فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

فرصتی استثنائی برای پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران

با سلام و احترام مؤسسه نيلوفر آبي داراي مجوز رسمي از وزارت علوم براي پزشكان ، دندان پزشکان و پرستاران محترمي که قصد ادامه تحصيل و کار در كشور آلمان را دارند اقدام به اخذ پذيرش و مجوز كار در دوره‌هاي تخصص (Facharzt) و فوق‌تخصص و پرستاری تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان و موقعیت کاری با دریافت حقوق مي‌نمايد. براي كسب اطلاعات بيشتر كافي است نسبت به مشاوره حضوری با تعیین وقت قبلی در محل مؤسسه اقدام نمایید.   شماره تلفن‌هاي ۲۲۲۵۳۸۷۵ و ۲۲۲۵۳۸۸۱ ويا ۳۲۷ ۹ ۳۲۷ – ۰۹۱۲ و  ۱۸۰۰ ۷۸۰ – ۰۹۳۶ (اگر تهران نيستيد كد ۰۲۱ را قبل از شماره‌ها، شماره‌گيري فرماييد) مراجعه نمایید.                                                 تخصص پزشكي ، دندانپزشکی و دوره پرستاری با تحصيلات رايگان در يكي از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور آلمان موقعیت کاری به عنوان پزشک یار به صورت با حقوق (Assistantarts) و دوره پرستاری به صورت با حقوق حداقل مدرک زبان آلمانی موردنیاز، مدرک B1 اخذ شده از مؤسسه گوته و انجمن فرهنگی ایران و اتریش ÖKF (البته شرایطی را مؤسسه ما در حال فراهم کردن آن می باشد که عزیزانی که دارای مدرک زبان A2 نیز می باشند، پذیرفته و دوره های تکمیلی آن را در کشور آلمان بگذرانند.) پذیرش و ثبت نام در دوره تکمیلی زبان آلمان تا سطح B2 – دوره تخصصی مخصوص پزشکان ، دندان پزشکان و پرستاران از سطح B2 به C1 از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان پذیرش و ثبت نام در دوره Fachsprache جهت ورود و پذیرفته شدن در مراکز از یکی از بهترین مؤسسات از کشور آلمان  تأیید مدارک پزشکی ، دندانپزشکی و پرستاری توسط نظام پزشکی...
بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

بورد تخصصی پزشکی در کشور اتریش

با سلام و احترام   مؤسسه نيلوفر آبي براي پزشكان محترمي و متقاضیانی که قصد گذراندن دوره تخصصی پزشکی و کار در كشور اتریش را دارند اقدام به اخذ پذيرش در دوره‌هاي تخصصی پزشکی ۳ ماهه تا یک ساله تنها و تنها در یکی از معتبرترین واحدهای درمانی زنجیره‌ای کشور اتریش و موقعیت کاری مي‌نمايد. مدارک موردنیاز برای دوره های سه ماهه تا یک ساله تخصصی پزشکی: رزومه کامل تحصیلی و کاری (عکس دار) انگیزه نامه پاسپورت معتبر دارای اعتبار کافی شناسنامه مدرک تحصیلی که توسط سازمان های مربوطه تأیید و دارای ارزش ترجمه و امکان تأیید توسط دادگستری و امورخارجه را دارا باشد. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و پزشکی که از زمان ارائه آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. بیمه سلامت و تصادفی که تا سقف ۵۰ هزار یورو ساپورت نماید و این مبلغ در بیمه نامه قید شده باشد. گواهی آزمایش سلامت در برابر بیماری ها (شامل: HIV، سرخک، سرخچه، اریون، هپاتیت و سل) که توسط وزارت بهداشت تأیید شده و تاریخ صدور آن بیش از ۳ ماه نگذشته باشد. مدرک زبان آلمانی (حداقل مدرک آلمانی در حد B2) ویا انگلیسی (الزاماً حداقل ILETS 6 Ac. or TOEFL 790 PBT or TOEFL 80 iBT or GRE 790) هزینه دوره حدود ۱۵۰۰ یورو می باشد. در بعضی از موارد امکان گذراندن این دوره ها توسط فوق لیسانس رشته های تجربی، پرستاری و فیزیوتراپ ها و . . . نیز می باشد. شایان ذکر است، این دوره ها بدون دریافت فاند از دانشگاه می باشد و دانشگاه هیچ مسئولیتی بابت استخدام، فاند و نیز اقامت داوطلبان نداشته و داوطلبان بایستی شخصاً توانایی پرداخت هزینه های زندگی و دوره تخصصی را داشته باشند....
پذیرش در مقطع دکترا در کشور آلمان و ایتالیا

پذیرش در مقطع دکترا در کشور آلمان و ایتالیا

سلام دوستان عزیز به دلیل سوالات متعدد شما عزیزان در مورد تحصیل و پذیرش در مقطع دکترا، موارد ذیل را خدمتتان جهت رفع ابهامات در این پروسه تقدیم می گردد. مؤسسه برای افراد متقاضی تحصیل در مقطع دکترا، پیشنهاد می نماید بهتر است، در ابتدا با پذیرش در مقطع فوق لیسانس مجدد وارد آلمان شوید. شایان ذکر است، این امکان برای شما وجود دارد که در هر زمان موفق به اخذ پذیرش دکترا شوید، می توانید به مقطع دکترا سوئیچ نمائید و هیچ محدودیتی بابت این موضوع برای شما وجود ندارد. یکی از دلایل این پیشنهاد طولانی بودن پروسه پذیرش دکترا و زمان بر بودن آن می باشد. این پروسه بین یک تا یک سال و نیم حداقل به طول می انجامد. یکی دیگر از دلایل این پیشنهاد، این است که، اقدام جهت دکترا نتیجه مشخصی ندارد و هیچ تضمینی وجود ندارد که پذیرش اخذ می گردد ویا خیر. پروسه دکترا علاوه بر مدارک تحصیلی، مهم تر از آن به Proposal شما بستگی دارد و درصورت قبول Proposal توسط استاد راهنمای مربوطه که این امر یک پروسه کاملاً تخصصی می باشد، شما امکان ورود به دوره دکترا را خواهید داشت. در این پروسه داشتن مقالات بین المللی چاپ شده، کنفرانس و داشتن مدرک زبان موردنیاز و حتی نمره بالاتر از حد معمول، جزو مدارک اصلی و لازم می باشد که شما را نسبت به دیگر متقاضیان تمییز می دهد و شانس شما را برای دریافت پذیرش دکترا افزایش می دهد. لذا مؤسسه ما به شما پیشنهاد می دهد، به دلیل وجود ریسک در دریافت پذیرش دکترا، برای مقطع فوق لیسانس مجدد اقدام شود. مزایای این تصمیم در ذیل آمده است: واحدهای گذرانده شده...
درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

درخواست ویزای کاری ویا بلوکارد Blue Card از کشور آلمان

با سلام متأسفانه، به دلیل تماس‌های پی‌درپی شما عزیزان نسبت به درخواست ویزای کار در کشور آلمان و پیشنهادات مؤسسات سودجو در این زمینه شایسته دانستیم اطلاعاتی را در این زمینه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم: برخی از مؤسسات در جواب به درخواست ویزای کار شما عزیزان، یک دعوت‌نامه از یک شرکت آلمانی را به شما ارائه می‌دهند که تنها با آن می‌توان از سفارت آلمان درخواست ویزای جستجوی کار به مدت ۶ ماه را اخذ نمود، که بابت این دعوتنامه هزینه هنگفتی را دریافت می‌نمایند. این نکته را درنظر بگیرید که این دعوتنامه و این ویزا به تنهایی کافی نبوده و بایستی برای شما پروسه عقد قراردادکاری به میزان لازم بسته شود وگرنه هر قرارداد کاری با هر مبلغی شما را دچار دردسر می‌نماید. لذا با توجه به موارد فوق و جهت اطلاع شما عزیزان پروسه این امر در ذیل خدمتتان توضیح داده شده‌است. این نکته را درنظر بگیرید که این مؤسسه این اطلاعات را تنها جهت اطلاع شما عزیزان قرار داده و در این زمینه اقدامی انجام نمی دهد. در ﭘﯽ ﮐﻤﺒﻮد ﻧﯿﺮوی ﮐﺎری و ﻧﯿﺎز اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ EU ﺑﻪ ﻧﯿﺮوی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﮐﺎر در ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﭼﺸﻢ‌اﻧﺪاز اﻗﺘﺼﺎدی ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ۲۷ ﮐﺸﻮر اروﭘﺎﯾﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ، در ﺳﺎل ۲۰۰۷ ﻣﯿﻼدی اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ طرح و ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ‌ای ﺑﺎ اﯾﺪه‌ای الهام ﮔﺮﻓﺘﻪ از طﺮح ﮔﺮﯾﻦ ﮐﺎرت ﯾﺎ ﮐﺎرت ﺳﺒﺰ دوﻟﺖ آﻣﺮﯾﮑﺎ و ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎه از ﻧﻤﺎد ﭘﺮﭼﻢ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ ﮐﻪ ﺑﻪ رﻧﮓ آﺑﯽ اﺳﺖ ﺗﺤﺖ ﻧﺎم Bluecard  ﯾﺎ همان (ﮐﺎرت‌آﺑﯽ) اراﺋﻪ ﻧﻤﻮد ﮐﻪ طﯽ آن ﻧﯿﺮوهای ﮐﺎری و ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻏﯿﺮاروﭘﺎﯾﯽ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ در ﻗﺎﻟﺐ اﯾﻦ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺑﻪ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮐﺸﻮرهای ﻋﻀﻮ اﺗﺤﺎدﯾﻪ اروﭘﺎ، ﺑﻐﯿﺮ از ﮐﺸﻮرهای اﻧﮕﻠﺴﺘﺎن، اﯾﺮﻟﻨﺪ و...
ویزای آبی و باز شدن درهای آلمان برای تحصیل و کار

ویزای آبی و باز شدن درهای آلمان برای تحصیل و کار

جستجوی نیروهای متخصص از سراسر جهان برای جوانان غیر اروپایی آلمان مکانی محبوب برای کار و تحصیل است. در حال حاضر بیش از ۲۴۵ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه‌های این کشور مشغول تحصیل هستند که حدود ۱۰۰ هزار تن از آنان از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا می‌آیند. تا الان بسیاری از آنان پس از پایان تحصیل به دلیل تشریفات اداری پیچیده درآلمان در مورد اجازه کار و اقامت، این کشور را ترک می‌کردند. با “کارت آبی” همه چیز آسان‌تر می‌شود. هر کسی که مدرک تحصیلی از دانشگاه‌های آلمانی یا دانشگاه‌های خارجی مورد تایید آلمان و شغلی با درآمد متوسط سالانه ۴۴۸۰۰ یورو داشته باشد می‌تواند تا ۴ سال در آلمان بماند. در مورد مهندسان و دانشمندان علوم طبیعی حتی درآمد کمتری نیز کفایت می‌کند چون آلمان به این افراد به شدت نیاز دارد. تمایل جهانی برای داشتن آینده‌ای در آلمان این مورد به‌هیچ‌وجه تنها منوط به تحصیل‌کردگانی که علاقه‌مند به کار در آلمان هستند نمی‌شود بلکه دانشجویانی که مدرک کارشناسی خود را در خارج از آلمان دریافت کرده‌اند و تمایل به ادامه تحصیل در آلمان دارند را نیز شامل می‌شود. بنا به گفته‌های گروتوس برای این دانشجویان اهمیت ویژه‌ای دارد که بدانند پس از پایان تحصیل می‌توانند در آلمان بمانند تا به این ترتیب بتوانند برای آینده‌شان چشم‌اندازهای بلند‌مدت ترسیم کنند.   تشریفات اداری کمتر با کارت آبی قانون جدید این امکان را به آن‌ها می‌دهد که در طول تحصیل کار کنند. زیرا اغلب برای دانشجویان خارجی تأمین هزینه‌های اقامتشان در آلمان امری دشوار است. در آینده دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا قادر خواهند بود به جای ۹۰ روز ۱۲۰ روز در سال به صورت تمام وقت بدون...