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺸﻢ‌اﻧﺪاز اﻗﺘﺼﺎدی ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ۲۷ ﮐﺸﻮر اروﭘﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، در ﺳﺎل ۲۰۰۷ ﻣﯿﻼدی اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ طرح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ای ﺑﺎ اﯾﺪه‌ای الهام ﮔﺮﻓﺘﻪ از طﺮح ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎرت ﯾﺎ ﮐﺎرت ﺳﺒﺰ دوﻟﺖ آﻣﺮﯾﮑﺎ و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎه از ﻧﻤﺎد ﭘﺮﭼﻢ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ رﻧﮓ آﺑﯽ اﺳﺖ ﺗﺤﺖ ﻧﺎم Bluecard  ﯾﺎ همان (ﮐﺎرت‌آﺑﯽ) اراﺋﻪ ﻧﻤﻮد ﮐﻪ طﯽ آن ﻧﯿﺮوهای ﮐﺎری و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻏﯿﺮاروﭘﺎﯾﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ در ﻗﺎﻟﺐ اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ، ﺑﻐﯿﺮ از ﮐﺸﻮرهای اﻧﮕﻠﺴﺘﺎن، اﯾﺮﻟﻨﺪ و...