تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

تحصیل در کشور اتریش – بدون نیاز به مدرک زبان

با سلام و احترام ما براي دانشجوياني که متقاضي تحصيل در دانشگاههاي خارجي موردتأييد وزارت علوم و وزارت بهداشت ايران و وزارت علوم کشور اتریش مي‌باشند در تمامي مقاطع و با هر شرايطي با مناسبترين هزينه اقدام به اخذ پذيرش و ويزاي تحصيلي مي‌نماييم. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است با شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷۹۳۲۷-۰۹۱۲ و  ۷۸۰۱۸۰۰-۰۹۳۶ تماس حاصل فرماييد (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره ها، شماره گيري فرماييد) ویا به سایت www.Lotus-Inst.com مراجعه نمایید. مؤسسه در زمینه های زیر امکان مشاوره جهت اخذ پذیرش را دارا می باشد: تحصیل با داشتن تنها مدرک دیپلم و بدون نیاز به داشتن مدرک پیش دانشگاهی  پذیرش در مدارس و مراکز خصوصی اتریش با هزینه‌های بسیار کم در حد رایگان، در رشته‌های فنی، نیز می‌توان در مدارس فنی اتریش ثبت‌نام کرده که با گذراندن ۵ تا ۶ سال و اخذ مدرک موردنظر به راحتی جذب بازار کار در کشورهای اروپایی می‌شوند و اعتبار آن از مدرک لیسانس دانشگاهی برای جذب نیروی کار بلاتر می‌باشد. جهت پذیرش در این دوره‌ها که قبل از دانشگاه برگزار می‌شود، نیاز به دارا بودن مدرک زبان آلمانی در حد B2 ویا مدرک انگلیسی در حد IELTS 6.5 Ac. / TOEFL 90 iBt بسته به دوره‌ای که در کشور اتریش برگزار می‌شود، می‌باشد. تحصیل در مقطع لیسانس  جهت ورود و اخذ پذیرش در مقطع لیسانس نیاز به گواهی قبولی در کنکور سراسری می‌باشد و در بسیاری از دانشگاه‌ها در هر رشته‌ای که در ایران موفق به قبولی در آن رشته شوید، امکان ادامه تحصیل در آن رشته و در بعضی از موارد در رشته‌های مشابه و مرتبط با آن را خواهید داشت. جهت اخذ پذیرش...
درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

با سلام متأسفانه، به دلیل تماس‌های پی‌درپی شما عزیزان نسبت به درخواست ویزای کار در کشور آلمان و پیشنهادات مؤسسات سودجو در این زمینه شایسته دانستیم اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم: برخی از مؤسسات در جواب به درخواست ویزای کار شما عزیزان، یک دعوت‌نامه از یک شرکت آلمانی را به شما ارائه می‌دهند که تنها با آن می‌توان از سفارت آلمان درخواست ویزای جستجوی کار به مدت ۶ ماه را اخذ نمود، که بابت این دعوتنامه هزینه هنگفتی را دریافت می‌نمایند. این نکته را درنظر بگیرید که این دعوتنامه و این ویزا به تنهایی کافی نبوده و بایستی برای شما پروسه عقد قراردادکاری به میزان لازم بسته شود وگرنه هر قرارداد کاری با هر مبلغی شما را دچار دردسر می‌نماید. لذا با توجه به موارد فوق و جهت اطلاع شما عزیزان پروسه این امر در ذیل خدمتتان توضیح داده شده‌است. این نکته را درنظر بگیرید که این مؤسسه این اطلاعات را تنها جهت اطلاع شما عزیزان قرار داده و در این زمینه اقدامی انجام نمی دهد. در ﭘﯽ ﮐﻤﺒﻮد ﻧﯿﺮوی ﮐﺎری و ﻧﯿﺎز اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ EU ﺑﻪ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺎر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺸﻢ‌اﻧﺪاز اﻗﺘﺼﺎدی ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ۲۷ ﮐﺸﻮر اروﭘﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، در ﺳﺎل ۲۰۰۷ ﻣﯿﻼدی اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ طرح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ای ﺑﺎ اﯾﺪه‌ای الهام ﮔﺮﻓﺘﻪ از طﺮح ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎرت ﯾﺎ ﮐﺎرت ﺳﺒﺰ دوﻟﺖ آﻣﺮﯾﮑﺎ و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎه از ﻧﻤﺎد ﭘﺮﭼﻢ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ رﻧﮓ آﺑﯽ اﺳﺖ ﺗﺤﺖ ﻧﺎم Bluecard  ﯾﺎ همان (ﮐﺎرت‌آﺑﯽ) اراﺋﻪ ﻧﻤﻮد ﮐﻪ طﯽ آن ﻧﯿﺮوهای ﮐﺎری و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻏﯿﺮاروﭘﺎﯾﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ در ﻗﺎﻟﺐ اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ، ﺑﻐﯿﺮ از ﮐﺸﻮرهای اﻧﮕﻠﺴﺘﺎن، اﯾﺮﻟﻨﺪ و...
معافیت تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور (آخرین ویرایش)

معافیت تحصیلی برای متقاضیان تحصیل در خارج از کشور (آخرین ویرایش)

سلام قابل توجه متقاضیانی که معافیت دائم ویا پایان خدمت سربازی ندارند و قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی را دارند، به موارد ذیل را به دقت مطالعه نمایند: معافیت تحصیلی خارج از کشور (آخرین ویرایش) ماده ۳۱: دانش آموزان مدارس و دانشجويان مراكز آموزش عالي وابسته به وزارت آموزش و پرورش و يا مورد تأييد آن وزارت و دانشجويان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي دولتي يا غير دولتي داخلي و خارجي مورد تأييد وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت و طلاب حوزه‌هاي علميه كه در حين تحصيل به سن مشموليت رسيده و يا مي‌رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه مي‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف مي‌باشند. . ماده ۳۳: صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به ارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طريق مراجع ذي‌ربط است و مدت اعتبار آن تا یک سال پس از صدور گواهي پايان تحصيلات در هر مقطع مي‌باشد. . تبصره ۱: حداكثر معافيت تحصيلي براي دانش‌آموزان تا سن بيست سال تمام و در هر يك از مقاطع تحصيلي كارداني دو و نيم سال، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي‌ارشد ناپيوسته سه سال، كارشناسي پيوسته پنج سال و كارشناسي ارشد پيوسته شش سال، دكتراي پزشكي پيوسته هشت سال و دكتراي تخصصي شش سال است. تبصره ۲: در مواقع ضروري با تشخيص و اعلام كميسيون موارد خاص دانشگاه‌هاي مربوط حداكثر يك سال به مدت فوق اضافه مي‌شود. . ماده ۳۴: دانش‌آموزان و دانشجويان و طلاب علوم ديني مشمول، در صورت ترك تحصيل، اخراج، انصراف يا فراغت از تحصيل، بايد براي خدمت دوره ضرورت خود را معرفي نمايند. مقامات مسئول مكلفند صورت اسامي اين قبيل مشمولين را با ذكر مشخصات كامل و...
محدودیت های اخذ پذیرش در کشور آلمان

محدودیت های اخذ پذیرش در کشور آلمان

سلام به همه عزیزانم، همه افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشور آلمان را دارند باید به این نکته دقت نمایند که در بدو ورود نمی شود برای همه دانشگاه های آلمان اقدام جهت اخذ پذیرش نمود و محدودیت هایی جهت این اقدام وجود دارد که اهم آن در ذیل قید شده است: ترمیک: دانشگاه های آلمان همه دو ترم در سال اقدام به اخذ دانشجو در مقاطع مختلف نمی کنند و خیلی از دانشگاه ها فقط یک بار در سال دانشجو می پذیرند. لذا امکان دارد در آن زمان که شما اقدام به درخواست پذیرش می نمائید آن دانشگاه ورودی نداشته باشد. دوره تکمیلی زبان آلمانی: همه عزیزانی که به دنبال تحصیل به زبان آلمانی هستند، بایستی برای پذیرش از دانشگاه هایی اقدام نمود که آن دانشگاه خودش دوره زبان تکمیلی آلمانی را به همراه پذیرش ارائه دهد وگرنه سفارت به شما ویزا نخواهد داد. زمان صدور پذیرش: خیلی از دانشگاه ها مخصوصاً دانشگاه هایی که مراحل صدور پذیرش آن ها از طریق UNI Assist صورت می گیرد، پذیرش را آنقدر دیر به دست شما می رسانند که شما زمانی برای مراجعه به سفارت نداشته و نمی توانید حتی وقت گرفته و جهت روادید اقدام نمایئد. لذا اقدام کردن برای این دانشگاه ها سودی برای شما نداشته و تنها شما را دچار مشکل های بیشتری می نماید. دانشگاه آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور: تمام عزیزانی که مدرک تحصیلی خود را از این مراکز اخذ کرده اند نگران اخذ پذیرش نباشند که چون در دانشگاه آزاد تحصیل کرده ام آلمان به من پذیرش نمی دهد و من را نمی پذیردو ما برای شما پذیرش را از یکی از بهترین دانشگاه های آلمان اخذ...
ویزای آبی و باز شدن درهای آلمان برای تحصیل و کار

ویزای آبی و باز شدن درهای آلمان برای تحصیل و کار

جستجوی نیروهای متخصص از سراسر جهان برای جوانان غیر اروپایی آلمان مکانی محبوب برای کار و تحصیل است. در حال حاضر بیش از ۲۴۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های این کشور مشغول تحصیل هستند که حدود ۱۰۰ هزار تن از آنان از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا می‌آیند. تا الان بسیاری از آنان پس از پایان تحصیل به دلیل تشریفات اداری پیچیده درآلمان در مورد اجازه کار و اقامت، این کشور را ترک می‌کردند. با “کارت آبی” همه چیز آسان‌تر می‌شود. هر کسی که مدرک تحصیلی از دانشگاه‌های آلمانی یا دانشگاه‌های خارجی مورد تایید آلمان و شغلی با درآمد متوسط سالانه ۴۴۸۰۰ یورو داشته باشد می‌تواند تا ۴ سال در آلمان بماند. در مورد مهندسان و دانشمندان علوم طبیعی حتی درآمد کمتری نیز کفایت می‌کند چون آلمان به این افراد به شدت نیاز دارد. تمایل جهانی برای داشتن آینده‌ای در آلمان این مورد به‌هیچ‌وجه تنها منوط به تحصیل‌کردگانی که علاقه‌مند به کار در آلمان هستند نمی‌شود بلکه دانشجویانی که مدرک کارشناسی خود را در خارج از آلمان دریافت کرده‌اند و تمایل به ادامه تحصیل در آلمان دارند را نیز شامل می‌شود. بنا به گفته‌های گروتوس برای این دانشجویان اهمیت ویژه‌ای دارد که بدانند پس از پایان تحصیل می‌توانند در آلمان بمانند تا به این ترتیب بتوانند برای آینده‌شان چشم‌اندازهای بلند‌مدت ترسیم کنند.   تشریفات اداری کمتر با کارت آبی قانون جدید این امکان را به آن‌ها می‌دهد که در طول تحصیل کار کنند. زیرا اغلب برای دانشجویان خارجی تأمین هزینه‌های اقامتشان در آلمان امری دشوار است. در آینده دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا قادر خواهند بود به جای ۹۰ روز ۱۲۰ روز در سال به صورت تمام وقت بدون...