پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد

پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد

با سلام و احترام عزیزانی که قصد اقدام برای پذیرش از کشور اتریش را با داشتن مدرک دانشگاه آزاد دارند، دقت نمایند که از تاریخ ۲ ژانویه ۲۰۱۸ به هیچ وجه مدرک دانشگاه آزاد را قبول نداشته و جهت ورود به دانشگاه دچار مشکل خواهید شد. برای اطلاع از این مورد لینک این مطلب در دانشگاه وین در زیر به همراه آن مطلب آورده شده است: https://slw.univie.ac.at/en/studying/special-entrance-qualification-for-university-studies/ این نکته را درنظر داشته باشید که شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش به نسبت به دیگر دانشگاه های اتریش ساده تر بوده و لذا نمی توان به راحتی روی دیگر دانشگاه های اتریش حساب کرد که بودن مدرک زبان پذیرش صادر کنند. درضمن جهت ورود به همراه مدرک زبان، نیاز به مدرک زبان در سطح B2 مروبط به EPD می باشد که در ایران برگزار نشده و فقط کالج های اتریش، آلمان و سوئیس این آزمون را برگزار می کند. باتشكر ـ مؤسسه نیلوفرآبی...
تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

تصویب لایحه ممنوعیت خروج دیپلمه‌ های مشمول از کشور

براساس مصوبه امروز مجلس شورای اسلامی، ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شد و به این ترتیب دیگر مشمولان دیپلمه برای ادامه تحصیل نمی‌توانند به خارج از کشور بروند و فقط به مشمولان کارشناسی و بالاتر مجوز خروج داده می‌شود.  به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه روز سه‌شنبه، ۱۷ مرداد سال ۱۳۹۶، مجلس لایحه اصلاح ماده ۳۵ قانون خدمت وظیفه عمومی را با ۱۳۶ رأی موافق، ۴۴ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۳۶ نماینده حاضر در مجلس به تصویب رساندند. براساس این مصوبه مشمولان دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی داخل کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ویا وزارت بهداشت و درمان می باشند، پذیرفته شوند تا زمانی که وفق تبصره ۱ ماده ۳۳ به تحصیل اشتغال دارند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند. پیش از این یک‌بار دیگر قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاح شده بود و ماده ۳۵ به این ترتیب تغییر کرد که «مشمولین دیپلم که حداکثر یک سال پس از فراغت از تحصیل در یکی از دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی داخل یا خارج از کشور که مورد تایید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت است پذیرفته شوند تا زمانیکه به تحصیل اشتغال دارند، مشروط به اینکه دارای غیبت غیرموجه نباشند می‌توانند از معافیت تحصیلی استفاده کنند. این معافیت برای هر مقطع فقط یک بار داده می‌شود.» همچنین براساس مصوبه سال ۹۰، ماده ۳۶ این قانون نیز به این شرح تغییر کرد: مشمولین دارای مدرک کارشناسی و بالاتر و معادل آن در حوزه‌های علمیه علاقه‌مند به تحصیل در خارج از کشور در...
اطلاعیه مهم (لطفاً همه عزیزان مطالعه نمایند)

اطلاعیه مهم (لطفاً همه عزیزان مطالعه نمایند)

به نام خداوند مهربان و دوست داشتنی با سلام و احترام خدمت همه عزیزان این سایت به هدف اطلاع رسانی به همه دوستانی که قصد ادامه تحصیل در کشورهای آلمان، ایتالیا و اتریش را دارند طراحی شده است. ولی این نکته حائز اهمیت می باشد که مؤسسه نیلوفر آبی (لوتوس) تلاش دارد تمامی سوالات شما را به درستی و با دقت جواب دهد ولی براساس اطلاعاتی که شما عزیزان در سایت می پرسید، به دلیل عدم دارا بودن کل پرونده شاید این امر شدنی نباشد و سوالات به نسبه مطالبی که شما عزیزان می فرمائید جواب داده شود. لذا امکان خطا وجود دارد. زیرا مؤسسه براساس سوال شما جواب داده و کل پرونده شما در اختیار ما نیست که بتوانیم جوابی درخور و شایسته به شما دهیم. لذا از همه شما عزیزان تقاضا دارم، قبل از هر انتخاب و اقدامی، پرونده خود را (به طور کامل و بدون نقصی) جهت بررسی دقیق تر به مؤسسه ارائه نمائید تا بتوانید براساس جواب دقیقی که از مؤسسه دریافت می کنید، تصمیم نهائی خود را اخذ نمائید. از این که ما را حمایت می نمائید، بی نهایت سپاسگزاریم و امیدواریم همه شما عزیزان در راه رست و مورد علاقه خودتان قرار بگیرید و شادی شما به ما نیز قوت دهد. درنهایت آرزو می کنم، شما دوستان من، مانند گل نیلوفر آبی حتی در سختی ها رشد نمائید و همه به زیبایی و موفقیت شما قبطه خورند. با احترام مؤسسه نیلوفرآبی...
کالج تجربی یا M-Kurs (کالج پزشکی)

کالج تجربی یا M-Kurs (کالج پزشکی)

مقطع کالج در کشور آلمان مقطع کالج در کشور آلمان در مراکز دولتی و آزاد برگزار می شود. در این دوره جهت ورود دانشجویان غیربومی متقاضی تحصیل در دانشگاه، در مقاطع لیسانس، رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، بایستی دروس اختصاصی (اکثراً علوم پایه) و زبان آلمانی با موفقیت بگذرانند. کالج های دولتی، اکثراً شامل هزینه نشده ویا هزینه تحصیل آن ها بسیار اندک می باشد. جهت ورود به این گونه کالج ها، متقاضیان بایستی در امتحان ورودی خاص آن که به طور معمول شامل دروس علوم پایه و زبان آلمانی می باشد، شرکت نمایند. جهت اقدام به تحصیل در دوره کالج M-kurs، بایستی در ابتدا از یک دانشگاه که این کالج را برگزار می نماید،درخواست پذیرش در رشته های تجربی و کالج نمائید. بالطبع دانشگاه شرایط شما را بررسی کرده و درصورت تأیید، پذیرش مقطع کالج را به شما خواهدداد. مراکزی که این دوره را در کشور آلمان برگزار می نمایند، محدود بوده و حتی در بسیاری از موارد ۳ یا ۴ دانشگاه این دوره را در یک کالج به صورت مشترک برگزار می نمایند. افراد با چه شرایطی شامل پذیرش کالج خواهندشد؟ افرادی که متقاضی تحصیل در مقطع لیسانس در تمامی رشته ها، رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی می باشد با شروط زیر می توانند دارای شرایط اخذ پذیرش کالج باشند: متقاضیان بایستی در ایران، کمتر از دو ترم در دانشگاه تحصیل نموده باشند. درغیراین صورت دانشگاه ها مختار به رد کردن درخواست پذیرش کالج می باشند. البته این موضوع به این دلیل می باشد که می خواهند به نفع شما عمل نمایند. متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در رشته ای متفاوت از رشته دیپلم و پیش دانشگاهی...
تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

با سلام و احترام ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاههاي خارجي موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش مي‌باشند در تمامي مقاطع و با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است با شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷۹۳۲۷-۰۹۱۲ و  ۷۸۰۱۸۰۰-۰۹۳۶ تماس حاصل فرماييد (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره ها، شماره گيري فرماييد) ویا به سایت www.Lotus-Inst.com مراجعه نمایید. مؤسسه در زمینه های زیر امکان مشاوره جهت اخذ پذیرش را دارا می باشد: تحصیل با داشتن تنها مدرک دیپلم و بدون نیاز به داشتن مدرک پیش دانشگاهی  پذیرش در مدارس و مراکز خصوصی اتریش با هزینه‌های بسیار کم در حد رایگان، در رشته‌های فنی، نیز می‌توان در مدارس فنی اتریش ثبت‌نام کرده که با گذراندن ۵ تا ۶ سال و اخذ مدرک موردنظر به راحتی جذب بازار کار در کشورهای اروپایی می‌شوند و اعتبار آن از مدرک لیسانس دانشگاهی برای جذب نیروی کار بلاتر می‌باشد. جهت پذیرش در این دوره‌ها که قبل از دانشگاه برگزار می‌شود، نیاز به دارا بودن مدرک زبان آلمانی در حد B2 ویا مدرک انگلیسی در حد IELTS 6.5 Ac. / TOEFL 90 iBt بسته به دوره‌ای که در کشور اتریش برگزار می‌شود، می‌باشد. تحصیل در مقطع لیسانس  جهت ورود و اخذ پذیرش در مقطع لیسانس نیاز به گواهی قبولی در کنکور سراسری می‌باشد و در بسیاری از دانشگاه‌ها در هر رشته‌ای که در ایران موفق به قبولی در آن رشته شوید، امکان ادامه تحصیل در آن رشته و در بعضی از موارد در رشته‌های مشابه و مرتبط با آن را خواهید داشت. جهت اخذ پذیرش...