فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

با سلام و احترام مؤسسه نيلوفر آبي داراي مجوز رسمي از وزارت علوم براي پزشكان ، دندان پزشکان و پرستاران محترمي که قصد ادامه تحصيل و کار در كشور آلمان را دارند اقدام به اخذ پذيرش و مجوز كار در دوره‌هاي تخصص (Facharzt) و فوق‌تخصص و پرستاری تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان و موقعیت کاری با دریافت حقوق مي‌نمايد. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است نسبت به مشاوره حضوری با تعیین وقت قبلی در محل مؤسسه اقدام نمایید.   شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷ ۹ ۳۲۷ – ۰۹۱۲ و  ۱۸۰۰ ۷۸۰ – ۰۹۳۶ (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره‌ها، شماره‌گيري فرماييد) مراجعه نمایید.                                                 تخصص پزشكي ، دندانپزشکی و دوره پرستاری با تحصيلات رايگان در يكي از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان موقعیت کاری به عنوان پزشک یار به صورت با حقوق (Assistantarts) و دوره پرستاری به صورت با حقوق حداقل مدرک زبان آلمانی موردنیاز، مدرک B1 اخذ شده از مؤسسه گوته و انجمن فرهنگی ایران و اتریش ÖKF (البته شرایطی را مؤسسه ما در حال فراهم کردن آن می باشد که عزیزانی که دارای مدرک زبان A2 نیز می باشند، پذیرفته و دوره های تکمیلی آن را در کشور آلمان بگذرانند.) پذیرش و ثبت نام در دوره تکمیلی زبان آلمان تا سطح B2 – دوره تخصصی مخصوص پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران از سطح B2 به C1 از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان پذیرش و ثبت نام در دوره Fachsprache جهت ورود و پذیرفته شدن در مراکز از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان  تأیید مدارک پزشکی ، دندانپزشکی و پرستاری توسط نظام پزشکی...
دوره های مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش

دوره های مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام متقاضیان علاقه مند به تحصیل در دوره های تخصصی، فلوشیپ و مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش، اعلام می دارد، دوره های زیر در کشور اتریش با بهترین شرایط برگزار می شود. لذا درصورت تمایل هرچه سریع تر اقدام نمائید تا این فرصت را از دست ندهید. لیست دوره های برگزار شده در کشور اتریش (ویرایش ۲۸ می ۲۰۱۷) ۱- دوره پروستودونیکس طول دوره تحصیل: ۴ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس دانشگاه برگزار کننده: دانشگاه گراتس زبان تحصیل: انگلیسی میزان کل شهریه دوره: ۱۲ هزار یورو شروع دوره: مارچ ۲۰۱۸ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: دندانپزشکان و متخصصین دندانپزشکی فک و صورت نحوه تحصیل: رو در رو با بیمار ۲- دوره طب سنتی چینی طول دوره تحصیل: ۵ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس دانشگاه برگزار کننده: دانشگاه گراتس زبان تحصیل: انگلیسی و آلمانی میزان کل شهریه دوره: ۱۷ هزار ۷۵۰ یورو شروع دوره: نوامبر ۲۰۱۷ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: پزشکان و دندانپزشکان – دامپزشکان – داروسازان و دارندگان مدرک مرتبط با انسان که حداقل دو سال سابقه کار داشته باشند. نحوه تحصیل: رو در رو با بیمار ۳- دوره علم پزشکی قانونی طول دوره تحصیل: ۴ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس زبان تحصیل: انگلیسی و آلمانی میزان کل شهریه دوره: ۱۵ هزار یورو شروع دوره: مارچ ۲۰۱۸ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: پزشکان و دندانپزشکان – باستان شناسان تاریخی که لیسانس آن ها یا با فوق لیسانس شان، روی هم رفته ۱۸۰ واحد را پاس کرده باشند – پرستاران با حداقل ۵ سال تجربه در این زمینه – حقوق با گرایش...
پذیرش در مقطع دکترا در کشور آلمان و ایتالیا

پذیرش در مقطع دکترا در کشور آلمان و ایتالیا

سلام دوستان عزیز به دلیل سوالات متعدد شما عزیزان در مورد تحصیل و پذیرش در مقطع دکترا، موارد ذیل را خدمتتان جهت رفع ابهامات در این پروسه تقدیم می گردد. مؤسسه برای افراد متقاضی تحصیل در مقطع دکترا، پیشنهاد می نماید بهتر است، در ابتدا با پذیرش در مقطع فوق لیسانس مجدد وارد آلمان شوید. شایان ذکر است، این امکان برای شما وجود دارد که در هر زمان موفق به اخذ پذیرش دکترا شوید، می توانید به مقطع دکترا سوئیچ نمائید و هیچ محدودیتی بابت این موضوع برای شما وجود ندارد. یکی از دلایل این پیشنهاد طولانی بودن پروسه پذیرش دکترا و زمان بر بودن آن می باشد. این پروسه بین یک تا یک سال و نیم حداقل به طول می انجامد. یکی دیگر از دلایل این پیشنهاد، این است که، اقدام جهت دکترا نتیجه مشخصی ندارد و هیچ تضمینی وجود ندارد که پذیرش اخذ می گردد ویا خیر. پروسه دکترا علاوه بر مدارک تحصیلی، مهم تر از آن به Proposal شما بستگی دارد و درصورت قبول Proposal توسط استاد راهنمای مربوطه که این امر یک پروسه کاملاً تخصصی می باشد، شما امکان ورود به دوره دکترا را خواهید داشت. در این پروسه داشتن مقالات بین المللی چاپ شده، کنفرانس و داشتن مدرک زبان موردنیاز و حتی نمره بالاتر از حد معمول، جزو مدارک اصلی و لازم می باشد که شما را نسبت به دیگر متقاضیان تمییز می دهد و شانس شما را برای دریافت پذیرش دکترا افزایش می دهد. لذا مؤسسه ما به شما پیشنهاد می دهد، به دلیل وجود ریسک در دریافت پذیرش دکترا، برای مقطع فوق لیسانس مجدد اقدام شود. مزایای این تصمیم در ذیل آمده است: واحدهای گذرانده شده...
تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

با سلام و احترام ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاههاي خارجي موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش مي‌باشند در تمامي مقاطع و با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است با شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷۹۳۲۷-۰۹۱۲ و  ۷۸۰۱۸۰۰-۰۹۳۶ تماس حاصل فرماييد (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره ها، شماره گيري فرماييد) ویا به سایت www.Lotus-Inst.com مراجعه نمایید. مؤسسه در زمینه های زیر امکان مشاوره جهت اخذ پذیرش را دارا می باشد: تحصیل با داشتن تنها مدرک دیپلم و بدون نیاز به داشتن مدرک پیش دانشگاهی  پذیرش در مدارس و مراکز خصوصی اتریش با هزینه‌های بسیار کم در حد رایگان، در رشته‌های فنی، نیز می‌توان در مدارس فنی اتریش ثبت‌نام کرده که با گذراندن ۵ تا ۶ سال و اخذ مدرک موردنظر به راحتی جذب بازار کار در کشورهای اروپایی می‌شوند و اعتبار آن از مدرک لیسانس دانشگاهی برای جذب نیروی کار بلاتر می‌باشد. جهت پذیرش در این دوره‌ها که قبل از دانشگاه برگزار می‌شود، نیاز به دارا بودن مدرک زبان آلمانی در حد B2 ویا مدرک انگلیسی در حد IELTS 6.5 Ac. / TOEFL 90 iBt بسته به دوره‌ای که در کشور اتریش برگزار می‌شود، می‌باشد. تحصیل در مقطع لیسانس  جهت ورود و اخذ پذیرش در مقطع لیسانس نیاز به گواهی قبولی در کنکور سراسری می‌باشد و در بسیاری از دانشگاه‌ها در هر رشته‌ای که در ایران موفق به قبولی در آن رشته شوید، امکان ادامه تحصیل در آن رشته و در بعضی از موارد در رشته‌های مشابه و مرتبط با آن را خواهید داشت. جهت اخذ پذیرش...