شرایط و ضوابط لازم برای ورود به رشته پزشکی در کشور ایتالیا به زبان انگلیسی

شرایط و ضوابط لازم برای ورود به رشته پزشکی در کشور ایتالیا به زبان انگلیسی

معرفی رشته پزشکی به زبان انگلیسی در کشور ایتالیا تحصیل در رشته پزشکی در ایتالیا با طول دوره شش سال به زبان انگلیسی در دانشگاه دولتی ایتالیا مورد تایید وزارت بهداشت ایران و با اعتبار بالای مدرک دانشگاهی و سطح آموزشی ممتاز در سال تحصیلی و به صورت همزمان با آزمون پزشکی از طریق آزمون ملی آیمت (IMAT) که در سپتامبر هر سال برگزار خواهد شد، امکانپذیر می باشد. براساس برنامه وزارت دانشگاه های ایتالیا هر سال ظرفیت پذیرش و تعداد دانشگاه های ارائه دهنده افزایش خواهد یافت و علاقمندان به تحصیل در این رشته فرصت های بیشتری برای پذیرش خواهند یافت. مزیت های مهم تحصیل در رشته پزشکی در کشور ایتالیا: ۱-اعتبار بالای مدرک تحصیلی و کیفیت آموزشی بالا در این رشته در دانشگاه ارائه دهنده رده اول ایتالیا ۲-برگزاری تمامی طول دوره شش ساله به زبان انگلیسی ۳-هزینه بسیار کم تحصیل (شهریه دانشگاه سالیانه بین ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ یورو) ۴-امکان اخذ تخفیف شهریه تا ۷۵% شهریه دانشگاه بدون توجه به سوابق تحصیلی و معدل دیپلم ۵-امکان استفاده از تسهیلات بورسیه تحصیلی تا سقف ۵۲۰۰ یورو در سال ۶-امکان شرکت در برنامه های تبادل دانشجو در اروپا ERASMUS و گذراندن بخشی از طول دوره در سایر دانشگاه های اروپایی ۷-امکان اخذ بورسیه های تحصیلی در قالب برنامه های تبادل دانشجو در اروپا ERASMUS ۸-امکان گذراندن دوره تخصص در تمامی دانشگاه های مطرح اروپا، آمریکا و کانادا ۹-پذیرش مدارک صادره در تمامی کشورهای مطرح جهان جهت فعالیت های حرفه ای ۱۰-مدارک دانشگاهی مورد تایید وزارت علوم و بهداشت ایران در رده A دانشگاه های خارج از کشور ۱۱-امکان انتقال بدون آزمون ورودی دانشجویان رشته پزشکی از سایر دانشگاه ها به ایتالیا معرفی آزمون...
پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد امکان پذیرش نمی باشد. (قانون جدید کشور اتریش)

پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد امکان پذیرش نمی باشد. (قانون جدید کشور اتریش)

با سلام و احترام عزیزانی که قصد اقدام برای پذیرش از کشور اتریش را با داشتن مدرک دانشگاه آزاد دارند، دقت نمایند که از تاریخ ۲ ژانویه ۲۰۱۸ به هیچ وجه مدرک دانشگاه آزاد را قبول نداشته و جهت ورود به دانشگاه دچار مشکل خواهید شد. برای اطلاع از این مورد لینک این مطلب در دانشگاه وین در زیر به همراه آن مطلب آورده شده است: https://slw.univie.ac.at/en/studying/special-entrance-qualification-for-university-studies/ این نکته را درنظر داشته باشید که شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش به نسبت به دیگر دانشگاه های اتریش ساده تر بوده و لذا نمی توان به راحتی روی دیگر دانشگاه های اتریش حساب کرد که بودن مدرک زبان پذیرش صادر کنند. درضمن جهت ورود به همراه مدرک زبان، نیاز به مدرک زبان در سطح B2 مروبط به EPD می باشد که در ایران برگزار نشده و فقط کالج های اتریش، آلمان و سوئیس این آزمون را برگزار می کند. باتشكر ـ مؤسسه نیلوفرآبی...
بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام   مؤسسه نيلوفر آبي براي پزشكان محترمي و متقاضیانی که قصد گذراندن دوره تخصصی پزشکی و کار در كشور اتریش را دارند اقدام به اخذ پذيرش در دوره‌هاي تخصصی پزشکی ۳ ماهه تا یک ساله تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور اتریش و موقعیت کاری مي‌نمايد. مدارک موردنیاز برای دوره های سه ماهه تا یک ساله تخصصی پزشکی: رزومه کامل تحصیلی و کاری (عکس دار) انگیزه نامه پاسپورت معتبر دارای اعتبار کافی شناسنامه مدرک تحصیلی که توسط سازمان های مربوطه تأیید و دارای ارزش ترجمه و امکان تأیید توسط دادگستری و امورخارجه را دارا باشد. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و پزشکی که از زمان ارائه آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. بیمه سلامت و تصادفی که تا سقف ۵۰ هزار یورو ساپورت نماید و این مبلغ در بیمه نامه قید شده باشد. گواهی آزمایش سلامت در برابر بیماری ها (شامل: HIV، سرخک، سرخچه، اریون، هپاتیت و سل) که توسط وزارت بهداشت تأیید شده و تاریخ صدور آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. مدرک زبان آلمانی (حداقل مدرک آلمانی در حد B2) ویا انگلیسی (الزاماً حداقل ILETS 6 Ac. or TOEFL 790 PBT or TOEFL 80 iBT or GRE 790) هزینه دوره حدود ۱۵۰۰ یورو می باشد. در بعضی از موارد امکان گذراندن این دوره ها توسط فوق لیسانس رشته های تجربی، پرستاری و فیزیوتراپ ها و . . . نیز می باشد. شایان ذکر است، این دوره ها بدون دریافت فاند از دانشگاه می باشد و دانشگاه هیچ مسئولیتی بابت استخدام، فاند و نیز اقامت داوطلبان نداشته و داوطلبان بایستی شخصاً توانایی پرداخت هزینه های زندگی و دوره تخصصی را داشته باشند....
تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش

باسلام و احترام عزیزانی که علاقمند به تحصیل در رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در کشور اتریش می باشند، بایستی به یکی از طُرق زیر اقدام به پذیرش نمایند: با دارا بودن مدرک گواهی قبولی در کنکور سراسری در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی از سازمان سنجش. در هر رشته ای قبولی کنکور داشته باشید، می توانید در آن رشته ادامه تحصیل دهید. متقضیانی که در این رشته ها در یکی از کشورهای دنیا در حال تحصیل می باشند (ارمنستان، مجارستان، ترکیه، بلاروس و …) می توانند برای همان رشته در کشور اتریش پذیرش اخذ نمایند. البته نوع دانشگاه و آن مرکری که در آن تحصیل می کنند بسیار مهم می باشد که تأیید شود. درصورت تأیید دانشگاه ویا مرکزی که در آن به تحصیل مشغول می باشید، بعد از دریافت پذیرش بایستی از ابتدا آن رشته را خوانده و واحدهای گذرانده شده ی شما تطبیق نمی شود. با تشکر – مؤسسه نیلوفر آبی...
دوره های مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش

دوره های مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام متقاضیان علاقه مند به تحصیل در دوره های تخصصی، فلوشیپ و مرتبط با پزشکی و دندانپزشکی در کشور اتریش، اعلام می دارد، دوره های زیر در کشور اتریش با بهترین شرایط برگزار می شود. لذا درصورت تمایل هرچه سریع تر اقدام نمائید تا این فرصت را از دست ندهید. لیست دوره های برگزار شده در کشور اتریش (ویرایش ۲۸ می ۲۰۱۷) ۱- دوره پروستودونیکس طول دوره تحصیل: ۴ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس دانشگاه برگزار کننده: دانشگاه گراتس زبان تحصیل: انگلیسی میزان کل شهریه دوره: ۱۲ هزار یورو شروع دوره: مارچ ۲۰۱۸ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: دندانپزشکان و متخصصین دندانپزشکی فک و صورت نحوه تحصیل: رو در رو با بیمار ۲- دوره طب سنتی چینی طول دوره تحصیل: ۵ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس دانشگاه برگزار کننده: دانشگاه گراتس زبان تحصیل: انگلیسی و آلمانی میزان کل شهریه دوره: ۱۷ هزار ۷۵۰ یورو شروع دوره: نوامبر ۲۰۱۷ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: پزشکان و دندانپزشکان – دامپزشکان – داروسازان و دارندگان مدرک مرتبط با انسان که حداقل دو سال سابقه کار داشته باشند. نحوه تحصیل: رو در رو با بیمار ۳- دوره علم پزشکی قانونی طول دوره تحصیل: ۴ ترم مدرک اخذ شده بعد از اتمان دوره: مدرک فوق لیسانس زبان تحصیل: انگلیسی و آلمانی میزان کل شهریه دوره: ۱۵ هزار یورو شروع دوره: مارچ ۲۰۱۸ زمان پذیرش: هر موقع از سال دوره مختص: پزشکان و دندانپزشکان – باستان شناسان تاریخی که لیسانس آن ها یا با فوق لیسانس شان، روی هم رفته ۱۸۰ واحد را پاس کرده باشند – پرستاران با حداقل ۵ سال تجربه در این زمینه – حقوق با گرایش...