سیستم تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران

سیستم تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران

با سلام خدمت همه عزیزانی که قصد اقدام برای تحصیل در کشور آلمان را دارند.   تمام متقاضیان تحصیل در کشور آلمان، بایستی این نکته را درنظر داشته باشند که درحال حاضر شرایط و زمانبندی وقت مصاحبه سفارت آلمان بسیار طولانی شده و بایستی این مطلب را درنظر داشته باشید. متأسفانه به دلیل حجم بالای تقاضا، ثبت درخواست تعیین وقت سفارت در تمامی گروه‌های مربوطه، در حال حاضر با زمان انتظار زیادی همراه می‌باشد. زمان‌های انتظار برای هر گروه در لینکی در اینجا قرار داده شده است، مشخص می گردد. (https://teheran.diplo.de/blob/2073982/b42e50a5ec2c8b090c4fad783e2a35de/wartezeit-visa-data.pdf) لطفاً این موضوع را برای برنامه‌ی سفرتان مد نظر قرار دهید.   همانطور که در لیستی که لینکی که در فوق قرار داده شده است، دقت نمایئد، درصورتی که تا به حال درخواست وقت سفارت ننموده اید و می خواهید اقدام به چنین امری نمائید، درحال حاضر وقت سفارت حدود ژانویه ۲۰۲۰ خواهد بود. (یعنی تقریباً دو سال آینده به شما وقت مصاحبه ویزا داده خواهدشد.) مؤسسه نیلوفر آبی برای همه عزیزانی که قصد اخذ وقت مصاحبه سفارت آلمان در تهران را دارند، قایلی را فراهم کرده که براساس آن به راحتی و بدون هیچ مشکلی امکان اخذ وقت مصاحبه را خواهید داشت. خواهشی که مؤسسه نیلوفر آبی از همه عزیزان دارد این است که از این فایل برای دوستانی که چنین قصدی را دارند استفاده نمائید.   جهت دریافت لینک راهنما برای تعیین وقت مصاحبه سفارت آلمان روی لینک زیر کلیک نمائید. لینک مربوط به راهنمای تعیین وقت سفارت آلمان امیدواریم لینک فوق جهت دریافت وقت سفارت شما را به بهترین نحو ممکنه راهنمائی نماید. احتمال این که شرایط و ضوابط تعیین وقت سفارت آلمان بهبود و شرایط جدیدی نیز اعلام...
پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد

پذیرش برای کشور اتریش با مدرک دانشگاه آزاد

با سلام و احترام عزیزانی که قصد اقدام برای پذیرش از کشور اتریش را با داشتن مدرک دانشگاه آزاد دارند، دقت نمایند که از تاریخ ۲ ژانویه ۲۰۱۸ به هیچ وجه مدرک دانشگاه آزاد را قبول نداشته و جهت ورود به دانشگاه دچار مشکل خواهید شد. برای اطلاع از این مورد لینک این مطلب در دانشگاه وین در زیر به همراه آن مطلب آورده شده است: https://slw.univie.ac.at/en/studying/special-entrance-qualification-for-university-studies/ این نکته را درنظر داشته باشید که شرایط پذیرش در دانشگاه های اتریش به نسبت به دیگر دانشگاه های اتریش ساده تر بوده و لذا نمی توان به راحتی روی دیگر دانشگاه های اتریش حساب کرد که بودن مدرک زبان پذیرش صادر کنند. درضمن جهت ورود به همراه مدرک زبان، نیاز به مدرک زبان در سطح B2 مروبط به EPD می باشد که در ایران برگزار نشده و فقط کالج های اتریش، آلمان و سوئیس این آزمون را برگزار می کند. باتشكر ـ مؤسسه نیلوفرآبی...
فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

با سلام و احترام مؤسسه نيلوفر آبي داراي مجوز رسمي از وزارت علوم براي پزشكان ، دندان پزشکان و پرستاران محترمي که قصد ادامه تحصيل و کار در كشور آلمان را دارند اقدام به اخذ پذيرش و مجوز كار در دوره‌هاي تخصص (Facharzt) و فوق‌تخصص و پرستاری تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان و موقعیت کاری با دریافت حقوق مي‌نمايد. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است نسبت به مشاوره حضوری با تعیین وقت قبلی در محل مؤسسه اقدام نمایید.   شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷ ۹ ۳۲۷ – ۰۹۱۲ و  ۱۸۰۰ ۷۸۰ – ۰۹۳۶ (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره‌ها، شماره‌گيري فرماييد) مراجعه نمایید.                                                 تخصص پزشكي ، دندانپزشکی و دوره پرستاری با تحصيلات رايگان در يكي از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان موقعیت کاری به عنوان پزشک یار به صورت با حقوق (Assistantarts) و دوره پرستاری به صورت با حقوق حداقل مدرک زبان آلمانی موردنیاز، مدرک B1 اخذ شده از مؤسسه گوته و انجمن فرهنگی ایران و اتریش ÖKF (البته شرایطی را مؤسسه ما در حال فراهم کردن آن می باشد که عزیزانی که دارای مدرک زبان A2 نیز می باشند، پذیرفته و دوره های تکمیلی آن را در کشور آلمان بگذرانند.) پذیرش و ثبت نام در دوره تکمیلی زبان آلمان تا سطح B2 – دوره تخصصی مخصوص پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران از سطح B2 به C1 از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان پذیرش و ثبت نام در دوره Fachsprache جهت ورود و پذیرفته شدن در مراکز از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان  تأیید مدارک پزشکی ، دندانپزشکی و پرستاری توسط نظام پزشکی...
بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام   مؤسسه نيلوفر آبي براي پزشكان محترمي و متقاضیانی که قصد گذراندن دوره تخصصی پزشکی و کار در كشور اتریش را دارند اقدام به اخذ پذيرش در دوره‌هاي تخصصی پزشکی ۳ ماهه تا یک ساله تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور اتریش و موقعیت کاری مي‌نمايد. مدارک موردنیاز برای دوره های سه ماهه تا یک ساله تخصصی پزشکی: رزومه کامل تحصیلی و کاری (عکس دار) انگیزه نامه پاسپورت معتبر دارای اعتبار کافی شناسنامه مدرک تحصیلی که توسط سازمان های مربوطه تأیید و دارای ارزش ترجمه و امکان تأیید توسط دادگستری و امورخارجه را دارا باشد. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و پزشکی که از زمان ارائه آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. بیمه سلامت و تصادفی که تا سقف ۵۰ هزار یورو ساپورت نماید و این مبلغ در بیمه نامه قید شده باشد. گواهی آزمایش سلامت در برابر بیماری ها (شامل: HIV، سرخک، سرخچه، اریون، هپاتیت و سل) که توسط وزارت بهداشت تأیید شده و تاریخ صدور آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. مدرک زبان آلمانی (حداقل مدرک آلمانی در حد B2) ویا انگلیسی (الزاماً حداقل ILETS 6 Ac. or TOEFL 790 PBT or TOEFL 80 iBT or GRE 790) هزینه دوره حدود ۱۵۰۰ یورو می باشد. در بعضی از موارد امکان گذراندن این دوره ها توسط فوق لیسانس رشته های تجربی، پرستاری و فیزیوتراپ ها و . . . نیز می باشد. شایان ذکر است، این دوره ها بدون دریافت فاند از دانشگاه می باشد و دانشگاه هیچ مسئولیتی بابت استخدام، فاند و نیز اقامت داوطلبان نداشته و داوطلبان بایستی شخصاً توانایی پرداخت هزینه های زندگی و دوره تخصصی را داشته باشند....